Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
To je divné. Když vložím zboží do košíku, tak mi to nabídne různé způsoby dopravy i platby.
Ale jsem nepřihlášená.
Není možné, že jsi přihlášená a že jsi při posledním nákupu měla osobní odběr, tak se ti to předvyplnilo automaticky? ![]()
Stalo sa mi to len raz, že som si pri jednom konkrétnom produkte mohla zvoliť len osobný odber. Skus ten produkt nájsť cez filter a zvoľ ‚dovoz‘ alebo niečo také - už pri fotke majú často popis, či je možné doprava a ci zdarma, alebo nie
Nejde mi to ani jako neprihlasena ani jako přihlášena jak z počítače tak z tabletu.
Některé zboží nezasílají, jen osobně tak asi je to tvůj případ.
@AAAjirina píše:
Ahojky, chci si objednat něco z datartu na e-shopu, ale nejde tam zvolit doprava, jen osobní odběr? Což je divné, má někdo zkušenosti jak na to?
Některé zboží lze vyzvednout třeba jen v jedné či několika konkrétních prodejnách osobně. Nejde přeposlat na jinou pobočku ani poslat domů. Mě tím dost naštvali, protože se mi to stalo u několika věcí, které jsem chtěla koupit.
Je to tak.. volala jsem tam kvůli tomu před par měsíci a nektere zboží opravdu neposílají ![]()
Mě se to taky jednou stalo, ale nejednalo se o datart. Prostě zboží když je na skladě jen na pár prodejnách, nelze jej přeposlat na jinou, kde zboží není skladem.
Objednávala jsem lednici z datartu a využila jsem jejich službu DOPRAVART, kdy jsem se nemusela starat o odvoz staré lednice, a novou jsem měla vynesenou v ceně do bytu i zprovozněnou. Perfektní služba pro maminy, které jsou v domácnosti bez chlapa