Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9734
6.8.12 09:07

@tetma ahoj nedávno tady byla o tom řeč taky tak zkus mrknout o pár stránek zpět a třeba si vybereš :)

• načítám...
24292
6.8.12 09:18

@tetma projdi si tuto diskusi stránku 1087 a 1088. Tam jsou recepty.

• načítám...
657
6.8.12 09:42

@tetma Z dýně odkroj podélně vršek a vydlabej jí, aby ti vznikla taková vanička. Naplň jí sekanou a posysp strouhaným sýrem a dej zapéct do trouby :palec:

• načítám...
2535
6.8.12 09:46

Dnes dojídáme zbytky po víkendu, ze soboty gyros kýta s rýží, z neděle zelová polévka, pečené maso s bramborem a okurkovorajčatový salát.

• načítám...
46669
6.8.12 10:15

Ze včera máme ještě paprikové kotlety a udělám pórkovou polívku. K večeři co si kdo uloví - rohlík, salám, sýr, zelenina, ovoce a upeču buchtu…

• načítám...
9734
6.8.12 10:26

Tak dnes květákový placky a brambory a květákovou polívku

• načítám...
Klementýnka
6.8.12 10:31
@tetma píše:
Holky dostala sjem 3 velký cukety a vůbec nevím co z toho, v 3 obalu se mi moc nechějí zase dělat, ráda bych něco novýho máte někdo osvětčený recept? Jako přílohu chci brambor :think:

Taky dneska budou cukety, ale malé, chuťově jsou mnohem lepší. Nakrájím je na kolečka, zakápnu oliváček, přidám oregáno a bazulku a ugriluju v troubě, také se dají upéct. K tomu udělám rajčatovou omáčku - rajčata osmahnu na oliváči a nechám pustit trochu šťávy, přidám oregáno, bazalku, kapáry a olivy. Smíchám cukety a rajčta. Jako příloha tmavá bageta nebo tmavý dobrý chléb, rozpečený v troubě s ovčím sýrem.

Dříve jsem cukety s rajčaty dělala dohromady, ale cuketa mi více chutná pečená z trouby.

Jinak cuketu lze zapákat se sýrem, smetanou, dusit… výborná je ratatouille, ale k tomu je potřeba ještě lilek.

• Upravit
29436
6.8.12 10:47

U nás je dneska špenát s vajuchem a brambor.

• načítám...
1452
6.8.12 11:28

Holky, co jste si před porodem vařily do mrazáku? Myslím hlavně pro sebe na návrat z porodnice.–chlap může jít do restaurace :-)

• načítám...
46669
6.8.12 11:29
@hubička píše:
Holky, co jste si před porodem vařily do mrazáku? Myslím hlavně pro sebe na návrat z porodnice.–chlap může jít do restaurace :-)

Já nic, máme maličkej mrazák :jazyk:

• načítám...
Klementýnka
6.8.12 12:35
@hubička píše:
Holky, co jste si před porodem vařily do mrazáku? Myslím hlavně pro sebe na návrat z porodnice.–chlap může jít do restaurace :-)

Nic. Dělali se rychlosaláty.

• Upravit
46669
6.8.12 12:43

Já musela ihned zapadnout zpět do běhu vaření. S batoletem to jinak nešlo ;). Ale nepřišlo mi to nikterak pracný, mimčo mimo kojení jen spalo, takže režim jako vždy…

• načítám...
9994
6.8.12 13:12

@Klementýnka Přidávám se s gratulací ke krásné holčičce. Jestli bude baštit jak maminka, tak z ní určitě bude krásná, zdravá holka. Ať se daří. :mavam:

• načítám...
9994
6.8.12 13:13

U nás dnes broskvové knedlíky z odpalovaného těsta. A možná i cukeťák.

• načítám...
3108
6.8.12 13:13

Kus kus s kuřecím masem :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport