Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
46669
5.8.12 18:25

Recept na knedlíky uložen, děkuju! Snad se do nich někdy pustím :jazyk:

• načítám...
Klementýnka
5.8.12 19:45

Brokolice, hrášek, baby mrkev vařené v páře, červená řepa, podávané s jogurtovou omáčkou, rozpečená bagetka, sýry

• Upravit
17926
5.8.12 19:47

@Klementýnka Bych umřela hladyyyyyyyy!! Aspoň polívku ještě :lol:

• načítám...
17010
5.8.12 19:58
@Eliška píše:
@Klementýnka Bych umřela hladyyyyyyyy!! Aspoň polívku ještě :lol:

Na večeři? to by mi možná i stačilo, ale muselo by toho být hodně :mrgreen: :jazyk:
mmch @Klementýnka co miminko? už jste se dočkali? :hug: jestli se můžu zeptat…

• načítám...
17010
5.8.12 19:59

Na večeři bude pizza :pankac:, a zítra valim koupit mouku a udělám těsto do zásoby na mrazák :mrgreen: :palec:

• načítám...
615
5.8.12 20:20

Květáková polévka a květáková omáčka s kari, špagety…

• načítám...
Klementýnka
5.8.12 20:20
@veveruskaa píše:
Na večeři? to by mi možná i stačilo, ale muselo by toho být hodně :mrgreen: :jazyk:
mmch @Klementýnka co miminko? už jste se dočkali? :hug: jestli se můžu zeptat…

Bylo toho hodně, hodně, plný talíř zeleniny a spoustu pečiva, sýrů, jsem přejedená, nebo spíš dobře najedená a manžel se tváří rovněž spokojeně, ani neslídí a nehledá zákusek. Čerstvého křupavého chleba se nemůžu nabažit, měla jsem v těhu cukrovku, takže jsem přílohy musela hlídat a teď si čerstvého pečiva užívám…

Miminko už je na světě, 9. července se nám narodila Klementýnka, 48 cm, 3 kg a obrovská chuť do života. Porod proběhl hladce, mnohem lépe, než jsem čekala, rekonvalescence byla zpočátku trochu náročnější, teď už je to v pořádku. Vkládám snímek z dnešního odpoledne, Klementýna už je velká holka…

• Upravit
17926
5.8.12 20:27

@Klementýnka Ta je kouzelná :srdce:

• načítám...
5misa6
5.8.12 20:28
@Klementýnka píše:
Bylo toho hodně, hodně, plný talíř zeleniny a spoustu pečiva, sýrů, jsem přejedená, nebo spíš dobře najedená a manžel se tváří rovněž spokojeně, ani neslídí a nehledá zákusek. Čerstvého křupavého chleba se nemůžu nabažit, měla jsem v těhu cukrovku, takže jsem přílohy musela hlídat a teď si čerstvého pečiva užívám…Miminko už je na světě, 9. července se nám narodila Klementýnka, 48 cm, 3 kg a obrovská chuť do života. Porod proběhl hladce, mnohem lépe, než jsem čekala, rekonvalescence byla zpočátku trochu náročnější, teď už je to v pořádku. Vkládám snímek z dnešního odpoledne, Klementýna už je velká holka…

Nádherné miminko :potlesk:

• Upravit
25007
5.8.12 20:36

@Klementýnka krásnej mimoušek, gratuluju :kytka: :potlesk:

• načítám...
sophinka
5.8.12 20:46

@Klementýnka gratuluji :kytka:

• Upravit
17010
5.8.12 21:32

@Klementýnka tak to veliká gratulace :kytka:, malá je nádherná :hug:

• načítám...
46669
5.8.12 22:11

Klementýna je krásný jméno! :potlesk:
A holčička je samozřejmě taky moc krásná! :*

• načítám...
10639
6.8.12 08:24

@Klementýnka peknoucka :kytka: Jinak dnes varim jen bilou zelnacku, mame od vcera jeste tu panenku v bramboraku a dceri jsem slibila, ze zajdem na cheesburgra 8)

• načítám...
5173
6.8.12 08:55

co z cukety

Holky dostala sjem 3 velký cukety a vůbec nevím co z toho, v 3 obalu se mi moc nechějí zase dělat, ráda bych něco novýho máte někdo osvětčený recept? Jako přílohu chci brambor :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová