Věkový rozdíl 23 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bamba
6.11.10 10:27

kacerval ,promiň,ale z toho co píšeš mám dojem,že ty ani tak nestojíš o potvrzení skutečnosti,že s tebou tvůj přítel manipuluje,že si dělá co chce a na teba a děti se neohlíží.
Ty po nás chceš,aby jsne ti odkývly svatbu.Pokaždé,když ti sem některá napíšem,tak ho omlouváš a vlastně sama sebe přesvědčuješ,jak báječného chlapa máš.
tak víš co?Vem si ho,ať poznáš štěstí,když si myslíš,že svatba něco spraví.
Už sem nebusu psát,je to zbytečný.

• Citovat
  • Upravit
10568
6.11.10 13:34
bamba píše:
kacerval ,promiň,ale z toho co píšeš mám dojem,že ty ani tak nestojíš o potvrzení skutečnosti,že s tebou tvůj přítel manipuluje,že si dělá co chce a na teba a děti se neohlíží.
Ty po nás chceš,aby jsne ti odkývly svatbu.Pokaždé,když ti sem některá napíšem,tak ho omlouváš a vlastně sama sebe přesvědčuješ,jak báječného chlapa máš.
tak víš co?Vem si ho,ať poznáš štěstí,když si myslíš,že svatba něco spraví.
Už sem nebusu psát,je to zbytečný.

Ale to netvrdím,vím jakej je,a neomlouvám ho a nevemu si ho,otevřelli ste mi aspon oci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
6.11.10 16:02
kacerval píše:
Ahojky,co si myslíte o vztazích který jsou od sebe hodně let? My jsme s přítelem o 23 let a jsme spolu už4 roky a nemůžem si stěžovat, jsme spolu štastný, máme spolu už 2děti a plánujem konečně svatbu, akorád hodně lidí nás od toho odrazuje, prý náš vztah nemá budoucnost, což my si nemyslíme, protože kdyby neměl tak bysme to možná už před 3 až2 rokami poznali, když jsme si laicky řečeno sundali „růžový brýle“ , co myslíte vy?

Ahoj!
Já mám manžela o 21 let staršího, jsme spolu už osmý rok a klape nám to od začátku výborně. Máme čtyřletého klučinu. Mně se vždycky líbili víc starší muži, zkoušela jsem chodit i se svými vrstevníky, ale to mi nikdy nevyhovovalo.
Naštěstí mě od toho vztahu nikdy nikdo nezrazoval ani mi to nerozmlouval.
Poslední dobou mě sice trošku rozhodilo, že jsem začala toužit po druhém prckovi, ale říkám si, že už je na to asi pozdě, manžel by musel vydělávat min do 76 let, kdyby chtělo jít naše druhé dítě na vejšku. A to je jaksi nereálné. Ale jinak musím říct, že mi takový vztah vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
8.11.10 17:20

No já bych s takovýmto chlapem žít nemohla.Aby mě hlídal kam jdu a ptát se ho zda můžu jít ven tohle by si nemohl dovolit a už by jsme byli od sebe.Píšeš,že si nedovedeš život bez něj představit,proč? Protože jsi žádný pořádný vztah neměla a nevíš jak to chodí jinde tohle není láska ,protože kdyby byla tak se k tobě takhle nechová a ani k dětem.Pro ně jít ven je dobrá věc a ,když nepustí tebe nejdou ani děti a to není dobře.
Já bych od něho co nejdřív odešla pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
8.11.10 22:10

hogata tak podobný dylema řešim taky. Chtěla jsem mít děti tak 3-5let od sebe, ale tak zrovna v týhle otázce si člověk ten věk uvědomuje, vid?! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
11.4.12 09:16

Holky muj pritel je ode mne o 19 let starsi ,s vrstevnikama si nerozumim a nikdy nerozumnela jako s partnerama…Me to vyhovuje,ted cekame miminko a doufam ze to bude klapat jako doposud :potlesk: .....No ano je spousta lidi co rika ze on je strary nebo ja mlada pro nej ale nezalezi tak na veku mam plno znamich co maji manzely stejne stare a uz se rozvadi takze vekem to urcite neni ze ano......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
11.4.12 11:26
@iliska87 píše:
Holky muj pritel je ode mne o 19 let starsi ,s vrstevnikama si nerozumim a nikdy nerozumnela jako s partnerama…Me to vyhovuje,ted cekame miminko a doufam ze to bude klapat jako doposud :potlesk: .....No ano je spousta lidi co rika ze on je strary nebo ja mlada pro nej ale nezalezi tak na veku mam plno znamich co maji manzely stejne stare a uz se rozvadi takze vekem to urcite neni ze ano......

Jen věkem ty rozvody nejsou, máš pravdu. Jen ono taky ale záleží nejen na věkovém rozdílu, ale kolik vám nyní právě oboum je. Prostě v jaké fázi se nyní nacházíte. Jinak se o tom rozdílu píše pokud jemu je jen přes 40 a tobě jen přes 20 a úplně jinak pokud je přes 40 tobě a jemu o dvacet a více let. Pokud totiž jí je třeba 43-44 a jemu 60-65 nebo i více, už to prostě poznáš, to ti garantuju!

• Citovat
  • Upravit
1358
12.4.12 12:22

Jo urcite to bude jiny,muj je Ital ma ma plno elanu …tak se zas tak nebojim ale prijit muze cokoliv,i bez vekoveho rozdilu…!!!Podivej Na havla a Dasu…klapalo jim to no ne?Proste clovek v dnesni dobe muze cekat cokoliv od kohokoliv,myslim ze jde hlavne o oba partnery jak se tomu postavi…a jak se budou chovat…hlavne mezi sebou a jak se stim poperou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.12 11:58
@Prtka píše:
My mame s manzelfm rozdil 27 let a 3mesicni dite a prave nas vztah prochazi velkou krizi :-( [/citace My jsme s přítelem o 23 let, ale hrozně se bojím budoucnosti..je to velký věkový rozdíl ale i tak ho miluji a už jsme spolu 3 roky :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.12 12:09
@Anonymní píše:
Ahoj, já mám taky přítele přesně o 23 let staršího. Jsme spolu 5 let, ale stále spolu „jen chodíme“, tzn. každý máme své zázemí a vídáme se cca 2-3 krát týdně. Maximálně nám to takhle vyhovuje. (já jsem rozvedená a bydlím s dcerou).
Náš vztah je celých těch 5 let po všech stránkách super, řekla bych, že jsme oba stále zamilovaní jako na začátku. Možná právě proto bych s ním nechtěla žít, aby se to nějak nepokazilo, nezevšednělo…
V současné chvíli se mi náš vztah zdá bezchybný, ale dobře si uvědomuji, že velké věkové rozdíly jsou hodně problematické ve vyšším věku. Nedovedu si třeba představit, že já, jakožto jednou 47 let „mladá“ ženská bych měla 70-ti letého partnera. Tam si myslím, že už se všechna negativa věk. rozdílů musí projevit.Jinak, zakladatelko, jako mnohem větší problém než je velký věkový rozdíl u tebe vidím tu chorobnou žárlivost. To je vlastnost, která podle mě každý vztah dříve nebo později zničí. (také jsem jí zažila u svého exmanžela, který byl mimochodem mým vrstevníkem a náš vztah to neustál a věř, že při prvním náznaku chorobné žárlivosti u jakéhokoliv dalšího chlapa bych brala nohy na ramena)
Anonymní XX

mám přítele taky o 23 let staršího s mladšími s nerozumím, děti ještě nemáme ale plánujeme společné bydlení :) Divím se že i přes takový věkový rozdíl si rozumíme jen se toho vztahu trošku obávám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
28.6.12 12:45

do určité dpby nevadí

Rozdíl 23 let nedělá problémy pokud je jí třeba 25. Horší to začíná být pokud je jí 35 a více, nebo třeba 40+… Pak teprve pochopí o co se vlastně jedná. Hodně žen takto zpožděně zaplakalo.

• Citovat
  • Upravit
17715
28.6.12 16:01

Před zhruba rokem a půl jsem tady přispívala, jdu jenom pozdravit, třeba nakouknout i ty co tu psaly…
Miminko se po půlročním čekání po konizaci povedlo hned na první pokus a máme krásnou 8-mi měsíční holčičku :palec: manžel je hrdý táta, moc mi pomáhá a máme s epořád rádi, i když je mezi námi rodíl 23let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.12 16:30
@viky23 píše:
Před zhruba rokem a půl jsem tady přispívala, jdu jenom pozdravit, třeba nakouknout i ty co tu psaly…
Miminko se po půlročním čekání po konizaci povedlo hned na první pokus a máme krásnou 8-mi měsíční holčičku :palec: manžel je hrdý táta, moc mi pomáhá a máme s epořád rádi, i když je mezi námi rodíl 23let.

Tak to je krásný moc přeji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luciášice
2.7.12 14:32
@lihow píše:
Jen věkem ty rozvody nejsou, máš pravdu. Jen ono taky ale záleží nejen na věkovém rozdílu, ale kolik vám nyní právě oboum je. Prostě v jaké fázi se nyní nacházíte. Jinak se o tom rozdílu píše pokud jemu je jen přes 40 a tobě jen přes 20 a úplně jinak pokud je přes 40 tobě a jemu o dvacet a více let. Pokud totiž jí je třeba 43-44 a jemu 60-65 nebo i více, už to prostě poznáš, to ti garantuju!
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
1743
2.7.12 15:01

Tak poprvé reaguji na nějaký příspěvek na emiminu… Musím dát palec nahoru, my jsme od sebe pouhých 14 let, ale můžu říct, že bych neměnila!!! Můj manžel měl 42 let, když jsme se poznali a já 28 rozvedená s 4letou dcerou. Jsme spolu 12 let, máme 9letou dcerku(jeho první a jedinné dítě), manželé jsme 3,5 let a vztah nám pořád klape tak jak má!!! Se vším všudy. Taky jsem pozorovala u něj zvýšenou žárlivost, ale jelikož má povolání kde se neustále potkává i s o mnoho mladšími ženami, tak ve finále asi víc žárlím já, i když on to vůbec neví. Nechávám ho v klidu a mojí žárlivost tlumím a dělá mi fakt dobře, když mi někdo poklonkuje před ním a když vím, že ho to žere! A občas si zajdu s kamarádkou na flám a vyloženě nestandartně se obléknu, učešu a namaluji a mám opravdu klid na duši, protože vím, že můj muž je to nejlepší co mě v životě potkalo a dám mu to dost dobře najevo :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí