Věkový rozdíl 23 let

10568
17.10.10 21:36

věkový rozdíl 23 let

Ahojky,co si myslíte o vztazích který jsou od sebe hodně let? My jsme s přítelem o 23 let a jsme spolu už4 roky a nemůžem si stěžovat, jsme spolu štastný, máme spolu už 2děti a plánujem konečně svatbu, akorád hodně lidí nás od toho odrazuje, prý náš vztah nemá budoucnost, což my si nemyslíme, protože kdyby neměl tak bysme to možná už před 3 až2 rokami poznali, když jsme si laicky řečeno sundali „růžový brýle“ , co myslíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
17.10.10 21:51

kacerval: je tu rozjeta diskuze nekde s nazvem O Hodne starsi partner. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
17.10.10 21:57

aha,děkuji já jsem se toho nevšimla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.10.10 21:58

muzu ti ji zkusit najit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
17.10.10 22:00

to bys byla hodná zrovna po ní taky koukám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
17.10.10 22:14

Nějak nevím, co chceš řešit nebo vyřešit :think: Píšeš, že spolu máte dvě děti - trochu pozdě přemýšlet o tom, jestli má váš vztah smysl nebo ne… Svatba už je jen detail :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
17.10.10 22:21

já to myslela tak jestli si myslíš že to má cenu?zatím si to moc nedovedu představit třeba za20 let a taky mě vadí jak mě lidi za ten vztah odsoudili a dodnes mi jich ještě hodně říká at se na něj vykašlu,prostě mě zajímá jen váš názor co si o tom myslíte vy(ne o mím vztahu co jsem napsala ale o samotným věkovým rozdílu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
17.10.10 22:22

ahoj my jsme na tom s manželem úplně věkově stejně :mrgreen: A nemůžu si stěžovat, máme 14ti měsíčního synka - no prostě spokojená rodinka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
17.10.10 22:24

kdyžtak mi napiš soukromou zprávu a můžem si popovídat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
17.10.10 22:50

Tak pokud už spolu máte 2 děti, tak je celkem pozdě na to řešit, jestli to má cenu nebo ne??:-)
Já myslím, že to může klapat, jen nevím, jestli si umíš představit, že až ti bude 40, on už bude důchodce, který už na to může vypadat i se podle toho cítit.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
17.10.10 23:17

Když máte dvě děti, cenu to určitě má. Kdybyste neměli, možná odpovím jinak :-? My jsme o téměř 19, jsme spolu 12let, z toho 8 manželé. Děti viz metřík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
18.10.10 05:50

ahojky,
tak já si myslím, že pokud je starší partner a ty jsi spokojená, tak to cenu určitě má :pankac:

ovšem pokud by to bylo naopak, tak určitě neee - brácha si našel o 15let starší ženu, mají dvě holky a po necelých 19ti letech se rozvedli (ona začala mít zdravotní potíže, docházela k ní sestřička píchat injekce - mladší sestřička!!! - …a bylo vymalováno :roll:

ale ono je v podstatě jedno, jaký je věkový rozdíl - vztah se může rozpadnout i se stejně starými partnery…

hodně štěstí do života :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
18.10.10 06:03

hehe, to je pr.el, mate 2 deti a lidi vam rozmlouvaji svatbu ?:-)))) se pomatli, ne? :-)))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
18.10.10 07:46

když je dvěma lidem spolu dobře, tak má vztah vždycky cenu a je jedno, kdo je jak starý nebo jakého je pohlaví

je pravda, že vzniká více rizikových faktorů, ale ani stejný věk není zárukou na štěstí až do smrti

hodně štěstí a krásnou veselku :kytka:

• Citovat
  • Upravit
56772
18.10.10 08:14

Mám kamarádku, která si ve 20 brala padesátníka. Mají spolu dva krásné kluky. Je pravda, že teď když nám táhne na 40, tak se tam připojují obavy o zdraví, pravda je, že spolu asi nezestárnou, ale byla to jejich volba a jejich rozhodnutí. Hlavně, že si rozumějí. Chlap se snažil, dokud byl plný síly vydělat dostatek peněz, aby naspořil pro rodinu, až nebude. Prostě si zařídili život podle sebe a tak to má být. V tomhle si myslím musí každý zvolit sám a nehledět na to, co na to okolí řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí