Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
didlynka píše:
Mě doktor rikal, že některé ženy jsou prostě uzpůsobeny na „malá“ miminka a některé zase na ty „větší“, a taky pak zálezí na chlapovi) Já mám velikýho chlapa, tak asi i ty mimča jsou větší
DDD ale hlavne že jsou miminka zdravý, at menší či větší, časem se to srovná
no já mám chlapa taky velikýho, ale je pravda, že se narodil jako prcek:-)
jj pravda, doženou to.....je pravda, že pak ta malá rostou kolikrát rychleji a líp:-)!
Jak u koho, nám i náš obřík jako miminko přibýval přes kilo měsíčně a nějak mu to zůstalo, jsou mu 3,5 roku a oproti vrstevníkům je velikej (teda spíš vysokej) oblečení kupujem tak na 5 let
ale zase se mu ten růst může dřív zastavit
no jak to tak vypadá, my budeme asi opačný případ…možná bude malá jako synovec…je mu dvanáct a vypadá sotva na devět…
No a z naseho obříka 4,30kg je ted pětiletá hubenina s koukajícíma žebrama
) Dlouhej to je, ale dostat do nej pořádnej žvanec, to ne.
Nám spočítali váhu miminka ve 29.týdnu a 6 dní na 1052g,což je taky dle doktora málo ![]()
Tak mi taky nemáme žádnýho bůčka
je šílenej sportovec po tátovi, akorát je fakt velikej, ale ono se to časem asi srovná, já byla celou základku nejmenší ve třídě a na střední jsem byla už mezi nejvyššíma ![]()
ahoj, mala mela ve 30. tydnu 1610g, narodila se 40+0 s vahou 3510g
Soní píše:
Nám spočítali váhu miminka ve 29.týdnu a 6 dní na 1052g,což je taky dle doktora málo
tak to jsme na tom podobně.....říkal k tomu doktor něco?
Ahoj, tak my malá měla odhad ve 31. týdnu 1190g a narodila se v 39+6 s 3500g ![]()
helenan píše:
Ahoj, tak my malá měla odhad ve 31. týdnu 1190g a narodila se v 39+6 s 3500g
jé tak to je dobrý…já jsem právě měla minulý týden 30+0 odhad 1170g a doktor říkal, že Karolínka bude prcek, tak vidim, že to vůbec nic neznamená:-)
Nám DR.v 30t řekla že malá má 1460g a že nevypadá že by to byl nějaký obřík.
Vesper:Ahoj a jakou má polohu malý?my máme KP,snad se ještě otočí císařem bych šla nerada ![]()
BarbiePrincess píše:
Vesper:Ahoj a jakou má polohu malý?my máme KP,snad se ještě otočí císařem bych šla nerada
ahooj
no byl už otočený,ale ptala jsem se mudr.zda už tak zůstane a prý může změnit polohu až do 36 tt, takže neboj, ještě má čas ![]()
to jsem zvědavá,já už bych tak 36-37t chtěla rodit ale chtít můžu ![]()