Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Nelliss píše:
Kureci vyvar s nudlemi a jako druhe mame smazeny hermelin v bramboraku a jako zakusek Tiramisu
Kynuté knedlíky s jahodama, někdo se smetanou někdo s tvarohem. Těstíčko nějak nakynulo, takže knedlů bude dost i na zítra a navíc se v troubě peče koláč s tvarohem, mákem a povidlama ![]()
Knedlo(bramborový)zelo(červené)vepřo(bok) odpoledne udělám dva jablečný záviny a dětem zmrzlinový pohár
Tak my dneska máme kuřecí vývar a na druhé jdeme na myslivecké odpoledne (srnčí guláš) no tak uvidím jestli ho budu jíst ![]()
27 knedlíků, mě stačil jeden, já raději maso salát atd, knedlíky nechám jiným ![]()
Slintám jak bernardýn, jen bych si je posypala Grankem. Ty musej bejt dobrý. Z jakoho množství mouky to je?
Mňam, ty knedlíky vypadají výborně! Já bych si je pokydala zakysanou smetanou ![]()
Já dneska zase vypustila sekanou a dala jsem ji do mrazáku. Nakonec jsme měli kuřecí řízky s novýma bramborama a ještě smažený hermelín, mrkvový salát. Buchtu mám od včera, potřebovala jsem zdělat jablka, co jsme tu měli už dlouho. Korpus jako olejová bábovka, na tom tvaroh a navrch rozvařená jablka s pudinkem…
Zítra vaří babička, jedeme k ní na pouť. A bude svíčková ![]()
My dnes ptáčky z vepřového masa a rýže. Na polívky jaksi poslední dobou není čas ani chuť ![]()
Tak dnešní chlazený dort jsme dělali z pažíšské smetany a s jahodami - rozhodně vyzkoušejte, počůráte se nadšením
totální dobrota
Dnes jsme sev ikee odbyli párkem v rohlíku a zítra budou kotletky na zelí s klobásou
@mahdalka píše:
Dnes jsme sev ikee odbyli párkem v rohlíku a zítra budou kotletky na zelí s klobásou
Jídla v Ikee mi chutnaj, i ten párek, i když ho jinak nejím, ale jejich masové kuličky s kaší, to je lahoda.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat