Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
@SAJ tak to odstranim, jen mi šlo o to to ukázat, enmám dost slovní zásoby na to no
Podívej, já ti to teď řeknu úplně polopaticky. Jestli máš nadměrnou velikost penisu, není to na gratulaci, ale skoro na kondolenci. Tvoje holky to bude bolet a budeš se muset zatraceně snažit o pořádnou předehru, aby tě zvládly přijmout bez nepříjemných pocitů. Vím o čem mluvím, měla jsem tu smutnou čest.
A i když budeš šikovnej, přesto jim to nebude některé fáze měsíce moc platné, protože je sex s tebou bude bolet. To je ten náš zrádný menstruační cyklus, víš?
Takže kámo, tvoje chlouba netrpí, jen prostě naráží na dno (čípek), tak to cítíš u kořene. Nic víc v tom nehledej.
Ovšem to, že se nezajímáš o to, jak to prožívá tvoje holka, je doslova ostudné.
A srovnání s koněm? Viděl jsi někdy, jak vypadá kůň při skoku (páření). Já jo a mezi námi, chápu, jak si může penis zhmoždit. Snadno. A znovu ti opakuji, tobě to nehrozí. Maximálně si můžeš poškodit topořivá tělesa, ale to bys musel dělat doslova psí kusy, nikoli koňské kusy. A i tak by ses zlomil nikoli u kořeně. Počti si:
Vzácně může dojít k poškození topořivých těles, a to k jejich zlomenině neboli fraktuře. Nejčastěji k fraktuře penisu dochází při divokých či netradičních sexuálních praktikách. Při fraktuře penisu je slyšet lupnutí doprovázené okamžitým vznikem modřin, které se mohou šířit až na břicho. Fraktura penisu je stav velmi bolestivý, který by měl být důvodem k okamžité návštěvě lékaře.
@SAJ jasně že mě to zajímá, já nejsem hrubián, fakt, když jí to bolí, nejdu až po kořen, přeci nejsem blb ne?
tady mluvím o případě kdy je to fakt na koníčka no, proč to tedy ale cítím u kořene, když narážím žaludem? to nechápu no
u toho koně, jak je to možné že snadnu? blbě se trefí? nebo jak to vypadá, co se stane?
jinak díky moc za rady
@Anonymní píše:
@SAJ jasně že mě to zajímá, já nejsem hrubián, fakt, když jí to bolí, nejdu až po kořen, přeci nejsem blb ne?tady mluvím o případě kdy je to fakt na koníčka no, proč to tedy ale cítím u kořene, když narážím žaludem? to nechápu no
u toho koně, jak je to možné že snadnu? blbě se trefí? nebo jak to vypadá, co se stane?
jinak díky moc za rady
Při skoku koně zůstává velká část penisu mimo tělo klisny - takže stačí nevhodný pohyb bokem… Hele, kůň ho má v pohotovostním stavu doslova až na zem. Musí, anatomicky by prostě jinak nedosáhl. ![]()
No a k tvému problému - i nejštíhlejší holka má kolem půl metráku, rtakže když je na tobě a jaksi vykonává ty pohyby, je tam razance, se kterou „naráží“ na tvůj penis, dost velká na to, abys to pocítil u kořene penisu. Na druhou stranu může v téhle poloze holka sama regulovat, co je pro ni přijatelné a co ne… Ty jsi naopak docela pasivní a tak můžeš pociťovat i to, co jinak dokážeš odregulovat.
Takže rada, pokud máš u této polohy nepříjemné pocity, vyhýbej se jí, fakt není povinná.
@SAJ takže se mu kvůli tomu může snáze zlomit? a ten pohyb bokem, co ho ohne? ty stěny její vagíny? protože o to mi jde, razance tam je, ale narazí to na vaginální svaly ne? a ty jsou měkký, ale stejně to bolí a cítím jakoby mi tam křupalo, jak může něco měkčí zlomit něco tvrdší?
@Anonymní píše:
@SAJ takže se mu kvůli tomu může snáze zlomit? a ten pohyb bokem, co ho ohne? ty stěny její vagíny? protože o to mi jde, razance tam je, ale narazí to na vaginální svaly ne? a ty jsou měkký, ale stejně to bolí a cítím jakoby mi tam křupalo, jak může něco měkčí zlomit něco tvrdší?
Ježíš ne. Ne. Ne. A ne. A znovu ne. V penisu ti nic nekřupe.
Prostě tuhle polohu vynech.
@SAJ píše:
Ježíš ne. Ne. Ne. A ne. A znovu ne. V penisu ti nic nekřupe.Prostě tuhle polohu vynech.
Ono je potřeba říci, že většina savců (včetně koně i psa) má v penisu kost. Ale je zajímavé, že zakladatel svůj styk srovnává s koňským. Ještě, že nemá kámošku, co studuje třeba klokany.
@riccius píše:
Ono je potřeba říci, že většina savců (včetně koně i psa) má v penisu kost. Ale je zajímavé, že zakladatel svůj styk srovnává s koňským. Ještě, že nemá kámošku, co studuje třeba klokany.
Zakladatel ale v penisu kost nená.
Hele, nechceš mu to vysvětlit - víš jak, jako muž muži?
Ještěže moji puboši jsou velmi stydliví, základy dostali po troškách, víc od nás slyšet nechtějí, vždycky rychle zdrhli… Že prý fůůůůj a že jsme zvrhlíci.
@Anonymní píše:
@SAJ já vím jak jsi to myslela, ty topořivý těliska bolej, ale jak ej to mžoný, když vagína je měkká?jinak u toho koně, která věc mu ho pohmoždí uvnitř pochvy té klisny konkrétně? @riccius myslím že zrovna kůn právě kost nemá
A jo. Máš pravdu. Koně kost nemají.
@SAJ píše:
Ježíš ne. Ne. Ne. A ne. A znovu ne. V penisu ti nic nekřupe.Prostě tuhle polohu vynech.
@SAJ píše:
Zakladatel ale v penisu kost nená.Hele, nechceš mu to vysvětlit - víš jak, jako muž muži?Ještěže moji puboši jsou velmi stydliví, základy dostali po troškách, víc od nás slyšet nechtějí, vždycky rychle zdrhli… Že prý fůůůůj a že jsme zvrhlíci.
Fakt ne. Podle mě řeší blbosti. Jednoduchá rada. Ať nedělá to, co ho bolí. (Samozřejmě i to, co bolí partnerku).
@SAJ já bych potřeboval vysvětlit jen která část těla klisny ublíží tomu konskému penisu a proč vadí že je velká část penisu venku? to nechápu ![]()
@riccius píše:
Fakt ne. Podle mě řeší blbosti. Jednoduchá rada. Ať nedělá to, co ho bolí. (Samozřejmě i to, co bolí partnerku).
To mu taky říkám.
Nepomáhá to.
@SAJ a potom ejště prčo bolí kořen zrovna a prostředek a ne žalud, když žaludem narážím? ![]()