Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
46669
10.8.12 11:30
@hubička píše:
Já budu dnes dělat zítra Dýňová polévka se slunečnicovými semínky, Tabbouleh a grilovaný filet z lososa..dneska máme návštěvu tak se těším a udělám jako předkrm parmskou šunku se žlutým melounem, dál budou dva druhy sushi s lososem, a pak udělám sýrový prkénko k vínečku :-) jak já se těším! Miluju návštěvy!

Od té doby, co mám děti návštěvy nemiluju :mrgreen:. Respektive nemiluju jim něco připravovat, není čas a pak mám hoňky…

• načítám...
23033
10.8.12 11:33

Kristy me serou navstevy v sestinedeli, grrr

• načítám...
10.8.12 11:37

@kkaattkkaa je a ja bych si tak dala čerstvou švestičku :( snad někde ten můj nafasuje.. :D

• načítám...
46669
10.8.12 11:38
@Monjie píše:
Kristy me serou navstevy v sestinedeli, grrr

To jsem taky nesnášela, furt měl někdo potřebu k nám lézt. Po prvním porodu jsem je nedokázala odpálit, po druhém už jo :pankac:

• načítám...
1452
10.8.12 11:40

@KPKristy no mě to teprve čeká…a ani pak si nemyslím, že to nebudu zvládat..mám kolem sebe lidi co zvládají a ani u rodičů to nebylo jinak..ale uvidím :-) 8o

• načítám...
9994
10.8.12 11:40
@levmah28 píše:
Né vážně, co to je a z čeho to je?

Použiješ jakékoliv libové maso (dle vlastního uvážení i psa a kočku), já dělám z kuřecího, vepřové kýty nebo králíka. Maso nakrájíš na malé kousky, osolíš, opepříš, přidáš třeba grilovačku, trošku kari, vejce (na kilo masa tak 4ks), nakrájenou cibuli, pórek. Zahustíš škrobovou moučkou. Lžící kladeš na pánev na rozpálený olej a vytváříš placičky, osmažíš z obou stran.

• načítám...
10639
10.8.12 11:42

@nejvíczoufalá to ti verim, ja prave nafasovala vcera :)

• načítám...
23033
10.8.12 11:46

http://www.pojdte-dal.cz/viewforum.php?f=16 jsem neco objevila, amm alespon poctenicko na dnesni noc:D

vinne listy: http://www.apetitonline.cz/…e-listy.html

• načítám...
5misa6
10.8.12 11:46
@Paoloska píše:
Použiješ jakékoliv libové maso (dle vlastního uvážení i psa a kočku), já dělám z kuřecího, vepřové kýty nebo králíka. Maso nakrájíš na malé kousky, osolíš, opepříš, přidáš třeba grilovačku, trošku kari, vejce (na kilo masa tak 4ks), nakrájenou cibuli, pórek. Zahustíš škrobovou moučkou. Lžící kladeš na pánev na rozpálený olej a vytváříš placičky, osmažíš z obou stran.

No to zkusím, ale psa asi nepoužiju :mrgreen: tchánovci by pak udělali řízky ze mě.

• Upravit
25007
10.8.12 12:09
@KPKristy píše:
To jsem taky nesnášela, furt měl někdo potřebu k nám lézt. Po prvním porodu jsem je nedokázala odpálit, po druhém už jo :pankac:

Tak mně to ani nějak nevadilo a to jsme měli návštěvy po obou porodech opravdu hodně. Těsně po šestinedělí jsem s klukem odlítala, takže u nás byl někdo furt, aby skouknul mimino :lol: ale nic jsem nepřipravovala, kdo si co přinesl tak to měl :mrgreen:
a u dvojčat už mi to nevadilo vůbec, spíš jsem byla ráda, že si aspoň někdo nějaký dítě na chvíli pochová :lol: a na pohoštění jsem taky prděla :mrgreen:

• načítám...
25007
10.8.12 12:13
@Monjie píše:
http://www.pojdte-dal.cz/viewforum.php?f=16 jsem neco objevila, amm alespon poctenicko na dnesni noc:Dvinne listy: http://www.apetitonline.cz/…e-listy.html

taky dělám vinné listy, ale mám svůj zlepšovák :mrgreen: neroluju, ale normálně zapékám ve vrstvách :lol: :palec:
maso si připravím normálně s cibulkou, česnekem, loup. rajčatama, solí a pepřem a pak tam dám hoooodně sekaného čerstvého kopru, petrželky a koriandru.
Vedle uvařím rýži a pak vrstvím-
na dno masovou směs, trochu rýže, listy, zase směs atd.. a zapeču 20-30min :palec:

• načítám...
746
10.8.12 12:14
@Paoloska píše:
Ne, ze psů ;)
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
23033
10.8.12 12:18

Ja si dnes uvarim ten chlazenej jablecnejdort s pudingem a piskoty

• načítám...
25007
10.8.12 12:19

A já rafaelo řezy, zítra máme návštěvu :dance:

• načítám...
1101
10.8.12 12:21

Vepřové kotlety na pepři s jasmínovou rýží a mají to i na zítra já budu v práci, tak chlap k tomu přidělá těstoviny.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová