Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20656
5.8.12 11:03

@KPKristy jasně že z vařených, mě nenapadlo to tam psát, vzala jsem to jako samozřejmost, ale radši to upravím :lol:

• načítám...
24292
5.8.12 11:05

Těstoviny s rybím špenátem za chvíli putují do trouby se zapéct.

• načítám...
46669
5.8.12 11:11
@sandrik píše:
@KPKristy jasně že z vařených, mě nenapadlo to tam psát, vzala jsem to jako samozřejmost, ale radši to upravím :lol:

No, ptám se proto, že když se dělají chlupaté knedlíky, dávají se i syrové brambory. Tak jestli to není třeba podobný :)

Jinak já jsem na tohle antitalent. Br knedlíky jsem zkusila jednou, nedopadlo to, takže kupuju práškové. Z toho jsem zkoušela i noky, ale byly tvrdý…

• načítám...
1101
5.8.12 11:34

Včera vařil chlap, já byla v práci, dělal špagety boloňské a dnes dělám obalovaný květák a br. kaše s rajčatovým salátem.

• načítám...
50147
5.8.12 11:41

@KPKristy Noky a br. knedlíky se dělají podobně, akorát je tam jiná mouka.

• načítám...
5980
5.8.12 11:47

Ahojda me uz tu z trouby voni kralik na slehacce a ktomu zelicko a hou.knedlik.mnam :srdce:

• načítám...
marcela_81
5.8.12 11:49

Dneska pro pracanty uzené s br. kaší. Bábovku si dali už k dopolednímu kafi. A k večeři zbytek vaječný tlačenky s rohlíkem a chleba s vepřovym z konzervy s cibulí.

• Upravit
30628
5.8.12 13:51

Uvařila jsem pětitilitrový hrnec poctivé zelňačky a budu doufat, že zbude i na zítra, přijede na prázdniny synovec a má ji rád 8)

• načítám...
50147
5.8.12 14:03

@KPKristy Br.knedlíky dělám podle toho receptu a vždycky se mi povedou :pankac:
 http://www.recepty.cz/…-knedliky-74?…

• načítám...
17010
5.8.12 14:35
@eshta píše:
to těsto jsi tam dala nevykynuté nebo nakynuté? zmrazla jsi ho hned po udělání nebo až po tom dni v lednici?

normálně jsem udělala těsto, bylo v lednici asi 2 nebo 3 dny (nějak nebyla chuť), pak jsem ho mrskla do mrazáku (tam bylo no cca měsíc… a včera ráno vytáhla (jak jsme odmrazovali) a večer dělala pizzu, bylo jak samet, jsem z toho byla úplně vedle.
Když jsem ho měla jen v lednici - i dva dny třeba, tak se mi strašně blbě vyvalovalo a furt se scvrkávalo zpátky…

• načítám...
17010
5.8.12 14:39

Nakonec pro nás k obědu zbytek zapečených brambor ze včera a tesco gril. kuře :jazyk:

• načítám...
Klementýnka
5.8.12 14:54

Předkrm - listový salát s cherry rajčátky, červenou řepou a jogurtovou zálivkou
hl. jídlo - po provensálsku grilovaná ryba mořský jazyk (solea), cuketa s rajčaty, těstoviny
zákusek - francouzské sýry a čerstvá křupavá bageta,
zákusek sladký - čokoládová pěna

Po delší době jsem se zase pořádně najedla. :)

• Upravit
9994
5.8.12 15:28
@veveruskaa píše:
normálně jsem udělala těsto, bylo v lednici asi 2 nebo 3 dny (nějak nebyla chuť), pak jsem ho mrskla do mrazáku (tam bylo no cca měsíc… a včera ráno vytáhla (jak jsme odmrazovali) a večer dělala pizzu, bylo jak samet, jsem z toho byla úplně vedle.
Když jsem ho měla jen v lednici - i dva dny třeba, tak se mi strašně blbě vyvalovalo a furt se scvrkávalo zpátky…

To ráda slyším. Já ho mám v mrazáku taky a taky proto, že zbylo. Myslela jsem si, jestli k něčemu bude, tak super :palec:, jdu ho vyndat. Dík

• načítám...
9994
5.8.12 15:31

K obědu byl gulášek z divočáčka a domácí knedlík. Jsem na sebe hrdá, ještě jsem stihla u vaření vybírat brambory, sice to byly dostihy, ale teď je hic, tak jsme rádi, že jsou venku. Zahájíme bramborové hody :mrgreen:

• načítám...
17010
5.8.12 15:53
@Paoloska píše:
To ráda slyším. Já ho mám v mrazáku taky a taky proto, že zbylo. Myslela jsem si, jestli k něčemu bude, tak super :palec:, jdu ho vyndat. Dík

jo a od rána jsem ho pak měla venku, než jsme znovu zapnuli lednici a pak do večera v lednici…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová