Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dneska noky zapečené s omajdou, co dům dal - cibule, pórek, česnek, žampiony, lilek, paprika, rajče, posypat sýrem.
Máme cuketovo - bramborový nákyp, nechce se mi v tom hicu do obchodu, tak vařím „co dům dal“
Asi se na to vareni vyseru.9 den po porodu se zmuzu na segedyn a smetanovou, kremovou zampionovu polivku a bylo mi receno, ze prej do segedynu to ma daleko
a jeste jsem upekla babovkuy a jestli mi nekdo rekne, ze to ma do babovek daleko tak poletej
Bych se jim na segedýn vyprdla. A vůbec - nechala bych se celý šestinedělí obskakovat, mně maminka vždycky uvařila polívku do kouta, kvůli tomu bych byla klidně znova šestonedělka ![]()
Dneska hrachová polívka s houstičkou, zeleninové rizoto se sýrem.
Zítra už musím nějaké maso, tak asi aspoň vývar s masem a křenová omáčka s bramborem.
Myslíte, že už jdou bramborové placky z nových brambor? V pátek přijde kamarádka a má je ráda.
Ahoj sdovolením se přidám, pořád nevím, co vařit, manželovi je to celkem jedno, občas sem nakukuji, tak začnu i přispívat.
K večeři máme dneska bramboračku, kuřecí stehna s bramborem a zbytek buchty s tvarohem ![]()
@Monjie píše:že se s tím po porodu séřeš, ať ti uvaří manžílek
Asi se na to vareni vyseru.9 den po porodu se zmuzu na segedyn a smetanovou, kremovou zampionovu polivku a bylo mi receno, ze prej do segedynu to ma daleko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a jeste jsem upekla babovkuy a jestli mi nekdo rekne, ze to ma do babovek daleko tak poletej
K obědu bramboračka (jsem byla včera na houbách, ale jako nic moc
), kuře s nádivkou se zeleninou a ještě linecký koláč s broskvemi
@eshta píše: že se s tím po porodu séřeš, ať ti uvaří manžílek
uz dela palacinky, jsem se cele odpoledne valela a zkuhrala, chacháá
Tak ja dnes delala Dratenika (cuketovy bramboracek-recept o dve stranky dozadu) a je vybornej.
Tak kdo ma navic cuketky a nevi co s nima, urcite zkuste.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat