Jak zvolit dopravu na Datart.cz?

4201
22.4.19 20:48

To je divné. Když vložím zboží do košíku, tak mi to nabídne různé způsoby dopravy i platby.
Ale jsem nepřihlášená.
Není možné, že jsi přihlášená a že jsi při posledním nákupu měla osobní odběr, tak se ti to předvyplnilo automaticky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Pvln34
22.4.19 21:04

Stalo sa mi to len raz, že som si pri jednom konkrétnom produkte mohla zvoliť len osobný odber. Skus ten produkt nájsť cez filter a zvoľ ‚dovoz‘ alebo niečo také - už pri fotke majú často popis, či je možné doprava a ci zdarma, alebo nie

• Citovat
  • Upravit
124
22.4.19 21:08

Nejde mi to ani jako neprihlasena ani jako přihlášena jak z počítače tak z tabletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
22.4.19 21:10

Některé zboží nezasílají, jen osobně tak asi je to tvůj případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
22.4.19 21:21
@AAAjirina píše:
Ahojky, chci si objednat něco z datartu na e-shopu, ale nejde tam zvolit doprava, jen osobní odběr? Což je divné, má někdo zkušenosti jak na to?

Některé zboží lze vyzvednout třeba jen v jedné či několika konkrétních prodejnách osobně. Nejde přeposlat na jinou pobočku ani poslat domů. Mě tím dost naštvali, protože se mi to stalo u několika věcí, které jsem chtěla koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
22.4.19 21:45

Je to tak.. volala jsem tam kvůli tomu před par měsíci a nektere zboží opravdu neposílají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
22.4.19 22:09

Mě se to taky jednou stalo, ale nejednalo se o datart. Prostě zboží když je na skladě jen na pár prodejnách, nelze jej přeposlat na jinou, kde zboží není skladem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.21 16:55

Objednávala jsem lednici z datartu a využila jsem jejich službu DOPRAVART, kdy jsem se nemusela starat o odvoz staré lednice, a novou jsem měla vynesenou v ceně do bytu i zprovozněnou. Perfektní služba pro maminy, které jsou v domácnosti bez chlapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák