Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Saroya píše:
Koupila jsem bio maso je to na čevabčiči a už to je v těch špalíčcích. poraďte, co s tím?? jen takhle vrazit do trouby? mám to podlít? díky jsem nemožná kuchařka
Obalila bych v mouce, osmahla na pánvi, pak do pekáčku, trocha oleje, malilinko vody, přikrýt poklicí nebo alobalem a dopéct…
@misar píše:
Prosím o radu nějaký recept na rychlou buchtu.
http://recepty.vareni.cz/…a-bublanina/
Včera jsem dělala tuto. Mléko jsem nahradila celým bílým jogurtem (380g), jako ovoce jsem zvolila čerstvé švestky (ale jde cokoli, dělala jsem ji i s borůvkama) a po upečení jsem ještě horkou posypala skořicovým cukrem. Je ultravláčná ultrarychlá a ten jogurt je tam vynikající! ![]()
Opět máme zásoby ze zahrádky z chalupy, takže jsem udělala smetanovou polívku ze zelených fazolek, houbový guláš a dušenou cuketus těstovinama. Myslím, že do pátku máme co jíst
@KPKristy píše:
Obalila bych v mouce, osmahla na pánvi, pak do pekáčku, trocha oleje, malilinko vody, přikrýt poklicí nebo alobalem a dopéct…
děkuju za reakci
nakonec jsem to trošku vymastila olejem, podlila a dala zapéct rovnou a bylo to moc dobré ![]()
Holky mám půlku cukety a chtěla bych z ní něco udělat, pokud možno rychlýho, poradíte prosím? ![]()
@1aktak1 ahoj mrkni na stránku 1088 něco tam je tak třeba si vybereš ![]()
@Monjie na tu mám chut už delší dobu a ne a ne si ji udělat ale tento týden se k tomu snad dostanu.
Cuketový quiche s kozím sýrem a sušenými rajčaty, na pánvičce orestovaná zelenina (hrášek, baby mrkev, brokolice), jako zákusek bagetka s Camembertem a Comté
U nás předevčírem:kapr na přírodno, šťouchané brambory s tymiánem, dušná mrkev a dušená cuketa s rajčaty ![]()
včera: zapečená kuřecí prsa s bešamelem, šťouchaný brambor
dnes: tortilly se salátem, paprikou, rajčaty, majolkou, kuř. masem a slaninou a krůtí guláš s pečeným bramborem(to má muž zítra do práce)
zítra něco z cukety ![]()
Vřera těstoviny se skořicí a sukrem (na přání Anetky a proto že jsem byla líná dělat cokoli pracnějšího) ![]()
dneska a zítra kuskus+patizón+rajčata+mleté, k tomu kuřecí vývar
pozítří bude filé s bramborem
na pátek budeme v ZOO takže obl. chleba a teplá večeře asi hustá polívka
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat