Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Veprova panenka v bramboraku, zeleninovy salat s kysanou smetanou a vecer jsem upekla kefirovou buchtu s cokoladovou polevou..
Dnes na oběd pro malou, to co včera a co my zatím nevím (mrazák vymetenej
)
ALE včera na večeři byla pizza od Lenuliny (z mrazáku) a byla ještě lepší, než z čerstvého těsta, a mám v lednici ještě kus těsta, tak možná ta pizza ![]()
@KPKristy píše:
Dnes budu dělat „Eshtiny paprikové kotlety“, nepeču, přivezli jsme si od tchýně švestkový koláč…
@veveruskaa píše:
Dnes na oběd pro malou, to co včera a co my zatím nevím (mrazák vymetenej)
ALE včera na večeři byla pizza od Lenuliny (z mrazáku) a byla ještě lepší, než z čerstvého těsta, a mám v lednici ještě kus těsta, tak možná ta pizza
to těsto jsi tam dala nevykynuté nebo nakynuté? zmrazla jsi ho hned po udělání nebo až po tom dni v lednici?
@lenulina1979 Velikánská gratulace k miminku
vybrali jste krásné jméno
je ještě hodně čerstvej, za chvíli se zajedete a bude to už úplně dokonalý ![]()
Dnes budou gnocchi a nějaká omajda ![]()
gnocchi jsem koupila v Lidlu, nechce se mi dnes moc s ničím patlat ![]()
@eshta, taky mám doma v zásobě pár balíčků kupovaných gnocchi, když už nevím, co bych uvařila. A s těma se mi zrovna taky nechce patlat.
Zjistila jsem, že nemám mlíko, takže ke kotletám dneska budou jen brambory místo kaše
. Do krámu už nestíhám…
Když jsme u těch gnocchi, hodíte sem recept jak je děláte doma?
Já recept mám, ale třeba má někdo lepčejší
![]()
Dotali jsme 2kg vepřového, takže včera vepřové s cibulovou omáčkou zelí brambory
dneska vepřové na paprice s těstovinama a okurkový salát
jako moučník šátečky z listového těsta s domácí meruňkovou marmeládou
k večeři byly včera kuřecí jatýrka s kečupem a chlebem, dneska topinky s čenekem a kdo bude chtít tak i volský oko
@eshta gnochi kupuju, ale mám recept, který plánuju už celkem dlouho zkusit, jen jsou na ně prý lepší pozdní brambory s víc škrobem
množství je přibližný
750g prolisovaných (struhaných) vařených brambor
200g hl. mouky
2 vejce
Příspěvek upraven 05.08.12 v 11:03
@sandrik píše:
@eshta gnochi kupuju, ale mám recept, který plánuju už celkem dlouho zkusit, jen jsou na ně prý lepší pozdní brambory s víc škrobem
množství je přibližný
750g prolisovaných (struhaných) brambor
200g hl. mouky
2 vejce
Prosím tě, a to se dělá ze syrových brambor? Já četla samé recepty, kdy těsto bylo stejné jako na br knedlíky ![]()
@sandrik, prosím recept na cibulovou omáčku, to zní moc chutně! ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat