Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9994
10.8.12 13:01
@eshta píše:
Tak mně to ani nějak nevadilo a to jsme měli návštěvy po obou porodech opravdu hodně. Těsně po šestinedělí jsem s klukem odlítala, takže u nás byl někdo furt, aby skouknul mimino :lol: ale nic jsem nepřipravovala, kdo si co přinesl tak to měl :mrgreen:
a u dvojčat už mi to nevadilo vůbec, spíš jsem byla ráda, že si aspoň někdo nějaký dítě na chvíli pochová :lol: a na pohoštění jsem taky prděla :mrgreen:
:palec: :potlesk: máš recht
  • načítám...
59392
10.8.12 13:52

Co děláte z cukety? Včera jsme dostali od tchána zásobu a nemam nápad kam s nima :lol: :lol:

• načítám...
16557
10.8.12 13:57

@Markéta80 Už jsem to tu jednou psala-dělám z nich cuketový guláš, nebo jí jen tak osmahnu na cibulce a zamíchám do těstovin.
Zítra udělám smažený sýr s bramborem a k večeři chlapovi pomyšlení :mrgreen: opečenou jitrnici s bramborem a se zelím

• načítám...
25007
10.8.12 14:06
@Markéta80 píše:
Co děláte z cukety? Včera jsme dostali od tchána zásobu a nemam nápad kam s nima :lol: :lol:

já bych si tu stranu tedy nepamatovala, ale jelikož to tu už někdo několikrát psal, tak na straně 1088 pár receptů je :lol:

• načítám...
46669
10.8.12 14:07

Tak mě napadá, co kdybychom udělaly z této diskuse otevřenou skupinu? Pak by se daly dělat i poddiskuse a mohla by se udělat sekce s recepty. Už bychom nemusely listovat v této hlavní diskusi ;)
Ale jak se taková skupina dělá? :think:

• načítám...
25007
10.8.12 14:11
@KPKristy píše:
Tak mě napadá, co kdybychom udělaly z této diskuse otevřenou skupinu? Pak by se daly dělat i poddiskuse a mohla by se udělat sekce s recepty. Už bychom nemusely listovat v této hlavní diskusi ;)
Ale jak se taková skupina dělá? :think:

to už jsem tu jednou navrhovala, ale nějak se k tomu nikdo neměl :mrgreen:
musí se napsat adminovi, ten změní diskusi na otevřenou skupinu a pak založit poddiskusi jen s receptama a tam by se recepty vždy nakopírovaly..
taky jsem nikdy nic podobnýho nezakládala :nevim:
a toho postu se ráda vzdávám :mrgreen:

• načítám...
4697
10.8.12 14:30

Tak mi měli dnes restovaná játra s rybízovou omáčkou a brambůrkama no lahoda

• načítám...
Metamorphosis
10.8.12 14:37
@Markéta80 píše:
Co děláte z cukety? Včera jsme dostali od tchána zásobu a nemam nápad kam s nima :lol: :lol:

Jedna skončila v těstovinách: kostičky osmahnout na cibuli, zalít smetanou, dochutit kořením;
jedna ve variaci na rattatouille: kostky cukety, papriky, rajčat, okurky a brambor podušené na cibulce, podlité vínem, okořeněné, poté zalít tomatovým pyré a podávám s rýží;
Jednu jsem vydlabala, naplnila směsí masa s houbami a cibulkou a zapekla;
Teď mám další tři, z jedné určo udělám bramboráky a jedna půjde do nějaké buchty.

• Upravit
1452
10.8.12 14:37

@eshta jo to bylo super :-)

• načítám...
Metamorphosis
10.8.12 14:39

Jo a zapomněla jsem, že jednu jsem zapekla po vzoru francouzských brambor - z té byl přítel asi nejvíc na větvi (po té plněné).
Taky se z ní dá udělat cuketový krém (stejně jako hrachovka, fazolovka, brokolicovka…) - podusit na cibulce, rozmixovat a naředit smetanou + okořenit.

• Upravit
59392
10.8.12 14:44

@eshta ;) no z jedný jsem dělala včera buchtu :palec: a ještě jsou tady 4. asi udělam Tomíkovi směs na těstoviny, dostali jsme i domácí rajčata. mít větší mrazák tak to zamrazim a měla bych pak do příkrmů ;)

• načítám...
17010
10.8.12 14:45
@Monjie píše:
Ja si dnes uvarim ten chlazenej jablecnejdort s pudingem a piskoty

a jak se to přesně dělá?? :think: dala bych si :jazyk:

• načítám...
Metamorphosis
10.8.12 14:48
@KPKristy píše:
Ale jak se taková skupina dělá? :think:

Psala jsem adminům, zda by nám pomohli s převodem, tak to snad půjde.. Mám někde v počítači uložené historické recepty z této diskuze, tak je tam pak překopíruji..
Super nápad :palec:

• Upravit
Metamorphosis
10.8.12 14:53

Heuréka - tak skupina Věčné téma: co uvařit? je založena, jakmile bude schválena adminem, dám vám vědět a zároveň jej požádám o překopírování této diskuze tam.. :dance:
Holky - dávejte dohromady recepty, nejlépe i s fotkama, založíme si na ně samostatnou diskuzi :dance: :dance: :dance: :dance:

• Upravit
46669
10.8.12 14:57

@Amber_1977, jsi šikulka! To bude fajn a přehlednější :dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport