Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Lucie1906
Nejak nechápu, proč si přesně na tebe podle tebe ukazovali. Na nákupy jsem chodilo až do porodu a jediné co, tak tašky z auta nosil manžel. Ale já jsem teda nejezdila taxikem, ale vlastním autem a jen jsem mu pak zavolala, ať mi jde pomoct. A dělala jsem nákupy většinou na týden.
@Lucie1906 A jsi si jistá že se opravdu bavili o tobě? Třeba si něco namlouváš. Posuzovat cizí vozíky by mě nikdy nenapadlo. V Makru to jsou teprve plné vozíky. ![]()
@Lucie1906 A jak to byl velky nakup? My jezdime na nakup 1×tydne a vzdy to je plny vozik. Rovnou do obchodu sebou beru 2 skladaci prepravky, do kterych to u pokladny skladam a obcas musim vytahnout i tasku. Sice tam prevazne mame ovoce, zeleninu a maso, mleko, nejake syry, jogurty, ale je to fakt hromada. Takze ja bych reagovala, ze se snazime jist zdrave ![]()
@berusa.m
Já se třeba vždy před Vánoci akorát potichu divím těm castkam, co jiní lidé platí u kas okolo
ale potichu a nenápadně, spíš tak pro sebe.
@Lucie1906 omluva za anonym, ale trochu se stydím za to, jací jsme konzumenti
my děláme velký nákup jednou týdně, a myslím, že pro jiné by to byl nákup na měsíc. Vždy hromada jídla, taky pití (občas lahev tvrdého, někdy zase doplnit pivo, víno, plus nealko). Manža je strašný sysel, má rád, když je doma zásoby, jako by měla přijít válka
a to pak kolikrát jdu ještě dvakrát do týdne doplnit maso, zeleninu, pečivo, zase plná taška (jsme doma jen 3, dítě ještě celkem malé, žádný bezedný puberťák). Takže fakt nechápu, co je na tom tak divného, že jde ženská na velký nákup a chce mít doma zásoby, ty před porodem, přítel nemocný, přece nebudete mít prázdnou lednici. ![]()
@NinaU. píše:
@berusa.m
Já se třeba vždy před Vánoci akorát potichu divím těm castkam, co jiní lidé platí u kas okoloale potichu a nenápadně, spíš tak pro sebe.
To ja taky. Nase nakupy jsou stale stejne bez ohledu na svatky apod. Jen ta cena je vyssi a vyssi ![]()
@berusa.m Jsem si 100% jistá, zastavovali se a dívali se na mě, a ta paní venku se zastavila přímo u mě, koukla na vozík pak na mě a pronesla svou připomínku
@cecetka schválně jsem to vyfotila ale už zabalené. No v Kauflandu jsem nechala 2500,–, plný vozík, už mi pomálu padaly věci. Měla jsem dvě ty pevné tašky, pak asi 3 tašky Hruška, Brambory, toaletní papír, a jednu velkou tašku kde jsem měla věci z drogerie a Pepca.
@Lucie1906 tak někteří nechápou, že lidi nelezou do krámu každý den. Jednou to řešila kolegyně co bydlí ve městě kousek od hypermarketů, že nechápe, proč mají lidi tak plné košíky, že ti snad celý víkend jen žerou. A strašně se divila, když jsem jí řekla, že naši jezdí nakupovat jednou týdně a pak do žádného krámu nejdou, musí s tím vydržet. Bydlí na samotě jednota 2 km daleko je zásobená na houby a do města 10 km.
Teda nevim, na mě si lidi neukazujou, ani když jdu nakupovat se čtyřma děckama
nezapomněla sis sukni nebo boty, nebo tak něco?
@sinapis.alba píše:
Teda nevim, na mě si lidi neukazujou, ani když jdu nakupovat se čtyřma děckamanezapomněla sis sukni nebo boty, nebo tak něco?
Napadlo me neco podobneho. Nebyla jsi nakupovat v pyzamu?
My jezdime na velky nakup jednou za 14 dni a je toho fakt hafo a teda nikdo nekouka divne. A pak chodim do maleho obchudku kdyz neco nutneho dojde nebo si objednam online tesco.
Kdyz jsem bydlela ve meste chodila jsem nakupovat obdem tak je to par veci… ale holt kdyz clovek usidli na vesnici tak uz premysli.
Myslim ze jsi kapku precitlivela a neno koukali ze se tehotna tahne s takovym tezkym nakupem.
@Lucie1906 píše:
Tu je ta fotka
No a? Před vánocema takto vypadal každý druhý nákupní koš ![]()