Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@hubička 30,31,33% každej výrobce to má o chlup jinak, prostě třicítka
.
@Bábi Zlopočasná koukám, že už máš zpátky své krásné jméno. Tak to je dobře. Tvé příspěvky se hezky čtou, máš je hezké a taky máš moc příjemnou slovenštinu.
Dnes špenát, volské oko, brambory. Zítra rizoto a v sobotu bramborové knedlíky se švestkama
.
@danyk mňááám tak to zítra udělám.
Já dneska dělám vař brambor, kuřecí prsa v těstíčku, lívance a teď jsem si zadělala těsto na honzovky.
@cukratko33 kynuté buchty s marmeládou, povidly nebo co chceš. To jsou ty buchty, jak s nima chdil Honza do světa ![]()
Dneska zbytky ze včerejška, polívka s červenou čočkou a č. řepou zbyla malé ještě na zítra, na večer jsem vytáhla z mrazáku kousek pizzového těsta a na zítra namočila fazole, budou s kuř. prsíčky, něco jako mexiko
a asi rýže…ale budu muset asi udělat dneska, zítra mi přijde opravář na troubu, pokazil se před dobou horkovzduch, a pořádně nehřála, max na 160, 170, tak už se těším, až ji pořádně rozpálím a pizza bude ještě lepší
![]()
@veveruskaa jak děláš tu mexiko směs?
já měla včera z restaurace a bylo to mňamina (hovězí, cibule, česnek, rajče, fazole, asi nějaká chilli omáčka, kukuřice) ![]()
doma dělám na cibulku kuř. prsa, cuketu na kostičky, červené fazole i s nálevem, chilli a trochu sojovky ![]()
@eshta píše:
@veveruskaa jak děláš tu mexiko směs?
já měla včera z restaurace a bylo to mňamina (hovězí, cibule, česnek, rajče, fazole, asi nějaká chilli omáčka, kukuřice)doma dělám na cibulku kuř. prsa, cuketu na kostičky, červené fazole i s nálevem, chilli a trochu sojovky
jo to ještě nevím, co mi tam upadne, to tam dám
… ale asi kuř prsa na orestované cibulce a česneku, sůl, pepř, červená paprika, pak rajč. protlak, a fazole a kukuřice, cuketu nemám, dala bych ji tam
kurnik… bude i pro dítě, akorát jí oddělám bez fazolí, jen s kukuřicí, a nám asi trochu přiostřím chilli…
U nás dnes pečené kuřátko a k tomu šťouchané brambory s jarní cibulkou ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat