Věkový rozdíl 23 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
cher
18.10.10 08:16
Pudloslava píše:
hehe, to je pr.el, mate 2 deti a lidi vam rozmlouvaji svatbu ?:-)))) se pomatli, ne? :-)))))))
:mrgreen: to mě taky napadlo, naopak bych to ještě chápala.. :think:
  • Citovat
  • Upravit
10568
18.10.10 09:12

děkuju moc za odpovědi, v tom vztahu nám to klape až na 1 věc, on na mě strašně žárlí, je tom s ním k nevydžený, a ostatní nám to rozmlovaj pro to že si myslí že to je jen chvilkové pomatení a že se na něj sama vykašlu, ale už jsme spolu 4 roky a já jsem s ním spokojená, někteří z rodiny se s tím nesmířili doted a snaží se nám pořád kecat do vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
19.10.10 09:39
kacerval píše:
děkuju moc za odpovědi, v tom vztahu nám to klape až na 1 věc, on na mě strašně žárlí, je tom s ním k nevydžený, a ostatní nám to rozmlovaj pro to že si myslí že to je jen chvilkové pomatení a že se na něj sama vykašlu, ale už jsme spolu 4 roky a já jsem s ním spokojená, někteří z rodiny se s tím nesmířili doted a snaží se nám pořád kecat do vztahu.

Jo tak věk nechám stranou i když......
Ale žít se žárlivcem je očistec,vím o čem píšu.Svatbou si tě chce pojistit a pak bude ještě hůř.Takže podle mě,rozmysli si Mařenko,rozmysli

• Citovat
  • Upravit
3211
19.10.10 18:55

Ahooj já mám manžela o 17 let staršího. A ze začátku mi to také vymlouvali, ale jsem štastná že jsem si šla zatím a jsem už přes rok šťastně vdaná teď spolu budeme ´´už´´ třetí Vánoce. A nikdy bych ho nevyměnila dokonce mi to takhle vyhovuje.A oba víme co od života chceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
21.10.10 13:37

My mame s manzelfm rozdil 27 let a 3mesicni dite a prave nas vztah prochazi velkou krizi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
21.10.10 13:42

Ahoj,tak to mě mrzí :cry: 27let?ty já mám hlavu že jsme o 23 :-D ,to seš dobrá,pokud chceš tak mi napiš soukromou zprávu a můžem to spolu rozebrat,třeba ti budu k něčemu nápomocná.My to máme v poho až na hroznou žárlivost partnera(to mě štve nejvíc) a bezvýznamné hádky kvůly ničemu,ale to je všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.10 21:51

Ahoj, já mám taky přítele přesně o 23 let staršího.Jsme spolu 5 let, ale stále spolu „jen chodíme“, tzn. každý máme své zázemí a vídáme se cca 2-3 krát týdně.Maximálně nám to takhle vyhovuje. (já jsem rozvedená a bydlím s dcerou).
Náš vztah je celých těch 5 let po všech stránkách super, řekla bych, že jsme oba stále zamilovaní jako na začátku. Možná právě proto bych s ním nechtěla žít, aby se to nějak nepokazilo, nezevšednělo…
V současné chvíli se mi náš vztah zdá bezchybný, ale dobře si uvědomuji, že velké věkové rozdíly jsou hodně problematické ve vyšším věku. Nedovedu si třeba představit, že já , jakožto jednou 47 let „mladá“ ženská bych měla 70-ti letého partnera. Tam si myslím, že už se všechna negativa věk.rozdílů musí projevit.

Jinak, zakladatelko, jako mnohem větší problém než je velký věkový rozdíl u tebe vidím tu chorobnou žárlivost. To je vlastnost, která podle mě každý vztah dříve nebo později zničí. (také jsem jí zažila u svého exmanžela, který byl mimochodem mým vrstevníkem a náš vztah to neustál a věř, že při prvním náznaku chorobné žárlivosti u jakéhokoliv dalšího chlapa bych brala nohy na ramena)
Anonymní XX

• Citovat
  • Upravit
bamba
24.10.10 09:52
Anonymní píše:
Ahoj, já mám taky přítele přesně o 23 let staršího.Jsme spolu 5 let, ale stále spolu „jen chodíme“, tzn. každý máme své zázemí a vídáme se cca 2-3 krát týdně.Maximálně nám to takhle vyhovuje. (já jsem rozvedená a bydlím s dcerou).
Náš vztah je celých těch 5 let po všech stránkách super, řekla bych, že jsme oba stále zamilovaní jako na začátku. Možná právě proto bych s ním nechtěla žít, aby se to nějak nepokazilo, nezevšednělo…
V současné chvíli se mi náš vztah zdá bezchybný, ale dobře si uvědomuji, že velké věkové rozdíly jsou hodně problematické ve vyšším věku. Nedovedu si třeba představit, že já , jakožto jednou 47 let „mladá“ ženská bych měla 70-ti letého partnera. Tam si myslím, že už se všechna negativa věk.rozdílů musí projevit.Jinak, zakladatelko, jako mnohem větší problém než je velký věkový rozdíl u tebe vidím tu chorobnou žárlivost. To je vlastnost, která podle mě každý vztah dříve nebo později zničí. (také jsem jí zažila u svého exmanžela, který byl mimochodem mým vrstevníkem a náš vztah to neustál a věř, že při prvním náznaku chorobné žárlivosti u jakéhokoliv dalšího chlapa bych brala nohy na ramena)
Anonymní XX

Naprostý souhlas,mému muži je 60let,já jsem o 5 let mladší.Když jsme se poznali,byl to velmi šikovný,charismatický chlap.Po 14ti letech,je na něm věk vidět,ne že by se mi dnes nelíbil,ale s každým rokem je vidět,že stárne.Abych pravdu řekla.nevim,jestli bych po něm hodila okem,kdyby mi bylo 37.Spíš ne.

• Citovat
  • Upravit
10568
24.10.10 22:36

Anonymnní XX:ahoj děkuju za přspevěk,zajímalo by mě jak u tebe předešlém manželství figurovala žárlivost a jak s to řešila, je my jasný že pak rozvodem,ale co bylo předtím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
24.10.10 22:37

A kolik ti je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.10 23:05

Tady XX.
Je mi 32, partnerovi 55. Žárlivost s předchozím partnerem byla právě neřešitelná. Ze začátku to ušlo (asi se musel hodně ovládat) , dokonce mi to i polichotilo, ale časem se to stupňovalo a nejhorší byl ten stupeň žárlivosti, kdy on jako dělal, že vše koná v dobrém. Pravidelně mi dělal přepadovky v zaměstnání, vtrhnul mi do kanceláře a aby nebyl za žárlivce, tak mi JAKO přinesl kytičku s tím, že mě chtěl překvapit :poblion: :pocitac: Toto bylo ale při každé šichtě, pokud sám nebyl v práci.Bez něj jsem nemohla nikam, on se mnou jezdil i na služební cesty a za mými koníčky. Vše to naoko zaobaloval do své dobroty, že jezdí, abych já tam nebyla sama. Když jsem nechtěla, aby jel, tak se mnou nemluvil a pak tam přijel neohlášeně stejně.Prostě ho nešlo ani na okamžik setřást a dokonale tím ten náš vztah „udusil“.
Proto si teď doslova užívám vztah bez společného soužití, osobní svoboda je něco tak nádherného…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.10 23:09

A ještě dodatek: zajímavé je, že jsem svého ex ke konci našeho vztahu i přes jeho nesnesitelnou žárlivost stejně začala podvádět a on mi na to nikdy nepřišel.

A svého současného partnera, se kterým mám naprostou volnost a můžu si v podstatě dělat co chci, jsem nepodvedla ani jednou a ani mě to neláká.

• Citovat
  • Upravit
10568
25.10.10 22:09

Anonymní XX
Ahoj,tak to si dobrá,jak si ho mohla podvádět když ti byl pořád za nosem? Na jednu stránku se ti nedivím,ono se říká že když partner žárlí a pořád tvrdí že si mu byla nevěrná, tak to tuplem uděláš,ale já bych to neudělala,ani o tom nepřemýšlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
25.10.10 22:11

Neměla bych na to žaludek a nedovedu si přestavit jak by jsem se mu pak mohla kouknout do očí,hned by na mě poznal že to není v cajku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
25.10.10 22:36
kacerval píše:
Anonymní XX
Ahoj,tak to si dobrá,jak si ho mohla podvádět když ti byl pořád za nosem? Na jednu stránku se ti nedivím,ono se říká že když partner žárlí a pořád tvrdí že si mu byla nevěrná, tak to tuplem uděláš,ale já bych to neudělala,ani o tom nepřemýšlím.

Na tohle stačí blbéjch pět minut, to neuhlídáš… Kdo podvýst chce, tak tě podvede třeba při cestě ke kontejnéru s plným odpadkovým košem nebo v hospodě na toaletě a ten kdo podvýst nechce, tak nepodvede, je to o sebeovládání a preferencích… :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky