Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Lucie1906 píše:
Tu je ta fotka
No a? Před vánocema takto vypadal každý druhý nákupní koš ![]()
@ludmilaadamkova píše:
koukali ze se tehotna tahne s takovym tezkym nakupem.
To me taky napadlo.
@Anonymní píše:
@Lucie1906 omluva za anonym, ale trochu se stydím za to, jací jsme konzumentimy děláme velký nákup jednou týdně, a myslím, že pro jiné by to byl nákup na měsíc. Vždy hromada jídla, taky pití (občas lahev tvrdého, někdy zase doplnit pivo, víno, plus nealko). Manža je strašný sysel, má rád, když je doma zásoby, jako by měla přijít válka
a to pak kolikrát jdu ještě dvakrát do týdne doplnit maso, zeleninu, pečivo, zase plná taška (jsme doma jen 3, dítě ještě celkem malé, žádný bezedný puberťák). Takže fakt nechápu, co je na tom tak divného, že jde ženská na velký nákup a chce mít doma zásoby, ty před porodem, přítel nemocný, přece nebudete mít prázdnou lednici.
Já to tak dělám už dávno, jsem tak naučená z domu. Napíšu si co budu vařit na cca 15 dní, a to pak nakoupim, na takové nákupy jezdíme 2× za měsíc, samozřejmě jeden z nich je vždy o trošku menší. Takže za jídlo utratime cca 5000 za měsíc a to jsme sami dva. Já prostě odmítám chodit na nákup každý týden, navíc u nás je poblíž jen Hruška a to stojí za nic. Jo a pak mi ještě taxikář říká jestli jsem vykoupila celý Kaufland ![]()
Tak na takový nákup by mě asi zaujal, kdyby se s ním táhla žena ve vysokém stupni těhotenství ![]()
@lucenka píše:
Tak na takový nákup by mě asi zaujal, kdyby se s ním táhla žena ve vysokém stupni těhotenství
A ještě čekala na taxi. ![]()
@cecetka píše:
To me taky napadlo.
To mě taky napadlo ale ta paní venku nemohla nic poznat když jsem měla bundu. Navíc nemám zas tak velké břicho.
Já třeba věřím, že k takovýmu košíku bude mít někdo poznámky.
Kdesi jsem četla diskuzi, kde se ženské svěřovaly, že sledují, co vykládá člověk před nimi na pás a v hlavě to komentují („buchty fakt nepotřebuješ, kup si mrkev“)
Naopak prodavačky prý toho vidí tolik, že je jim to buřt.
@Lucie1906 píše:
Tu je ta fotka
Teda takhle v tech igelitkach to vypada jak vozik od bezdomovce. plny kosik je normalni, ale lidi to dovezou k autu a tam daji do tasek.
@Simmcaa Taky to tak dělám ale jak už jsem psala, dneska jsem jela do obchodu sama, řidičák nemám, jen přítel. Navíc, stala jsem před obchodem, tak je logické že tam nebudu mít třeba hadry
a co se každý tašky jiné týče, bohužel když už se tašky neprodávají, ty papírové ať si strči někam ![]()
Jeste ze naprosto neregistruju jestli se na me nekdo kouka nebo nekouka to bych si fakt musela jit kolikrat hodit. Co kdo kupuje muue komentovat jen clovek nizkeho intelektu. Kolikrat jsem nakupovala pro prarodice na nejakou akci pro x lidi.
Nikdo nevi na jak dlouho a pro koho kdo kupuje.
Nebyla to poznámka spíš na ten taxík, to jisté skupiny nepracujicich spoluobyvatel vždy po vyplatach sociálních dávek jezdí taxíkem a nakládají plné koše zboží.
@Lucie1906 píše:
Ahoj holky, asi se potřebuju jen vykecat. Dnes jsem byla na velký nákup, jsem 35tt takže jsem se ještě stavila do drogerie a Pepca dokoupit nějaká věci do porodnice a pro malou, pak jsem to s jednou velkou taškou střihla do Kauflandu na velký nákup. ( Přítel je nemocný, a já potřebuju mít všechno hned tak jsem jela sama s tím že jsem si vzala domu Taxíka ). A teď k tomu co mě fakt jako hodně naštvalo, a to jsem bych řekla hodně klidný člověk. Už jsem měla skoro všechno nakoupeno, plný vozík a lidí na mě začali ukazovat a koukat jak na blbce, cítila jsem se jako fakt blbě. To jsem jako jediná co chodí na velký nákup, to jsem opravdu tak nenormální? Co mě úplně dostalo, byla starší paní ( to už jsem čekala venku na Taxi ) která si neodpustila poznámku,, A to je pro Boha co jako?! '' no než jsem ji stihla něco říct, byla pryč. Nevím proč mě to tak naštvalo ale připadala jsem si jak těhotná cikánka se 4ma děckama kolem sebe, a to se teď nechci nikoho dotknout
Nemělas vyhrnout sukni, rtěnku na čele nebo něco podobného? Nevěřím, že by si na tebe lidi ukazovali - tahle má velký nákup. ![]()
@Lucie1906 píše:
Ahoj holky, asi se potřebuju jen vykecat. Dnes jsem byla na velký nákup, jsem 35tt takže jsem se ještě stavila do drogerie a Pepca dokoupit nějaká věci do porodnice a pro malou, pak jsem to s jednou velkou taškou střihla do Kauflandu na velký nákup. ( Přítel je nemocný, a já potřebuju mít všechno hned tak jsem jela sama s tím že jsem si vzala domu Taxíka ). A teď k tomu co mě fakt jako hodně naštvalo, a to jsem bych řekla hodně klidný člověk. Už jsem měla skoro všechno nakoupeno, plný vozík a lidí na mě začali ukazovat a koukat jak na blbce, cítila jsem se jako fakt blbě. To jsem jako jediná co chodí na velký nákup, to jsem opravdu tak nenormální? Co mě úplně dostalo, byla starší paní ( to už jsem čekala venku na Taxi ) která si neodpustila poznámku,, A to je pro Boha co jako?! '' no než jsem ji stihla něco říct, byla pryč. Nevím proč mě to tak naštvalo ale připadala jsem si jak těhotná cikánka se 4ma děckama kolem sebe, a to se teď nechci nikoho dotknout
Co cumite, bude valka ![]()
@Lucie1906 jestli jsi těhotná tak spíš koukali jak to odneseš ![]()