Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
bamba:no protože nechci mít problémy,on mi pořád vyhrožuje že se zeptá sousedů jestli jsem náhodou někde nebyla atd(sousedi jsou už v důchodu a jsou skoro pořád doma,takže číhaj pořád za oknem a šmírujou co dělaj ostatní,asi jako všichni důchodci)a za druhé mu nechci lhát,nesnáším lež
vrobca:když jsme spolu jenom chodili,tak se choval úplně jinak na něj platí„když ptáčka lapají,hezky mu zpívají“,a vlastně když jsem otěhotněla a pak spol začali bydlet,tak to začalo,jelikož já jsem musela být jen doma a ležet,protože jsem měla rizikový těhotenství a o to pak bral jako samožřejmnou věc,jinak partnera=otce,jsem fakt nehledala,ale on se tak chová,někdy je úplně nezaplacení a pak řádí jak tajfun,je to jako kdyby jsem rozdvojenou osobnost,nebo když ho někdo naštva v práci tak to odnáším vždy já,už mě to štve
kacerval píše:
bamba:no protože nechci mít problémy,on mi pořád vyhrožuje že se zeptá sousedů jestli jsem náhodou někde nebyla atd(sousedi jsou už v důchodu a jsou skoro pořád doma,takže číhaj pořád za oknem a šmírujou co dělaj ostatní,asi jako všichni důchodci)a za druhé mu nechci lhát,nesnáším lež
Ježiš,to snad není pravda.Jak vyhrožuje?Copak jsi ve vězení,nebo jeho majetek?
Ať se klidně zeptá,nemusíš mu lhát,když se zeptá,tak mu s klidem a úsměvem řekni,byli jsme tam a tam,dětem se to moc líbilo,užili jsme si to.
Když začne řvát(nedejbože to řešit ještě hůř)tak mu zase v klidu řekni,že se chováš naprosto normálně,ale že jeho chování je dost mimo.Dej mu najevo,že se ho nebojíš.
Takle se nechová milující chlap,ale tyran a despota.Podle toho,jak ho tady popisuješ,tak je to slaboch,který si našel mladou holčinu,kterou bude manipulovat a přetvářet si ji k obrazu svému.On je tem,kdo tahá za provázky a ty jeho loutka se kterou si dělá co se mu zlíbí.
Docela by mě zajímalo,co na to říkají tvý rodiče.
no s mámou se moc nebavím a táta ten dělá že to radči nevidí,řekl mi že se nám míchat do vztahu nebude,akorád říká že sme blbý oba dva
kacerval píše:
no s mámou se moc nebavím a táta ten dělá že to radči nevidí,řekl mi že se nám míchat do vztahu nebude,akorád říká že sme blbý oba dva
Docela by mě zajímalo,jestli náhodou ve vaší rodině to nebylo podobný,jinak je fakt nepochopitelný,že to trpíš.
Je mi z toho na
,jen si oředstavím,že by se tak chlap choval k mé dceři.Nepřipustila bych to.
Můj manžel je o 25 let starší, zatím v tom problém nevidím, vše přinese čas, plánujeme rodinu a je nám fajn
takže myslím, že věk nemusí být problém, jde o to jak si člověk sedne. ![]()
Pardon překlepla jsme se je o 23 let starší
je mu 47 a vypadá tak o deset míň, tolik kolik mu je mu nikdo nevěřil
![]()
on nechtěl ani internet,prej že bych si chatovala s chlapama,plánovala s nima schůzky a byla mu něverná
kacerval píše:
on nechtěl ani internet,prej že bych si chatovala s chlapama,plánovala s nima schůzky a byla mu něverná
To chápu,bál se,abys nezjistila,že tak jak se chová není normální.Jestli chceš napiš SZ.
viky23 píše:
Můj manžel je o 25 let starší, zatím v tom problém nevidím, vše přinese čas, plánujeme rodinu a je nám fajntakže myslím, že věk nemusí být problém, jde o to jak si člověk sedne.
Už jsem to tu jednou psala,zatím je chlap OK,ale počkej za 10 let.
Když jsem potkala máho muže,taky mu bylo 47,tmavovlasý mírně prokvetlý nad ušima,hustá hříva och.Dnes po13ti letech už jsou na něm ty roky vidět i když v mých očích vypadá skvěle.
kacerval píše:
vrobca:když jsme spolu jenom chodili,tak se choval úplně jinak na něj platí„když ptáčka lapají,hezky mu zpívají“,a vlastně když jsem otěhotněla a pak spol začali bydlet,tak to začalo,jelikož já jsem musela být jen doma a ležet,protože jsem měla rizikový těhotenství a o to pak bral jako samožřejmnou věc,jinak partnera=otce,jsem fakt nehledala,ale on se tak chová,někdy je úplně nezaplacení a pak řádí jak tajfun,je to jako kdyby jsem rozdvojenou osobnost,nebo když ho někdo naštva v práci tak to odnáším vždy já,už mě to štve
Pak si s ním ale o tom rázně promluv. Protože pokud si to necháš líbit, bude časem hůř a hůř.
No já to vidím, že ten vztah nemá budoucnost a dřív nebo později se stéjně rozpadne, záleží jen na kacerval, co si nechá a už nenechá líbit…
PS: Mamča se s tebou nebaví proto, protože jsi s ním začala něco mít, že?? Tohle mi přijde jako logický, já bych se asi zbláznil, kdyby moji šestnáctiletou „hloupoučkou“ dceru oblbnul 39. letý chlap… ![]()
PPS: Ale zase na druhou stranu dneska jsem ve sportovních novinách viděl, že existuje vztah i mezi partnery o 57 let, takže žádnéj problém u vás 23. letých rozdílů… ![]()
viki jé další stejně od sebe věkově pár, vítej
a přeju at se brzy zadaří mimčo ![]()
děkuji moc, já byla na konizaci tak jsem musela půl roku čekat, na kontrolu jdu v prosinci, manža spermio ok…tak třeba se poštěstí, jinak u něj mi přijde že se mu do toho nechce tak jak mě…žádné děti nemá, tak neví co ho čeká no… ![]()
Ahojky,přítel je doma,tak se nedostanu vůbec na pc,uvidím jestli se sem dneska na chvilku ještě dostanu,jinak díky za názory