Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
@SAJ a potom ejště prčo bolí kořen zrovna a prostředek a ne žalud, když žaludem narážím?
treba je mirne zahnuty nahoru a kdyz lezi tak je smerem k hlave a kdyz se narovna jeto… divne proste
ale necekam ze to jako baba pochopis ![]()
@Anonymní píše:
@SAJ já bych potřeboval vysvětlit jen která část těla klisny ublíží tomu konskému penisu a proč vadí že je velká část penisu venku? to nechápu
Boha jeho. Pokud se koni zhmoždí penis, tak ta část, která je venku - nevhodným pohybem dojde k ohnutí. Vem salátovou okurku, jednou rukou ji pevně drž v pěsti, druhou ji na druhém konci sevři taky do pěsti a pak škubni rukama od sebe. Kde se okurka nalomí?
A čím větší bude volný prostor mezi oběma rukama, tím snadněji se poškodí. Když budeš mít ruce úplně u sebe, okurku nepoškodíš i když se budeš snažit.
Ehm?
Jasné?
S penisem to raději nezkoušej, jo?
@SAJ to ti uplně rozumím a chápu, já se ptal na něco jiné, jaká část těla té klisny? y svaly, nebo pánevní kost? co ho takto ohne? ![]()
@SAJ z toho cos popsala vyplývá že velkej pindas se zraní líp, chápu, ale jdemi o to o kterou část té samice popř ženy ![]()
@Anonymní píše:
@SAJ to ti uplně rozumím a chápu, já se ptal na něco jiné, jaká část těla té klisny? y svaly, nebo pánevní kost? co ho takto ohne?
Co poškodí tu okurku? Kůže, svaly na prstech nebo kosti? Podobně blbej dotaz.
Pojď na to logicky. Pánevní kostí musí projít hříbě - ta to asi nebude (navíc kůň nemá uzavřenou pánev, ne?). Vaginální stěny působí jako vnitřek pěsti - ty to taky nebudou, že?
Tak co nám zbývá? Že by hrana? Prostě fyzika, víš. V podstatě fázový přechod. ![]()
Pokud ti ta tvoje kámoška nakecala cokoli ohledně skřípnutí penisu, nejspíš jsi to jen blbě pochopil.
A teď sorry, pa, musím jít dodělat písemku na zítra.
@SAJ hrana konce té pánve js myslela? no já když to vezmu těma pěstma, tak přeci ta síla jde z té ruky, takže to vlastně zlomí ta ruka, ne? čili logicky ten penis musí podel mě asi zlomit ta vagína
dobře, pá, dořešíme jindy
@Anonymní píše:
@SAJ hrana konce té pánve js myslela? no já když to vezmu těma pěstma, tak přeci ta síla jde z té ruky, takže to vlastně zlomí ta ruka, ne? čili logicky ten penis musí podel mě asi zlomit ta vagínadobře, pá, dořešíme jindy
Ne, v podstatě jde o páku. Fyzika. Žádná část, žádná pánev.
@SAJ to chápu, ale z něčeho ta síla musí jít, přece kdyby ten penis v té vagíně nebyl, neděje se mu to, takže ta energie působí z nějaké ženiny tkáně na ten penis a ohne ho, zkusil jsem to s těma rukama, ohnla se na té hraně, avšak ta síla šla z té ruke, takže se dá brát, že je to díky té kosti v podstatě
takže vlastně ta energie přes klisninu vagínu vyvíjí ten tlak na něho že?
@Anonymní píše:
@Russet no ta vagína, prostě když je to nakoníčka a já to nemůžu regulovat, občas, dkyž je to jen z půlky jakobych cítil že to dál nejde a nějaký odpor, a bolí to no, nevím co to tam přesně je vzadu
Tam uz je nejspis hlavicka. Priste nesukej veverky ![]()
@SAJ píše:
Ano, rozumím a ne, nemusíš se bát. A mimochodem, ji to nejspíš bolí víc.A kámo, vybral sis fakt hodně blbej nick. (Víš, že se návštěvy na proflu zaznamenávají, že jo?)
Ovšem velice trefnej… vzhledem k tomu, že tady už dva roky řeší „zlomení penisu“
![]()
@Moringa píše:
Ovšem velice trefnej… vzhledem k tomu, že tady už dva roky řeší „zlomení penisu“![]()
On to řeší už dva roky?
Kde?
Mě fakt zajímá i ten fyzikální rpoblém toho, promiňte :/