Velký Knírač z Jižní Moravy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2256
19.7.13 17:11
@abby píše:
Co je pp VIM…tady spis nedko nechce pochopit ze chci zapustit fenku knirace se psem knirace!!!tak jake krizeni???jaci krizenci???stejny druh se stejnym druhem, proto jsem se asi ptala???je to pes bez bonitace takze k nemu taky takoveho hledam…takze proste krizenec z toho nebude…nehledam ke kniracovi jezevcika…to by pak byl krizenec…ze jsou plne utulky na mne nehaste, ja tam zadneho psa nedala otazka je jestli vy si nekupujete psa s PP misto aby jste si odsud nejakeho chudaka vzali…taky by me zajimalo jestli jste se v nejakem utulku byli nekdy podivat nebo na nej prispeli co??? ja jo…tim tuto diskuzi, kterou jste uplne obratili koncim…haf :roll: mimochodem znam spoustu lidi co chteji urcity rasu psa a to i bez papiru…neb jim na nich nezalezi…
:poblion:
Budes se divit, ale ja do utulku chodim casto! A vzdy se sbirkou nebo financemi! A z mnozirny jednoho takoveho chudaka mam doma!!! Tak proto me takovy lidi jako ty s…! :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
19.7.13 17:14
@kate02 píše:
Nikdy bych nevěřila, že s tebou budu někdy souhlasit… :mrgreen:

no vidis :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
19.7.13 18:00
@kate02 píše:
Já měla psa za karton cigaret, ve třech měsících si zlomila nohu… 8000 pryč, jen to fiklo… :nevim: A kolik „milovníků psů“ nám řeklo, ať ji necháme utratit, když stála jen tři stovky… :zed: Ti by to klidně i udělali… Zpětně vidím, že pořizovací cena psa je jen zlomek toho, co se do něj v průběhu života musí investovat (pokud teda člověku na něm fakt záleží…). Sice i moje psisko je kříženec, super pes… I když… Povahově nic moc ( nemusí cizí lidi), má epilepsii, podezření na DKK…

jojo, s takovými názory se taky setkávám, „proč vrážet do čokla tolik peněz, kupte si nového“…jak kdyby to byla hračka. Nevím, já tomu nerozumím, pro mě je pes člen rodiny a tak se k němu chovám, takovýhle lidi by před pořízením psa snad měli dělat psychotesty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.7.13 18:34

Dobry den, nedalo mi to neprispet, ale jsem vytocena maximalne z lidi jako Vy. O. k. Vase fena ma pp, ale kde mate jistotu, ze nema treba PDA, ma vysetreni DLK, DKK, PRA atd? A ze chovatele maji stenata jen pro vydelek? Dobry vtip. Polud ma fena pp a ma vrh treba co 2 eoky a i kdyby mela co rok, tak Vam to pokryje tak naklady a to nemluvim jeste, kdyby fenu chovatel importoval. Ja importovala fenu stala me 70tis. to jen tak na okraj, abyste vedela, ze pri cene stenete 20tis a nakladum na odchov se max vrati naklady, navic pri velkem plemenu, ktery neco
sezere a kvalitni granule pod 1000kc nejdou. Jestli nekdo rekne, ze nema 10tis na psa anebo to neni ochoten dat, tak bych takovwho cloveka hnala svinskym krokem, protoze nepotrebuju prodat stene nekomu, kdo ho bude krmit pedigree, setrit na veterinari. Jestli chcete mit na svedomi to, ze sice Vy dostanete za to Vase uzasne stene par tisic, ale bude treba nemocne a pak ho panicci vKopnou, protoze nebudou mit na veta, hura do toho, ja bych se ale na sebe nemohla podivat do zrcadla. A jestli nekdo nechceza psa davat tisice, tak v utulku je dost pejsku, ale vlastne jo, to jsou jen krizenci a to je prece neco podradneho :twisted: jak jsem dnes slysela. No ja nevim, mam doma cistokrevnou fenu s pp za 70tis. A krizence z utulku za 200kc a nepripadam si ani neco min ani neco vic. A jek na komec, diky sobcum jako Vy, bude fena jen na mazla, i kdyz stala 70tis. protoze predstava, ze by si od ni nekdo koupil stene a mnozil na nem bezpapiraky, tak jdu sedet za tezke ublizeni na zdravi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
21.7.13 12:30

@havanacka Konečně hezky řečeno :palec:
Sama mám chovného ČCHP plemeníka ( několik psů jsem importovala z Ruska a z ostrovů )a policejní NO fenu a tyhle bláboly, že chce fena jednou štěňata… ty bóžo, na to fakt člověk zabývající se kynologií už doopravdy nemá co říct :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný