Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jedem na výlet, bude piknik, takže jsem upekla kuře plus chleba a jablka a ještě tvarohové himaláje.
My měli jít na oběd, ale syn zvrací, tak jemu suchý rohlík a nám asi řízek a brambory.
Dnes zapečené brambory se smetanou, vajíčkem a zelenýma fazolkama a lososem, polívka zeleninová s krupkama, a umytá lednice a mrazák
![]()
Neplánovaně jsme se s malou „vetřely“ ke známým
, tak jsme měly opékané špekáčky a zeleninovou oblohu, doma pak zeleninový salát (italský salát + rajčata), k tomu kuřecí maso, krutony a zálivku z kysané smetany, čerstvého kopru a česneku, vařil syn. Bylo to moc dobré ![]()
@veveruskaa píše:
Lenulina, co malej, jak se jmenuje? jak to zvládáš?
@lenulina1979 píše:
Malej se narodil 18.7 jmenuje se Sebastian Pavel a s manželem se do toho docela dobře dostáváme sice už máme oba děti ale taky velké tak začínáme jako kdyby nanovo a já čím jsem starší tím větší mám o malého strach a taky je to znát… jinak fotky mám diskusi Porod koncem června, začátkem července a jinak to zvládáme a sem tam mám čas i něco uvcařitné vařím pořád, sem tam pochová tchýně sem tam manžel, a všichni jsme s malýho unešeni i sourozenci
Velká gratulace! ![]()
Dnes budu dělat „Eshtiny paprikové kotlety“
, nepeču, přivezli jsme si od tchýně švestkový koláč…
Vývar, smetanová křenová omáčka s vejcem a bramborem a kefírová buchta se šlehačkou a broskví.
@lenulina1979 píše:
Malej se narodil 18.7 jmenuje se Sebastian Pavel a s manželem se do toho docela dobře dostáváme sice už máme oba děti ale taky velké tak začínáme jako kdyby nanovo a já čím jsem starší tím větší mám o malého strach a taky je to znát… jinak fotky mám diskusi Porod koncem června, začátkem července a jinak to zvládáme a sem tam mám čas i něco uvcařitné vařím pořád, sem tam pochová tchýně sem tam manžel, a všichni jsme s malýho unešeni i sourozenci
Leni velikánská gratulace
, neboj do toho se dostanete
a s tím strachem je to úplně normální ![]()
mmch nádherné jméno ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Vývar, kuře na paprice, šunkofleky, tvarohový koláč (byl k snídani) švestková buchta s drobenkou. Houbové řízky, brambor.