Velikost folikulů 5 Dc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.2.18 17:28

Velikost folikulů 5 Dc

Dobrý den, jdu na Vás s dotazem ohledně velikostí folikulů pátý den stimulace, bohužel na můj dotaz na pár fórech mi moc neodpověděli. Jsem 6 den stimulace puregonem, první tři dny jsem měla 225 jednotek a od včera mi to snížili na 150. Po včerejším ultrazvuku mi naměřili na každém vaječníku 20 folikulů o velikosti 7mm, dle doktora nereaguju na léčbu a dle embryologa máme klasickou velikost, podotýkám, že jsem včera na ultrazvuku byla teprve po třech injekcí, čtvrtou jsem nestihla. Jak jste to měli Vy? Mám být znepokojená? Děkuji za případné odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3355
6.2.18 19:15

@AurelieMarie Ahoj. Ja naposledy byla na utz 7 den stimulace. Měla jsem je o velikosti 9mm největší 11. Na odběr jsem šla 14DC a měla jsem na odběr 13 folikulu. Odebrali nakonec jen 11, dva měly pouze 9mm. Nakonec bylo jen jedno vajíčko, ale to už je jiná.
I tak bych to zatím nevzdavala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.18 19:45

@HandulkaK Děkuji. :D No uvidím pozítří, ale solidně mě bolí břicho a záda. :D Kdybych nemusela zítra a další dny nic dělat tak se shoulím do klubíčka a jdu spát. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
6.2.18 20:07

@AurelieMarie Dej vědět, jak si dopadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.