Velké miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
11.9.10 15:50
Evickita píše:
Ahoj holky,my máme ve 3 měsících 64cm a 7280g :mrgreen: je to moc? Nevím,ale plně kojím a vypadáme mooooc spokojeně tak nic neřeším :wink: přidávám foto našeho macíka :mrgreen:

Krásnej chlapeček…příjde mi takovej trošku podobnej tomu mému na jedné fotce,to bude tím tričkem :D :D :D A to co vy mate ve třech mi ve dvou :D :D :D Ale co, asi to nebudu řešit a budu doufat, že pak bude ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
11.9.10 15:58

Tady na té :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
11.9.10 16:26

Koukám jak tu dáváte fotky vašich miminek, tak se taky přidám a ukážu tu svoji malou michelinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
11.9.10 17:11
Klovasa píše:
Evickita píše:
Ahoj holky,my máme ve 3 měsících 64cm a 7280g :mrgreen: je to moc? Nevím,ale plně kojím a vypadáme mooooc spokojeně tak nic neřeším :wink: přidávám foto našeho macíka :mrgreen:
Krásnej chlapeček…příjde mi takovej trošku podobnej tomu mému na jedné fotce,to bude tím tričkem :D :D :D A to co vy mate ve třech mi ve dvou :D :D :D Ale co, asi to nebudu řešit a budu doufat, že pak bude ok :)

Já myslím že určitě :wink: je to fešák ten tvůj klučina! Uvidíš že až začne běhat tak už tak rychle ty kila nahoru nepůjdou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
11.9.10 19:15

Tak u moji princezny je to uplne opacne, kazdej ji hada o dost min. Ve 3 mesicich ma 5 kg a 60 cm, takze prcek. Narodila se jako ideal 3,5 a 51, ale nejak se ji nechce pribirat. Kdyz vidim vsude veliky mimina, trochu mne to desi. Ale mala je zdrava a sikovna, doktorka je v klidu, tak se taky snazim to neresit. Ale chtela bych cvalika, je hned videt, ze mimo prospiva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65344
12.9.10 12:02

Kdo má prcka,řeší,že je mimi malinké…
kdo má „obříka“řeší opak…
hlavně,že jsou zdraví ne??? :mrgreen:
tady náš špekounek ve 3 měsících a kousek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
3.6.11 12:18

Ahoj dievčatá.
Chcela by som obnoviť starú tému velké miminko a pokecať o jedlíkoch.My máme teraz 6 týždne a vážime 6 kg a 60 cm.Malý by len stále jedol.Máte niektorá z vás skúsenosti s UM extra,ktoré viacej zasýtia?Neviem,či mám zmenit mlieko a to extra Ďakujem
Pekný deň :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
3.6.11 20:29

Ahojte holky, taky se k vám přidávám. Náš prcek při narození 48 cm a 3350g a po měsíci začal strašně přibírat, jako ny běžícím pásu.
2. měsíc - 6350g
3. měsíc - 7750g
5. měsíc - 9400g
6.měsíc - 10,3 kg a 71 cm :o)

Taky jsem neměla ráda, když všichni čučeli do kočárku a měli blbé poznámky, někdy i teď něco podobného slýchám, ale kašleme na ně. Hlavně že je malý zdravoučký a dělá nám jen radost. Jen malý nesmí jíst kaše a jinak jíme všechno a už mu ty faldíky u nožiček trochu ubývají, protože se čím dál více hýbe. Tak faldíkům zdar :palec: Ba naopak mi přijdou všechny děti kolem strašně hubené :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1649
6.6.11 21:40

Náš malý se narodil 3900 g ve třech měsících měl 7,5 kg a teď budeme mít šest měsíců a máme bez pár gramů 10 kg. Malý je zdravý i když mě už začínají bolet záda :zed:
Je sice díky svojí velikosti možná trošku neohrabanější ale určitě všechno brzy doženeme. V půl roce se umí „pouze“ otočit na bříško.
Ale je to naše zlatíčko :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
12.6.11 01:44

Pridavame se do klubu :-D . My taky v 6 tydnech vypadali jakoby nam byli 3 mesice. Ted je nam 8 tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
21.6.11 17:04

Tak se dobrovolně hlásím k maximiminkám :-D . Na dnešní kontrole (ve 4měsících a 3 týdnech) váha 8900g a 70cm, mezi ostatníma dětma vždycky trčíme :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
25.6.11 20:22

Ahojky,

naše malá je taky velké miminko.

Při narození 3,150 kg, 49 cm a ve 3,5 měs. má teď rovných 7 kg a 62 cm. Podle doktorky jsme v normálu, sice na té vyšší křivce v grafu, ale ok. :lol:

První reakce lidí, když nahlídnou do kočárku je vždy stejná…ta má ale tváře, ta je ale baculatá…vždyť to asi samy znáte… :pocitac: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
25.6.11 21:51

Tak já se taky přidávám. Sice ne váhou ale délkou. :-) V 10 týdnech váží 5470g, ale už má 67cm. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1800
30.8.11 07:58

Chtěla bych vědět jak a v čem budeme vozit tu naši velkou holku :-) :think:
Ve 3měsících měla 6650g/65cm.
Máme hluboký kočárek I'coo..je bezvadný, ale............. Řekla bych, že je super pro miminka narozená tak v lednu…hluboká korba opravdu mimino ochrání před nepříznivým počasím..takže se tam vejde v zavinovačce i pořádně nabalené.
Pro jarní děti je to už k ničemu..ale to kdybych věděla…
Už budeme muset oprášit sportovní verzi a to se mi na podzim a zimu moc nechce..

V čem vozíte velká miminka vy ? Existuje vůbec nějaký velký a lehce ovladatelný kočár ? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
30.8.11 08:20

My máme X-lander a korbička není z největších. Naštěstí se malá narodila na konci ledna a do 6 měsíců jsme jí tam nechali (měla 71cm). Ono hlavně záleží na tom, kdy dítko začne pořádně sledovat okolí. Theuška řvala od 4,5 měsíce a v korbě chtěla být jen při spánku, pak to bylo peklo. Co jsme přesedlali na sporťák, tak jsme konečně obě spokojený :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí