Věkový rozdíl 23 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10568
26.10.10 08:53

etatinek:tak to je dobrý,ted abych spíš žárlila já ne,ne dělám si srandu :-D ,i když můj přítel podváděl bejvalku,tak věřím že mě to dělat nebude,ale docela si mě tím dostal,chlapy jsou fakt prasata :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
26.10.10 09:52
kacerval píše:
etatinek:tak to je dobrý,ted abych spíš žárlila já ne,ne dělám si srandu :-D ,i když můj přítel podváděl bejvalku,tak věřím že mě to dělat nebude,ale docela si mě tím dostal,chlapy jsou fakt prasata :cert:

Zas až tak jednoznačně bych to s těmi prasaty neviděla, on totiž musí někdo tomu chlapovi kývnout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
26.10.10 10:33
kacerval píše:
etatinek:tak to je dobrý,ted abych spíš žárlila já ne,ne dělám si srandu :-D ,i když můj přítel podváděl bejvalku,tak věřím že mě to dělat nebude,ale docela si mě tím dostal,chlapy jsou fakt prasata :cert:

No já reagoval, na tebe, jak jsi se divila, že dokázala podvádět, když byla hlídána, ale platí to u obou pohlaví samozřéjmě. Jen ženský, ty to maj o mnoho jednodušší, stačí když se před chlapem svlečou, roztáhnou nohy, nebo jen „podrží“ a chlap „jde“… Když tohle udělá chlap, tak většina ženských uteče… Proto, když pěkná ženská podvýst chce, tak podvede a může si vybrat skoro každýho nezadanýho chlapa, chlapi jsou přes ty „oči“… :wink:

PS: Nechci strašit, ale když jednou podváděl, tak na takových 80% tě podvádí taky… :roll:

• Citovat
  • Upravit
bamba
26.10.10 10:48
kacerval píše:

Holka,nechci ti brát iluze,ale proč si myslíš,že tebe podvádět nebude.Ne,že bych ti to přála,ten,kdo jednou podváděl,bude to dělat stále.

• Citovat
  • Upravit
etatinek
26.10.10 11:01
bamba píše:
Holka,nechci ti brát iluze,ale proč si myslíš,že tebe podvádět nebude.Ne,že bych ti to přála,ten,kdo jednou podváděl,bude to dělat stále.

Taky to tak vidím, já jsem těch svých 80% odhadl, že jsem tipoval, když už je tak „staréj“, že má přes 50, takže už by mohl mít to svoje nalítáno…

Ale když nad tím tak přemýšlím, tak Kacerval, kolik máš/má roků?? :roll:

A asi si to myslí proto, protože ona je přece ta dokonalá milenka, se kterou svoji béjvalou podváděl, takže ji přece podvádět nebude… Ve většině případů je tohle mylná představa… :roll:

Já bych teda do tý svatby nešel, a taky bych s takovým člověkem neměl děti, ale na tohle už je pozdě, kdo chce kam, pomozme mu tam… :zed:

• Citovat
  • Upravit
10568
26.10.10 12:31

No mě je 20 a jemu 43, spíme spolu každý den,pokud ne tak to musíme být hodně utahaný,bejvalka s ním spala tak 1 za 14 dní,tak proto si myslím že mě nebude podvádět,když to má doma,tak proč by chodil vedle?A jsem mladá,tak já můžu pořád,tak když chce,tak spolu spíme :-D Já vím že jsem v hodně věcech naivní,ale přece už mu nákej rok je a doufám že s tím nezačne.I když mi hodně vadí jeho sexuální narážky na moje kámošky(to kdybych udělala já,tak bych dostala po hubě :cert: ),ale zase se říká že pes kterej štěká nekouše :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
26.10.10 13:15
kacerval píše:
No mě je 20 a jemu 43, spíme spolu každý den,pokud ne tak to musíme být hodně utahaný,bejvalka s ním spala tak 1 za 14 dní,tak proto si myslím že mě nebude podvádět,když to má doma,tak proč by chodil vedle?A jsem mladá,tak já můžu pořád,tak když chce,tak spolu spíme :-D Já vím že jsem v hodně věcech naivní,ale přece už mu nákej rok je a doufám že s tím nezačne.I když mi hodně vadí jeho sexuální narážky na moje kámošky(to kdybych udělala já,tak bych dostala po hubě :cert: ),ale zase se říká že pes kterej štěká nekouše :-D

Takže jsi s ním začala chodit/spát v 16, máš s ním dvě děti, je ti 20, on je o 23 let starší, má 43, spíte spolu každý den… No já jen řeknu, že asi tohle, podváděl, podvádět zřéjmě bude dál, je ještě relativně „mladéj“ a bude si chtít dál dokazovat, že na to stále má… A ta tvoje chuť tě taky může časem opustit, a pak tě podvádět začne, pokud má sexuální narážky na tvé kámošky a to má doma 20ti letou kočičku, tak to počkéj, až bude mít takové narážky na osmnáctky, až ty budeš mít 30 a víc, co to s tebou udělá…

No a to, že tak žárlí, tak je to jasný no… Podle sebe soudím tebe, on takovéj je, nebo aspoň byl - podváděl, takže je mu jasný jak to chodí… Taky by to mohlo v budoucnu čím dál víc narůstat, pokud rychle zestárne a získá nějaké zdravotní problémy, které ho vyřadí z „normálního provozu“… A to, že si tě chce vzít, znamená, že si tě chce pojistit a uvázat… Podle mě ti po svatbě terpve začne pravý peklo a teror… Nepřál bych ti to, ale spěje to k tomu… :roll:

Za mě teda určitě svatba ne, tím by se ti to všechno nehorázně zhoršilo, není nad to s někým chodit a nebýt si jim tak jistý, to se člověk chová úplně jinak…

PS: A naivní mi celkem připadáš, promiň… :roll:

• Citovat
  • Upravit
10568
26.10.10 14:10

etatinek:děkuju za názor,docela mi to naložilo,vůbec nevím co si mám myslet a hlavně co dělat dál s tím vztahem,chci s ním zůstat hlavně kvůly dětěm a podle toho co píšeš,by jsem se s ním měla hned rozejít,budu si muset udělat v hlavě jasno a pak uvidím co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
26.10.10 14:54
kacerval píše:
etatinek:děkuju za názor,docela mi to naložilo,vůbec nevím co si mám myslet a hlavně co dělat dál s tím vztahem,chci s ním zůstat hlavně kvůly dětěm a podle toho co píšeš,by jsem se s ním měla hned rozejít,budu si muset udělat v hlavě jasno a pak uvidím co dál.

No takhle jsem to nemyslel, nemusíš se hned rozcházet, jen vidím určitou chybu v tom, že tak mladá, jsi se pustila do takového vztahu, i když to chápu, v ženách to je to, že jim imponují starší, zajištění chlapi s životníma zkušenostma, co se o ně a jejich děti dokážou postarat… Další chybu vidím v tom, že jsi tak mladá s takovým člověkem a tak brzo otěhotněla a máš s ním dvě děti… I když co se dá dělat no, jen bych v příštím životě na to šel víc s rozvahou… A chyba by podle mě byla, kdyby sis ho vzala, nemusíš se s ním hned rozcházet, jen bych si ho osobně nebral, na to máš ještě spoustu času, a když si ho vezmeš, tak se může hodně rychle stát, že se budeš zase rozvádět… Vona ta svatba přináší i hodně negativního, né jen pozitivní…

Jsi poměrně mladá, máš život před sebou, měla by jsi pořádně zvážit, jestli to jak žiješ a s kým, chceš i v budoucnu s tím, že ten člověk tě může psychicky týrat, pořád tě stíhat a kontrolovat, může tě svázat tak, že nebudeš mít žádný pocit svobody, může tebou manipulovat, ovládat a zkazí ti život svoji přílišnou žárlivostí… A nebo tě časem začne podvádět s jinýma ženskýma, teda pokud to nedělá už i teď, ale podle toho vytížení si myslím, že snad ne, že by mu to jednou denně mohlo stačit, i když jsou tací, co je pro ně 3× denně málo… :zed:

No a v neposlední řadě si taky musíš uvědomit a zvážit to, že když chlapi umírají v průměru o 7 let dříve než ženy (nebo kolik to je), že by jsi taky v 55. mohla být vdovou a zkus si pak najít nějakého vhodného partnera, aby jsi s ním mohla posledních 25 let dožít… Nehledě na to, že od 60 let věku už přichází značný počet různých nemocí a ty budeš svýho manžela muset opečovávat a starat se o něj až do jeho smrti… :roll:

• Citovat
  • Upravit
21881
26.10.10 15:08

Zakladatelko, pokud ti můžu poradit, tak do svatby bych s takovým člověkem určitě nešla (zvlášť po tom, co jsem od tebe četla na diskusi „Nechodím s miminkem nikam ven“ nebo tak nějak se to jmenovalo.
Tvůj partner využívá tvého mládí a nezkušenosti k tomu, aby tě mohl ovládat. Nechej si zadní vrátka na to, až bude hůř :-(
Opravdu není normální, že tě šmíruje, kontroluje a nikam sama nemůžeš. O tom, že příjde domů, sedne k PC a dětí si ani nevšimne, ani nemluvím..
Držím palce M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
26.10.10 15:44

Nejde,než nesouhlasit s tím,co už tu bylo napsané.Jo chlap ve třiačtyřiceti,může být ještě frajer a sexuálně zdatnej,jenže…
1.pokud je tak výkonný,pravděpodobně mu to vydrží ještě moc dlouho,někde jsem četla,že právě takový muži si svou frekvencí udržují potenci.
Zatím jseš schopna a ochotna mu v sexu vyhovět,ale věř,že se ti to přejí.
2.Jak jsem pochopila,opustil svou předešlou partnerku(určitě ne první)kvůli tobě,mladé,nezkušené a naivní holčičce.
3.trochu zestárneš,snad i prokoukneš jaký je a on půjde zase o dům dál.Za mladší a nezkušenou,promiň mi ten výraz,hloupoučkou husičkou.
Je to víc než jasné,bo tě to jeho omezování začne štvát.
Do takového manželství bych teda nešla.Až tě bude mít jistou na 100%,začne ti zahýbat a žít si svým zajetým promiskuitním životem a ty budeš sedět zavřená doma s dětma a brečet do polštáře.
Má rada zní:žijte si svým spokojeným životem,ale bez papíru,abys mohla kdykoliv z tohoto vztahu vycouvat bez nechutných rozvodových tahanic.Dopřej svému milému trochu nejistoty,neuškodí mu.
Zajdi si s dětma na procházku,zajeď do města a uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
10568
26.10.10 22:09

No co k tomu dodat co ste tu napsali,asi že si potřebuju urovnat věci v hlavě a popřemejšlet co je pro mě v životě nejdůležitější a jakým se směrem bude ubírat můj život dál.

Jinak děkuju za příspěvky,sice mi dali pokuř,ale zamyslím se hodně nad tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
27.10.10 10:46

etatinek:tak včera jsem úplně zírala že mě pustil k babičce(byla v nemocnici a ted už je 2týdny doma a já jí neviděla,začíná to s ní být vážný),no ale chvilku po tom co jsem přišla,tak mi volala babička že mám jít na hřbitov umýt hrob,tak jsem souhlasila,stejně jsem jí minule nabídla že je budu mýt,ale babička si radči dělá vše sama ale ted je na tom špatně,tak mě poprosila,no tak jsem mu volala do práce a řekla jsem mu to a on na mě začal ječet:vždyt si byla dnes u babičky,tak s to mohla udělat když tam byla,může tí pohlídat děti,dneska už jsem ti dovolil lítat a to budeš zase,to si snad ze mě děláš srandu a já jsem mu řekla že jsem o tom nevěděla a že babí nemůže hlídat holky,protože nemůže tahat těžký věci a ani by nemohla za lůcou běhat,protože jí to tak už neběhá,nakonec když přijel,tak s tím souhlasil(asi se mu to rozleželo v hlavě nebo to konzultoval se synem který dělá ve stejný firmě jako on).

Tak jsem tam šla,vzala jsem si lůcu do golfek umyla to,zašla jsem ještě k babí,protože tam byla sestřenka,kterou jsem nevidělá tak 5až6let (to jsem mu taky volala a zdráhavě souhlasil),tak jsem chvilku pokecala a šla jsem domů a nakonec ani nenadával,jelikož spal až do 20h aničkou v posteli a pak o tom nemluvil.

Tak můžu říct že jsem se včera docela vyvenčila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
27.10.10 12:59
kacerval píše:
etatinek:tak včera jsem úplně zírala že mě pustil k babičce(byla v nemocnici a ted už je 2týdny doma a já jí neviděla,začíná to s ní být vážný),no ale chvilku po tom co jsem přišla,tak mi volala babička že mám jít na hřbitov umýt hrob,tak jsem souhlasila,stejně jsem jí minule nabídla že je budu mýt,ale babička si radči dělá vše sama ale ted je na tom špatně,tak mě poprosila,no tak jsem mu volala do práce a řekla jsem mu to a on na mě začal ječet:vždyt si byla dnes u babičky,tak s to mohla udělat když tam byla,může tí pohlídat děti,dneska už jsem ti dovolil lítat a to budeš zase,to si snad ze mě děláš srandu a já jsem mu řekla že jsem o tom nevěděla a že babí nemůže hlídat holky,protože nemůže tahat těžký věci a ani by nemohla za lůcou běhat,protože jí to tak už neběhá,nakonec když přijel,tak s tím souhlasil(asi se mu to rozleželo v hlavě nebo to konzultoval se synem který dělá ve stejný firmě jako on).

Tak jsem tam šla,vzala jsem si lůcu do golfek umyla to,zašla jsem ještě k babí,protože tam byla sestřenka,kterou jsem nevidělá tak 5až6let (to jsem mu taky volala a zdráhavě souhlasil),tak jsem chvilku pokecala a šla jsem domů a nakonec ani nenadával,jelikož spal až do 20h aničkou v posteli a pak o tom nemluvil.

Tak můžu říct že jsem se včera docela vyvenčila :-D

A proč mu voláš,když někam chceš jít,navíc,když není doma.Jsi svéprávná plnoletá a on není tvůj otec ani poručník.
Na tvém místě bych začala žít jako každý,chodila bych s dětma na procházky,k babičce atd.Nedovol mu,aby tě takto omezoval.
Jsou dvě možnosti,buď pochopí a zvykne si na skutečnost,že máš právo na plnohodnotný život,nebo to nepřekousne a pro tebe i děti bude lepší žít bez něj. Život máš teprve před sebou,tak si ho zbytečně nenič,za pár let by z tebe mohla být vystresovaná troska bez sebemenšího kousku sebevědomí.

• Citovat
  • Upravit
56772
27.10.10 13:24

Tak teď to na mne dělá také spíš dojem vztah otec-dcera. Je tedy pravda, že mi trošku vylezla očka, když jsem viděla, že jste spolu začali ve tvých 16, protože mám 13letou dceru a představa, že by si za 3 roky přivedla někoho, kdo je stejně starý jako jsme my rodiče, mi nějak nejde, ale co já vím, co mi dcerka připraví za překvapení. Ve štěstí jí stát nebudu. Zkousnu hodně, ale to co píšeš je už moc. Hlásit, že někam jdu, to jsem dělala jako malá holka, teď by mě to opravdu nenapadlo a navíc manželovi. On ti také hlásí, že někam jde? Musíš mu něco povolovat? Tak ti nevím, jestli jsi spíš místo partnera nehledala otce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí