Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ještě jednou, chyba se vloudila
http://www.freestylepizza.cz/…-pro-kazdeho
Tak dneska dojídání cukety z předvčerejška ( zapečená cuketa a cuketový bramborák na plech),sváča ovocná bublanina a l večeři domácí chleba ( těsto v pekárně pečení v troubě - chuťově je to lepší s pomazánkou. zítra nevím, ale už teď s emi nechce vařit ![]()
@danyk ještě jeden dotaz bych měla. Necháváte to tahle uležet do toho druhého dne? Myslíte že je to fakt lepší?
Dneska pečený maso, knedlík a špenát a mrkvový muffiny plus k tomu pro děti slazenej tvaroh, teda jestli ho budou jíst nežravky nežravý ![]()
@danyk píše:
Ještě jednou, chyba se vloudila
http://www.freestylepizza.cz/…-pro-kazdeho
taky dělám takto, ale nenechávám uležet ![]()
@cukratko33 Ano, zadělám v pátek a dělám pizzu v sobotu a v neděli k večeři, myslím, že nejdýl jsem měla těsto do pondělí. Jestli je to lepší, to nedokážu posoudit, nezkoušela jsem to, ale už vidím, že dzarunka nenechává uležet, tak to asi jde bez potíží.
Těsto na pizzu mám v oblíbených a co nejdřív vyzkouším ![]()
Jen prosím doladit detaily - 1/8 droždí je opravdu jen malinký kousek z té 42g kostičky?
Měříte na ty hrnky nebo vážíte na váze? A jestli na hrnky, jak zhruba velký hrnek máte (kolika deckový)?
Dite jede zitra s manzelem na tri dny na barak, marne si lamu hlavu nad tim co na cestu k jidlu? tousty? nebo plnene bagety? samozrejme ovoce a nejake krupky ![]()
a sebou babovku, rizky, pomazanku a na dva obedy jsou zvani. napada vas co dal?
Diteti do vlaku testoviny od hippu v SA maj mikrovlnky.
Příspěvek upraven 08.08.12 v 13:26
@KPKristy Opravdu si z té kostičky kvasnic jen tak odštípnu tu osminku, mouku jsem vážila, ale takovej ten červenej hrnek od Nescafé (ten snad mají doma všichni)je 120 gr jeden hrnek 1,5 - 2 cm pod okraj. Bylo to 5 vrchovatejch lžic.
Zeleninový vývar s bylinkovymi krupicovymi nocky., kapustovy karbanátky od včera a br. kaše. Zítra bude kvetakove rizoto
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat