Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
si udelej z bileho jogurtu dressing na zel.salat:D nebo gyros a z okurky s jogurtem a koprem ala tzaziki:D
Monjie, člověk se neustále vyvíjí, třeba i tvé chuťové buňky se časem změní. Já mám ráda pestrost, inspirací mi bylo indické curry v kokosovém mléce, kde je taky hafo různých druhů zeleniny, jen místo kokosového mléka jsem dala ovesné a jako koření kopr, proto jsem to nazvala koprovou omáčku pro lepší představu, ale s českou koprovkou to nemá nic společného.
Jinak některé zdravé stravovací směry doporučují kombinovat co nejvíce druhů zeleniny, vitamíny a antioxidanty působí synergicky.
Sýr byl až po hlavním jídle jako mňamka, děláme to tak skoro vždycky, holt vliv Francie.
Kozí hermelín v těhotenství můžeš, je vyroben z pasterizovaného mléka, takže žádná listerióza nehrozí. Jen s mírou, protože některé stravovací směry tvrdí, že ani ušlechtilá plíseň není pro tělo vhodná. Ale to je věci názoru …
Příspěvek upraven 12.02.12 v 16:22
Možná najdu v ledni maximálně mrkev a celer
po víkendu jsme úplně vyžraní.
levmah28 píše:
Možná najdu v ledni maximálně mrkev a celerpo víkendu jsme úplně vyžraní.
tak jestli máš brambory nebo těstoviny tak z toho všeho salát-vejce,mrkev,celer,jogurt ![]()
Klementýnka píše:
Monjie, člověk se neustále vyvíjí, třeba i tvé chuťové buňky se časem změní. Já mám ráda pestrost, inspirací mi bylo indické curry v kokosovém mléce, kde je taky hafo různých druhů zeleniny, jen místo kokosového mléka jsem dala ovesné a jako koření kopr, proto jsem to nazvala koprovou omáčku pro lepší představu, ale s českou koprovkou to nemá nic společného.Jinak některé zdravé stravovací směry doporučují kombinovat co nejvíce druhů zeleniny, vitamíny a antioxidanty působí synergicky.
Sýr byl až po hlavním jídle jako mňamka, děláme to tak skoro vždycky, holt vliv Francie.
Kozí hermelín v těhotenství můžeš, je vyroben z pasterizovaného mléka, takže žádná listerióza nehrozí. Jen s mírou, protože některé stravovací směry tvrdí, že ani ušlechtilá plíseň není pro tělo vhodná. Ale to je věci názoru …
Příspěvek upraven 12.02.12 v 16:22
Mně se právě Ty tvé nápady líbí, taky jsem prodělala přechod od klasické (tatínkovy) kuchyně zpátky k základním surovinám:) Občas ale i po té klasice sáhnu, zvlášť když je taková zima.
Je fakt, že plísně mám nedoporučené, takže se jim i u sýrů vyhýbám, ale pro jednou…:)
Monjie píše:
skoro hotov
No a já jsem z těch jogurtů upekla,teda peču buchtu s meruňkama.Takže večeře je jasná.
Dnes jsme měli každý jinou večeři. Mládě krupicovou kaši, já chleba s pomazánkou a milostpán si poručil palačinky s nugetou ![]()
Monjie píše:
skoro hotov
mňáááááááám, super u nás by dlouho nevydržel
michaba83 píše:
Dnes jsme měli každý jinou večeři. Mládě krupicovou kaši, já chleba s pomazánkou a milostpán si poručil palačinky s nugetou
U nás by to neprošlo.
levmah28 píše:michaba83 píše:U nás by to neprošlo.
Dnes jsme měli každý jinou večeři. Mládě krupicovou kaši, já chleba s pomazánkou a milostpán si poručil palačinky s nugetou
já na sladké fakt neměla chuť a co bych pro ně neudělala ![]()
![]()
michaba83 píše:levmah28 píše:já na sladké fakt neměla chuť a co bych pro ně neudělalamichaba83 píše:U nás by to neprošlo.
Dnes jsme měli každý jinou večeři. Mládě krupicovou kaši, já chleba s pomazánkou a milostpán si poručil palačinky s nugetou![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat