Věkový rozdíl 23 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7870
29.10.10 22:46

viky no u nás se do toho manžel taky dlouuuuho nehrnul. Má dvě dospělý děti, tak zase věděl co ho čeká :lol: ale nakonec byl i u porodu a to řikal od začátku, že ho tam nikdo nedostane ani v poutech :lol: a vida, šel dobrovolně :pankac: Takže neboj, oni k tomu ty chlapi postupně dospějou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
29.10.10 22:48

kacerval ted jsem konečně dočetla tvé příspěvky a teda to koukam, čím si musíš procházet 8-o prvně bych si s nim zkusila na rovinu promluvit, co ti vadí a kdyby to nepomohlo, tak snad fakt nic jinýho nezbývá :-( ale dovedu si představit, co bude vyvádět, kdybys vztah ukočila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
30.10.10 21:18

Alík:tak to já si nedovedu taky představit co by dělal kdyby jsem se s ním rozešla a jinak na rovinu jsem se s ním pokoušela bavit a on mi vždy řekne že krávoviny ho nezajímají :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
30.10.10 23:42

ahoj :mavam: mě spíš přijde, že po mimču moc netouží, že je prostě jen smířenej s tím, že ho chci :nevim: ale věřím, že bude dobrej otec a hrdej hlavně :lol: :mrgreen: Jestli by šel k porodu, jsme ještě neřešili, buď když bude chtít půjde, nebo vezmu kamarádku…hlavně abych tam nebyla sama, ale nebudu předbíhat, ještě nejsem ani těhotná :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.11.10 12:12

Kdo má chvilku čas tak pojdte sem chvilku pokecáme,mám dneska pěkný nervy,jelikož dneska slavíme spolu4roky,tak jsem přítele na večer pozvala na véču a vůbec nevím co si mám oblíknout ale jinak jsem ráda že vypadnu z baráku,dlouho sme spolu nikde nebyli a jinak budeš i bez dětí,budou hlídat babí a děda,tak budem mít aspon klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
2.11.10 13:34

ahojky, já čekam než se malej probudí a letim na hřbitov. :wink:
Jů výročí a véča a ještě celý večer bez dětí, to je sen každé matky :kytka: přeju at to vyjde dle představ :hug: A co si oblíknout? řekla bych něco sexy, ale aby to manžel zase špatně, že na sebe strháváš pohled ostatních chlapu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
2.11.10 14:13
kacerval píše:
Kdo má chvilku čas tak pojdte sem chvilku pokecáme,mám dneska pěkný nervy,jelikož dneska slavíme spolu4roky,tak jsem přítele na večer pozvala na véču a vůbec nevím co si mám oblíknout ale jinak jsem ráda že vypadnu z baráku,dlouho sme spolu nikde nebyli a jinak budeš i bez dětí,budou hlídat babí a děda,tak budem mít aspon klid

No myslím, že tomu tvému manželovi se nezavděčíš žádným oblečením, takže jedině vyhrabat z nějakého temného kouta skříně burku a nahodit… :lol: To by snad už byl spokojený, i když u něho nikdy nevíš… :roll:

Promiň, zkus něco neutrálního, aby zase neměl blbé řeči a celou večeři a všechno okolo toho tím nezkazil… :wink:

• Citovat
  • Upravit
10568
3.11.10 19:59

Ahojky,tak to včera dopadlo docela zajímavě,když přijel tak jsme se pohádali,ale nakonec jsme jeli,ale nekoupil mi ani žádnou kytku,nakonec věčeři jsme do sebe naházeli do peti minut,jelikož si něco objednal na počítač,to volal z hospody a to už bylo po půl5,tak abysme to stihli tak sme to museli do sebe naházet a nakonec jsme jeli ještě k dceří a pak ještě ke zbytku dětí,takže docela fofr,jeli jsme ve 16:10 a byli jsme doma 18:50,ale nakonec jsme si to doma užili :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
3.11.10 19:59

ale poravdě už nechci zažít žádné takovou uspěchanou věčeři ani jsem si nepochutnala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
3.11.10 20:07

Taky ste někdy zažili uspěchanou večeři?která měla být romantická a ještě po několika měsících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
3.11.10 23:35

kacerval, no já kdykoliv něco naplánuju a těším se, tak to nikdy nevyjde, jsem na tohle děsnej smolař :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.10 13:21

karceval po prečítaní príspevkov musím konštatovať, že mám dosť. JEDINÉ riešenie vidím v rozchode. Ako nic v zlom ale ty proste NEmáš dôvod s ním dalej zozstávať. Obmedzuje ta a za chvílu bude obmedzovat aj vase deti. Uz aj kôli nim by som sa s nim rozisla. A toboz nie svadba. úprimne si myslím ze ty ho nemilujes, proste sa ho bojíš.
neviem si predstaviť ze z clovekom s ktorým by som chcela zostat zbytok svojho zivota by som sa nevedela normálne porozprávat.

vek nie je problém (aj ked to prináša komplikácie) problém je jeho povaha

• Citovat
  • Upravit
bamba
4.11.10 16:24

Kaceval,sbal mu kufry a postav před dveře,ten člověk tě nemá rád,zen tě vlastní,nejen vlastní,ale vězní.Co si myslet o oslavě vašeho výročí,když tě nechá shltat večeři a ty s ním pak obíháš jeho děti,Netvrdím,že by si jich neměl všímat,ale jsou dospělý a když ne,tak už dost starý na to,aby pochopily,že v daný den má otec jiné plány.Tím svým chováním si dokazuje,že on je pánem,ne přítelem.Už jsem ti to psala,rychle ho vyprovoď z domu.Máš zázemí a to je důležité,úpřimně řečeno tě těžce vydírá a podle zdravého rozumu,ať jde a už se nevrací.Takového kripla najdeš vždycky a nejen podobného,ale na rozdíl od něj pozorného milujícího chlapa se kterým prožiješ společně s dětmi krásný život.
U vědomuješ si vůbec,jaký příklad si z něj vemou vaše děti?Opravdu chceš,aby se chovaly v dospělosti jako on?

• Citovat
  • Upravit
10568
5.11.10 14:56
bamba píše:
Kaceval,sbal mu kufry a postav před dveře,ten člověk tě nemá rád,zen tě vlastní,nejen vlastní,ale vězní.Co si myslet o oslavě vašeho výročí,když tě nechá shltat večeři a ty s ním pak obíháš jeho děti,Netvrdím,že by si jich neměl všímat,ale jsou dospělý a když ne,tak už dost starý na to,aby pochopily,že v daný den má otec jiné plány.Tím svým chováním si dokazuje,že on je pánem,ne přítelem.Už jsem ti to psala,rychle ho vyprovoď z domu.Máš zázemí a to je důležité,úpřimně řečeno tě těžce vydírá a podle zdravého rozumu,ať jde a už se nevrací.Takového kripla najdeš vždycky a nejen podobného,ale na rozdíl od něj pozorného milujícího chlapa se kterým prožiješ společně s dětmi krásný život.
U vědomuješ si vůbec,jaký příklad si z něj vemou vaše děti?Opravdu chceš,aby se chovaly v dospělosti jako on?

Ahoj,když to já nedokážu,už jsem mu hodněkrát zbalila ale pak sem to zase uklidila,když mě hodně naštve nebo když něco provede,tak klidně mu zbalím ale pak to vemu vždy nazpátek,nedovedu si bez něj přestavit život,když jsme měli to výročí a přijeli jsme za jeho dětma a pepa jim popsal jak toprobíhalo,tak jeho nejstarší syn říkal že to byla hodně romantická věčeře,aspon že jeho syn to chápe,když si do něj tak rejpl,ale včera mi slíbil že si to příští týden zopakujem se vším všudy,tak jsem teda zvědavá,snad ti dopadne dobře,jinak dost mě mrzelo že mi nekoupil ani kytku,ale když jsem mu to pak řekla,tak mi řekl že za mnou pospíchal a to stejně přijel pozdě protože se zakecal,tak že by přijel ještě pozdějc a já bych prej měla kecy,fakt nevím co si o něm mám myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
5.11.10 14:57
bamba píše:
Jinak doufám že holky až vyrostou nebudou jako on
U vědomuješ si vůbec,jaký příklad si z něj vemou vaše děti?Opravdu chceš,aby se chovaly v dospělosti jako on?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí