Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@tetma ahoj nedávno tady byla o tom řeč taky tak zkus mrknout o pár stránek zpět a třeba si vybereš ![]()
@tetma projdi si tuto diskusi stránku 1087 a 1088. Tam jsou recepty.
@tetma Z dýně odkroj podélně vršek a vydlabej jí, aby ti vznikla taková vanička. Naplň jí sekanou a posysp strouhaným sýrem a dej zapéct do trouby ![]()
Dnes dojídáme zbytky po víkendu, ze soboty gyros kýta s rýží, z neděle zelová polévka, pečené maso s bramborem a okurkovorajčatový salát.
Ze včera máme ještě paprikové kotlety a udělám pórkovou polívku. K večeři co si kdo uloví - rohlík, salám, sýr, zelenina, ovoce a upeču buchtu…
@tetma píše:
Holky dostala sjem 3 velký cukety a vůbec nevím co z toho, v 3 obalu se mi moc nechějí zase dělat, ráda bych něco novýho máte někdo osvětčený recept? Jako přílohu chci brambor
Taky dneska budou cukety, ale malé, chuťově jsou mnohem lepší. Nakrájím je na kolečka, zakápnu oliváček, přidám oregáno a bazulku a ugriluju v troubě, také se dají upéct. K tomu udělám rajčatovou omáčku - rajčata osmahnu na oliváči a nechám pustit trochu šťávy, přidám oregáno, bazalku, kapáry a olivy. Smíchám cukety a rajčta. Jako příloha tmavá bageta nebo tmavý dobrý chléb, rozpečený v troubě s ovčím sýrem.
Dříve jsem cukety s rajčaty dělala dohromady, ale cuketa mi více chutná pečená z trouby.
Jinak cuketu lze zapákat se sýrem, smetanou, dusit… výborná je ratatouille, ale k tomu je potřeba ještě lilek.
Holky, co jste si před porodem vařily do mrazáku? Myslím hlavně pro sebe na návrat z porodnice.–chlap může jít do restaurace ![]()
@hubička píše:
Holky, co jste si před porodem vařily do mrazáku? Myslím hlavně pro sebe na návrat z porodnice.–chlap může jít do restaurace
Já nic, máme maličkej mrazák ![]()
@hubička píše:
Holky, co jste si před porodem vařily do mrazáku? Myslím hlavně pro sebe na návrat z porodnice.–chlap může jít do restaurace
Nic. Dělali se rychlosaláty.
Já musela ihned zapadnout zpět do běhu vaření. S batoletem to jinak nešlo
. Ale nepřišlo mi to nikterak pracný, mimčo mimo kojení jen spalo, takže režim jako vždy…
@Klementýnka Přidávám se s gratulací ke krásné holčičce. Jestli bude baštit jak maminka, tak z ní určitě bude krásná, zdravá holka. Ať se daří. ![]()
U nás dnes broskvové knedlíky z odpalovaného těsta. A možná i cukeťák.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat