Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
sophinka
4.8.12 09:52

Vývar, kuře na paprice, šunkofleky, tvarohový koláč (byl k snídani) švestková buchta s drobenkou. Houbové řízky, brambor.

• Upravit
17926
4.8.12 09:58

Jedem na výlet, bude piknik, takže jsem upekla kuře plus chleba a jablka a ještě tvarohové himaláje.

• načítám...
9994
4.8.12 10:15

My měli jít na oběd, ale syn zvrací, tak jemu suchý rohlík a nám asi řízek a brambory.

• načítám...
24292
4.8.12 10:23

Cuketový guláš. Je sezóna.

• načítám...
23033
4.8.12 11:44

Porkova polevka, kure s nadivkou, nove brambory, svestkovy kolac

• načítám...
188
4.8.12 11:45

Dnes u mámy a pravá poctivá zenačka :)hezký víkend všem.

• načítám...
3108
4.8.12 11:52

Tak my dneska máme palačinky s jahodovou marmeládou :ú)

• načítám...
17010
4.8.12 14:23

Dnes zapečené brambory se smetanou, vajíčkem a zelenýma fazolkama a lososem, polívka zeleninová s krupkama, a umytá lednice a mrazák :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
30628
4.8.12 20:35

Neplánovaně jsme se s malou „vetřely“ ke známým :mrgreen:, tak jsme měly opékané špekáčky a zeleninovou oblohu, doma pak zeleninový salát (italský salát + rajčata), k tomu kuřecí maso, krutony a zálivku z kysané smetany, čerstvého kopru a česneku, vařil syn. Bylo to moc dobré :palec:

• načítám...
3374
4.8.12 23:03
Malej se narodil 18.7 jmenuje se Sebastian Pavel a s manželem se do toho docela dobře dostáváme sice už máme oba děti ale taky velké tak začínáme jako kdyby nanovo a já čím jsem starší tím větší mám o malého strach a taky je to znát… jinak fotky mám diskusi Porod koncem června, začátkem července a jinak to zvládáme a sem tam mám čas i něco uvcařit :D né vařím pořád, sem tam pochová tchýně sem tam manžel, a všichni jsme s malýho unešeni i sourozenci :)
@veveruskaa píše:
Lenulina, co malej, jak se jmenuje? jak to zvládáš? :hug:
  • načítám...
46669
5.8.12 06:34
@lenulina1979 píše:
Malej se narodil 18.7 jmenuje se Sebastian Pavel a s manželem se do toho docela dobře dostáváme sice už máme oba děti ale taky velké tak začínáme jako kdyby nanovo a já čím jsem starší tím větší mám o malého strach a taky je to znát… jinak fotky mám diskusi Porod koncem června, začátkem července a jinak to zvládáme a sem tam mám čas i něco uvcařit :D né vařím pořád, sem tam pochová tchýně sem tam manžel, a všichni jsme s malýho unešeni i sourozenci :)

Velká gratulace! :mavam:

• načítám...
46669
5.8.12 06:35

Dnes budu dělat „Eshtiny paprikové kotlety“ ;), nepeču, přivezli jsme si od tchýně švestkový koláč…

• načítám...
10631
5.8.12 07:49

My dnes jen zelňačku s klobáskou a zakysanou smetanou :mavam:.

• načítám...
17926
5.8.12 07:51

Vývar, smetanová křenová omáčka s vejcem a bramborem a kefírová buchta se šlehačkou a broskví.

• načítám...
17010
5.8.12 07:56
@lenulina1979 píše:
Malej se narodil 18.7 jmenuje se Sebastian Pavel a s manželem se do toho docela dobře dostáváme sice už máme oba děti ale taky velké tak začínáme jako kdyby nanovo a já čím jsem starší tím větší mám o malého strach a taky je to znát… jinak fotky mám diskusi Porod koncem června, začátkem července a jinak to zvládáme a sem tam mám čas i něco uvcařit :D né vařím pořád, sem tam pochová tchýně sem tam manžel, a všichni jsme s malýho unešeni i sourozenci :)

Leni velikánská gratulace :kytka:, neboj do toho se dostanete :pankac: a s tím strachem je to úplně normální :hug:
mmch nádherné jméno :pankac:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová