Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
11502
18.9.10 19:02

hm, to by mohlo být dobré. miláček si dneska vyžádal smaženici, tak měl smaženici z hub, který jsem si poctivě očistila a nakrájela s tím, že je hodím do mrazáku, abych nějaký měla, takže mam kulový a s prckem na houby jít nemůžu, ach jo

• načítám...
7148
18.9.10 23:07

** Nykky – k** pangasius a pomerančový džus to musím zkusit.Beztak je už Domík velký a musí si zvykat i na pomeranče :D

• načítám...
310
19.9.10 10:51
zvedaváholka píše:
Tak my jdeme zítra na oslavu, takže vepře, knedlo, zelo a na večer bude švédský stůl.
V neděli jdeme na hody, takže oběd zajištěný , ale nevím co to bude, na večer pak řízek ze salátem.
Konečně celý víkend kdy nemusíme vařit :mrgreen:
a nacpeme se zadarmo

Tady se někdo máááá..... :think:

• načítám...
310
19.9.10 10:57

Teeeda- tady je věcí. Koukám, že letí sezoní věci.
Takže já dneska- kuřecí na přírodňo asi s rýží a pak dělám buchty- šneky-
kynuté těsto- mám strašně rychlé a jednduché: 500g pol mouky, jedny kvasncice, 250ml mlíka, sůl, 2 lžíce cukru, 4 žloutky. jak těsto vykyne, rozdělím ho na půlky, a jednu tu půlku vyválím a posypu hořkým kakaem, cukrem a pokapu máslem, pevněji zaroluju a nakrájím asi na 2cm šneky, ty pak dám na plech, pomažu máslem a dám péct. Jednoduché, docela i rychlé a VYNIKAJÍCÍ!!! :jazyk: :jazyk:
Na večeři jsme měli pomazánku z nivy: nastrouhaná niva, nastrouhaný kousek másla a majonéza Poličanka, nebo jiná ale ne moc, tak ze tři lžíce.
No a dál zase nevím :-D :-D :-D

• načítám...
310
19.9.10 10:58

A nebo zajdem do Globusu a bude klid a neděle jak má být :-D :-D :-D

• načítám...
310
19.9.10 11:00

A kecám si tu a těsto kyne jak hrnečku vař :-D

• načítám...
5799
20.9.10 09:57

kuřecí vývar a rizoto :mrgreen: teď jdu zkoumat co vařit i další dny :think:

• načítám...
310
20.9.10 10:42

A dneska: kuřecí čína s rýží a zeleninou a jelikož mi zůstali kuřecí prsa, tak na većeři je opeču a udělám salát.

• načítám...
9909
20.9.10 14:30

Holky a máte někdo recept na králíka?na smetaně nebo se zelím co je lepší?

• načítám...
310
20.9.10 14:52
petra79 píše:
Holky a máte někdo recept na králíka?na smetaně nebo se zelím co je lepší?

Obojí je dobrý- třeba ho udělej jako svíčkovou, ale je to lepší přes noc nechat naložený v tom láku. A se zelím je taky super- jen ho nechávám naloženého v oleji s hodně česnekem a cibulí a sem tam píchnout špet. A pak péct jen tak na 120 - 150 stupňů, hezky pomaloučku a to ti pak to maso samo odpadává od kostí :-D

• načítám...
9909
20.9.10 15:13

děkuji.úplně se mi zbíhají sliny :lol:

• načítám...
310
20.9.10 16:37

Není za co, já zase sháním recept na dobrý- ale FAKT DOBRÝ rýžový nákyp s ovocem- včetně toho JAKOU rýži na něj. :nevim:

• načítám...
9909
20.9.10 17:30

hele to já mám jeden dobrej recept,jsou tam v tom jablka.jestli chceš pokusím se ti ho poslat.nám teda moc chutná, a záleží kolik tam dáš cukru,jestli máš ráda sladký nebo tak akorát.

• načítám...
310
20.9.10 19:30
petra79 píše:
hele to já mám jeden dobrej recept,jsou tam v tom jablka.jestli chceš pokusím se ti ho poslat.nám teda moc chutná, a záleží kolik tam dáš cukru,jestli máš ráda sladký nebo tak akorát.

Jasně, pošli :-) jablek máme tři … :lol: tak toho aspoň využiju, no a sladký mám ráda tak akorát :-D

• načítám...
310
22.9.10 08:51

Takže opět se přidává: dneska koprovka pro nás s knedlíkem, pro muže s bramborama a vajcama :-D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová