Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Skoro kilo pomazánky z uzených šprotů. Takovou jsem na to měla chuť a trochu jsem to přepískla.. mimochodem jako netěhotná jsem rybičkovou pomazánku nesnesla ![]()
Tak to krůti se zeleninou nebo na štavě nebo na smetaně zkus z toho co más doma ![]()
Dnes k obedu jsem dojidala bolonske spagety, jeste mame ale ja uz je zitra nechci
Tak mam na zitra v planu z albertovskyho casaku Lososovy kolac s brokolici, to zkusim. Koupila jsem na trhu bramborovo-podmaslovy chleba, takovy velky kolo, tak jsem si dala k veceri jen s maslem a rajcatem a byla to mnamka ![]()
Dneska bude jen polévka od včera, jdeme v poledne k doktorce. Na večeři smažák, brambor, tatarka, zelenina.
K obědu divočák na smetaně a na véču buřty na pivu. Manželovi přijede na pár dní kamarád a ty buřty už jsou s jeho příjezdem tak nějak spojené, dělám je pokaždé.
@nejvíczoufalá to je zajímavé, já zase jako netěhotná miluju všechno z ryb a teď je nemůžu ani cítit
snad to přejde ![]()
Jinak na oběd jsem vymyslela holandský řízek s bramborem a nějaký salátek k tomu, minule to mělo obrovský úspěch ![]()
@cukratko33 píše:
Zalívaná polévka a dráteník
Co je to za specialitky? Ani jedno neznám… ![]()
@KPKristy Dráteník to je z cukety, něco jako bramborák ale je to na plechu na str 1088 je tam recept ![]()
@cukratko33 píše:
@KPKristy Dráteník to je z cukety, něco jako bramborák ale je to na plechu na str 1088 je tam recept
proč ty kroutící oči
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat