Velmi častá menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4989
27.9.12 17:30

Ja uz dneska taky podobnou diskusi zalozila. mame doma nejake problemy, psychika totalne v haji, tak me zajima, jestli to muze byt s tim spojene. ja ji mam tak 2× do mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
27.9.12 17:43

Ahoj :mavam: Před chvílí jsem na ni narazila. Já právě teď psychiku mám v pohodě… před měsícem tedy ne :nevim: Ale už mě to žere. Teď to mám taky podruhé v měsíci :zed: Fakt na palici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
27.9.12 18:29

Jj ja vim, sotva to prestane, tak to zacne zvovu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
27.9.12 18:48

Vůbec se mi nechce jít k doktorce, byla jsem tam před 3-mi týdny a vše bylo ok a teď tohle zase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
27.9.12 21:27

Ahoj, ja to mivala presne po 28dnech, od porodu je to spatny…teda prvne po sestinedeli az po 3mesicich, ale od te doby silene silne a vzdy po necelych 3tydnech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
28.9.12 09:12

@miru29 Ahoj, to je šílený :nevim: A řešila jsi to nějak s doktorem?? Já právě vím, že HA nechci… a nevím, co jiného by ale mohlo dlouhodobě zabrat. Ještě mě doktorka radila (spíš strašila :mrgreen: ) čištěním :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
28.9.12 14:14
@klara123 píše:
@miru29 Ahoj, to je šílený :nevim: A řešila jsi to nějak s doktorem?? Já právě vím, že HA nechci… a nevím, co jiného by ale mohlo dlouhodobě zabrat. Ještě mě doktorka radila (spíš strašila :mrgreen: ) čištěním :nevim:

Po šestinedělí jsem to hned asi po 14ti dnech dostala a šíleně silné, dlouhé, volala jsem doktorce a prý jestli to bude ještě po víkendu, mám naklusat…v neděli to skončilo, tak jsem nikam nešla. Pak jsem měla asi 2 měsíce klid a od té doby peklo......no, opět mi dnes začíná další cyklus… :zed: Po 19ti dnech…asi se za ní budu muset stavit, tohle není možný :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
28.9.12 15:01

@miru29 je to hnus! Já dostala první MS po porodu po 5týdnech, ale bylo to v pohodě. Tak dej pak vědět, jak jsi dopadla a určitě chtěj UTZ. Jestli to ze mě do pondělí poteče jak z kohoutku, tak si tam taky musím dojít. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
28.9.12 19:55
@klara123 píše:
@miru29 je to hnus! Já dostala první MS po porodu po 5týdnech, ale bylo to v pohodě. Tak dej pak vědět, jak jsi dopadla a určitě chtěj UTZ. Jestli to ze mě do pondělí poteče jak z kohoutku, tak si tam taky musím dojít. :nevim:

Jj, jen mě štve, že budu muset vlakem… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavla1971
29.9.12 13:13

častá menzes

Mam dceru 13 let a ma menzes kratce ale tenhle mesic krvaci uz potreti. tak ji necham udelat test na tu štitnou zlazu dekuji za tip.

• Citovat
  • Upravit
helboika
22.10.12 11:09

Ahoj chtela bych se zeptat co by to mohlo znamenat doktorka mi uz zjistila cistu tak mi nasadila antikoncepci a cista mi zmyzela a po styku s pritelem jsem zacala krvacet a od te doby krvacim uz ani tyden. A porad citym v podbrisku jako kdybych tam mela nejakou bublynu se vzduchem a pak je to treba strasne sylna bolest a to mivam i cele dny a noci. Dekuji za radu

• Citovat
  • Upravit
1
2.3.13 17:10

Příspěvek je sice starší ale chtěla jsem se zeptat jak jste dopadly protože jsme ve stejné situaci dceři je 13 a menzes dostává po 14 dnech už nevím co dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markét14
3.4.13 18:32

..........

Dobrý den, je mi 14 let a mám často menstruace. Před týdnem mi skončila menstruace a za týden jsem ji dostala opět. Už se mi to nestalo poprvé. Předem děkuji.

• Citovat
  • Upravit
alimak_kl
4.4.13 12:26

častá menstruace

Markéto asi máš málo hormonu léčí se to tabletami ne antikoncepcí ale ty ti předepíše jen lékař po prohlídce, taky to máme za sebou prohlídka nebolí vezme se stěr a za týden jsou výsledky.

• Citovat
  • Upravit
alimak_kl
4.4.13 12:35
@kamilakr píše:
Příspěvek je sice starší ale chtěla jsem se zeptat jak jste dopadly protože jsme ve stejné situaci dceři je 13 a menzes dostává po 14 dnech už nevím co dělat

Na dětské gynekologii vzaly dceři bezbolestně stěr z dělohy a zjistily málo hormonu bude brát 5 tablet každý měsíc asi půl roku než se hormon upraví. :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa