Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1993
7.8.12 12:55

Prosím o radu nějaký recept na rychlou buchtu.

• načítám...
46669
7.8.12 12:59
@Saroya píše:
Koupila jsem bio maso je to na čevabčiči a už to je v těch špalíčcích. poraďte, co s tím?? jen takhle vrazit do trouby? mám to podlít? díky jsem nemožná kuchařka

Obalila bych v mouce, osmahla na pánvi, pak do pekáčku, trocha oleje, malilinko vody, přikrýt poklicí nebo alobalem a dopéct…

• načítám...
46669
7.8.12 13:01
@misar píše:
Prosím o radu nějaký recept na rychlou buchtu.

http://recepty.vareni.cz/…a-bublanina/
Včera jsem dělala tuto. Mléko jsem nahradila celým bílým jogurtem (380g), jako ovoce jsem zvolila čerstvé švestky (ale jde cokoli, dělala jsem ji i s borůvkama) a po upečení jsem ještě horkou posypala skořicovým cukrem. Je ultravláčná ultrarychlá a ten jogurt je tam vynikající! :palec:

• načítám...
16557
7.8.12 14:26

Opět máme zásoby ze zahrádky z chalupy, takže jsem udělala smetanovou polívku ze zelených fazolek, houbový guláš a dušenou cuketus těstovinama. Myslím, že do pátku máme co jíst

• načítám...
17629
7.8.12 14:28
@KPKristy píše:
Obalila bych v mouce, osmahla na pánvi, pak do pekáčku, trocha oleje, malilinko vody, přikrýt poklicí nebo alobalem a dopéct…

děkuju za reakci :* nakonec jsem to trošku vymastila olejem, podlila a dala zapéct rovnou a bylo to moc dobré :palec:

• načítám...
1aktak1
7.8.12 16:38

Holky mám půlku cukety a chtěla bych z ní něco udělat, pokud možno rychlýho, poradíte prosím? :kytka:

• Upravit
9734
7.8.12 16:42

@1aktak1 ahoj mrkni na stránku 1088 něco tam je tak třeba si vybereš ;)

• načítám...
1aktak1
7.8.12 16:45

@cukratko33 díky mrknu ;)

• Upravit
23033
7.8.12 18:54

Dneska se premuzu a upecu pizzu

• načítám...
9734
7.8.12 18:56

@Monjie na tu mám chut už delší dobu a ne a ne si ji udělat ale tento týden se k tomu snad dostanu.

• načítám...
Klementýnka
7.8.12 18:59

Cuketový quiche s kozím sýrem a sušenými rajčaty, na pánvičce orestovaná zelenina (hrášek, baby mrkev, brokolice), jako zákusek bagetka s Camembertem a Comté

• Upravit
25007
7.8.12 19:05

@Klementýnka sem s receptem na cuketový quiche prosím :kytka:

• načítám...
7276
7.8.12 19:45

Taky bych brala recept na quiche :pankac:

• načítám...
7276
7.8.12 19:47

U nás předevčírem:kapr na přírodno, šťouchané brambory s tymiánem, dušná mrkev a dušená cuketa s rajčaty :pankac:
včera: zapečená kuřecí prsa s bešamelem, šťouchaný brambor
dnes: tortilly se salátem, paprikou, rajčaty, majolkou, kuř. masem a slaninou a krůtí guláš s pečeným bramborem(to má muž zítra do práce)
zítra něco z cukety :think:

• načítám...
20656
7.8.12 19:52

Vřera těstoviny se skořicí a sukrem (na přání Anetky a proto že jsem byla líná dělat cokoli pracnějšího) :)

dneska a zítra kuskus+patizón+rajčata+mleté, k tomu kuřecí vývar
pozítří bude filé s bramborem
na pátek budeme v ZOO takže obl. chleba a teplá večeře asi hustá polívka

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí