Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Brokolice, hrášek, baby mrkev vařené v páře, červená řepa, podávané s jogurtovou omáčkou, rozpečená bagetka, sýry
@Eliška píše:
@Klementýnka Bych umřela hladyyyyyyyy!! Aspoň polívku ještě
Na večeři? to by mi možná i stačilo, ale muselo by toho být hodně
![]()
mmch @Klementýnka co miminko? už jste se dočkali?
jestli se můžu zeptat…
Na večeři bude pizza
, a zítra valim koupit mouku a udělám těsto do zásoby na mrazák
![]()
@veveruskaa píše:
Na večeři? to by mi možná i stačilo, ale muselo by toho být hodně![]()
mmch @Klementýnka co miminko? už jste se dočkali?jestli se můžu zeptat…
Bylo toho hodně, hodně, plný talíř zeleniny a spoustu pečiva, sýrů, jsem přejedená, nebo spíš dobře najedená a manžel se tváří rovněž spokojeně, ani neslídí a nehledá zákusek. Čerstvého křupavého chleba se nemůžu nabažit, měla jsem v těhu cukrovku, takže jsem přílohy musela hlídat a teď si čerstvého pečiva užívám…
Miminko už je na světě, 9. července se nám narodila Klementýnka, 48 cm, 3 kg a obrovská chuť do života. Porod proběhl hladce, mnohem lépe, než jsem čekala, rekonvalescence byla zpočátku trochu náročnější, teď už je to v pořádku. Vkládám snímek z dnešního odpoledne, Klementýna už je velká holka…
@Klementýnka píše:
Bylo toho hodně, hodně, plný talíř zeleniny a spoustu pečiva, sýrů, jsem přejedená, nebo spíš dobře najedená a manžel se tváří rovněž spokojeně, ani neslídí a nehledá zákusek. Čerstvého křupavého chleba se nemůžu nabažit, měla jsem v těhu cukrovku, takže jsem přílohy musela hlídat a teď si čerstvého pečiva užívám…Miminko už je na světě, 9. července se nám narodila Klementýnka, 48 cm, 3 kg a obrovská chuť do života. Porod proběhl hladce, mnohem lépe, než jsem čekala, rekonvalescence byla zpočátku trochu náročnější, teď už je to v pořádku. Vkládám snímek z dnešního odpoledne, Klementýna už je velká holka…
Nádherné miminko ![]()
Klementýna je krásný jméno! ![]()
A holčička je samozřejmě taky moc krásná! ![]()
@Klementýnka peknoucka
Jinak dnes varim jen bilou zelnacku, mame od vcera jeste tu panenku v bramboraku a dceri jsem slibila, ze zajdem na cheesburgra ![]()
Holky dostala sjem 3 velký cukety a vůbec nevím co z toho, v 3 obalu se mi moc nechějí zase dělat, ráda bych něco novýho máte někdo osvětčený recept? Jako přílohu chci brambor ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat