Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Paoloska děkuji
ted když to tak čtu tak akorát moc nevím to zabalení ![]()
My dneska repete ze včerejška
A na zítra nevím…
Včera jsem naložila utopence se zelím a udělala těsto na pizzu ze 3 dávek
- do zásoby do mrazáku…
/teda chlop vydatně pomáhal, sama bych to nezvládla
/
@cukratko33 píše:
@Paoloska děkujited když to tak čtu tak akorát moc nevím to zabalení
No, dáš květák doprostřed čtverce. Vezmeš do prstů těsto kolem květáku a stiskneš a otočíš jako do ranečku. Tak aby to nebylo nahoře úplně spojené, ale byly tam jakoby volné cípky. Stiskneš, ono se to hezky spojí, fakt je to jednoduché. Ono, kdyby jsi to zabalila jako knedlík, tak je to taky jedno, ale takhle je to hezčí a ty volné konce jsou dobré, křupavé. ![]()
Čočková polívka, strašně se mi nechce vařit, tak asi s rohlíkem
a peču makovec.
@kkaattkkaa píše:
@Paoloska to zni dobre, na vikend ukuchtim
Zkus, nebudeš litovat ![]()
Holky, mě se dneska taaaak nechce vařit
a to přitom dneska ani není takové horko. Mám binec v kuchyni ze včerejška a jak si představím, že to musím nejdřív uklidit, tak radši sedím u pc ![]()
Byla jsem na tom podobně, nacpala jsem jednu myčku, ale ve dřezu mám stejně dost nádobí ![]()
Bulgurový salát (bulgur, listový salát, rajčata, mrkev) s krevetama a ovčím sýrem.
Taky mám binec v kuchyni ze včerejška, plný dřez nádobí a sedím u PC… ach…
Dneska máme svíčkovou omáčku se sekanou (náhražka hovězího) a kuřecí vývar.
Na zítra asi ukuchtím naší čínu s kuřecím masem a rýží.
@Lucajdice79 píše:
Holky, mě se dneska taaaak nechce vařit![]()
a to přitom dneska ani není takové horko. Mám binec v kuchyni ze včerejška a jak si představím, že to musím nejdřív uklidit, tak radši sedím u pc
To je dneska nějaká epidemie? Já jsem na tom úplně stejně. ![]()
Koupila jsem bio maso je to na čevabčiči a už to je v těch špalíčcích. poraďte, co s tím?? jen takhle vrazit do trouby? mám to podlít? díky jsem nemožná kuchařka
Tak jsem se překonala, oběd se vaří a dokonce i polívka, která nebyla v plánu, Lucinka chtěla rajskou, tak jí bude mít
akorát budeme obědvat trochu později no ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat