Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Eliška píše:
@Paoloska Co jsou květákové uzlíky?
Nemám tu teď recept, jsem v práci, tak zatím jen takhle - květák se rozebere na růžičky, povaří do poloměkka a zabalí do nakrájených čtverců natenko vyváleného těsta do uzlíků. Pak se smaží jako klasicky v trojobalu. je to moc dobré a vzhledově zajímavé.
@Paoloska ahoj tohle by zajímalo i mě, až budeš moct dáš sem prosím recept? ![]()
Včera a dnes kuřecí paprikáš s knedlíkem a zítra hrášek na smetaně s bramborama, vajíčkem nebo párkem…
Chtela bych sterilovat okurky v troube. Na jakou teplotu to mam dat aby byly krupavy?:DDDDDD Staci 90? vrchni a spodni ohrev? nebo dvojnasobek a jak dlouho nechavat v troube?
@Monjie já steriluju v normálním hrnci, na 80°C 20 min., v troubě jsem zavařovala jen meruňky a to bylo při 200°C tak půl hodiny, než začaly stoupat bublinky…ale nemám s tím moc dobrou zkušenost, hodně sklenic mi nechytlo, radši bych to dala do hrnce ![]()
Taky mi v troubě pár sklenic nechytlo, v hrnci pohoda.
Vařit dneska nemusím, včera dojela na noc kamarádka a dovezla mi halušky se zelím a uzené. A taky kvašáky…mňam ![]()
Dovolím se přidat do diskuze ![]()
dnes plněné papriky s rajskou a kuřecí vývar…
na zítra kuře na paprice
Tak jávůbec nevím, tahnu na chalupu potřeby na chlupaté knedlíky, ale ty dělá manžel, takže se uvidí.
Dozrávají dýně, kapusty máme na záhonu lány, zahrada rodí jak vztaklá - tak asi budu mlátit vegeteriánskou stravu, dokud se neosypem ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat