Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Paoloska Já bych to zkusila však za to nic nedáš, Podle mě když to pak vezmeš z toho mrazáku a ono se to rozpustí tak by to mohlo jít ale zkušenost s tím nemám.
@Paoloska píše:
Byla v akci týden před datumem spotřeby a to je zítra. Mám jich šest, co myslíš, mám to zkusit?
No a není to jako když se zamrazí MM??? po rozmrazení normálně použitelné? akorát to se musí protřepat, páč se oddělí tuk (u MM teda) ![]()
Bílá zelňačka s pikantní klobáskou, kapr a kuřecí stehna, pečené ve vlastní šťávě, jen s přidaným česnekem, salát z okurky, cherry rajčat a zakysané smetany, jablečný štrůdl (od prababičky) a kynutý koláč ze špaldové mouky, s rynglemi a posypkou (od babičky).
Normálně takhle nevyvařuji, ale měli jsme oslavu.
Klementýnko, gratuluji ![]()
Teda Ladu ![]()
U nás zbytky a k večeři závodníci z rohlíků a vajec, děti měly radost ![]()
@Paoloska Já bych je zamrazit zkusila. Co s nima dnes či zítra kdyžtak uděláš?
no a v nejhorším je pak vyhodíš no ![]()
Klementýnko, moc gratuluju.
Já jsem si říkala, že jsi nějak dlouho pryč, že už jsi určitě porodila. Chyběly mi tu ty Tvoje lahůdky, vždycky mi tim uděláš chutě.
Jen odvaha mi chybí takový dobroty zkoušet a hlavně by mě s tim manžel asi hnal. Já si takový dobrůtky dělam jen když jsem sama doma.
Dostala jsem slepici, co z ní kromě rizota a polívky? A kuře na paprice jsme měli nedávno, tak to taky ne.
@marcela81, co třeba tohle?
@laducha píše:
@marcela81, co třeba tohle?http://www.toprecepty.cz/…e-jako-husa/
hmmm, tak husu bych si dala, vyzkouším, díky. ![]()
U nás se dnes dojídali ptáčky ze včera s hrnkovejma knedlíkama, já měla salát s kuřecím masem na zítra mám ještě… a jinak zítra koprovka hrnkové knedlíky a opečenec a vajíčko…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat