Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja uz dneska taky podobnou diskusi zalozila. mame doma nejake problemy, psychika totalne v haji, tak me zajima, jestli to muze byt s tim spojene. ja ji mam tak 2× do mesice.
Ahoj
Před chvílí jsem na ni narazila. Já právě teď psychiku mám v pohodě… před měsícem tedy ne
Ale už mě to žere. Teď to mám taky podruhé v měsíci
Fakt na palici
Vůbec se mi nechce jít k doktorce, byla jsem tam před 3-mi týdny a vše bylo ok a teď tohle zase…
Ahoj, ja to mivala presne po 28dnech, od porodu je to spatny…teda prvne po sestinedeli az po 3mesicich, ale od te doby silene silne a vzdy po necelych 3tydnech…
@miru29 Ahoj, to je šílený
A řešila jsi to nějak s doktorem?? Já právě vím, že HA nechci… a nevím, co jiného by ale mohlo dlouhodobě zabrat. Ještě mě doktorka radila (spíš strašila
) čištěním ![]()
@klara123 píše:
@miru29 Ahoj, to je šílenýA řešila jsi to nějak s doktorem?? Já právě vím, že HA nechci… a nevím, co jiného by ale mohlo dlouhodobě zabrat. Ještě mě doktorka radila (spíš strašila
) čištěním
Po šestinedělí jsem to hned asi po 14ti dnech dostala a šíleně silné, dlouhé, volala jsem doktorce a prý jestli to bude ještě po víkendu, mám naklusat…v neděli to skončilo, tak jsem nikam nešla. Pak jsem měla asi 2 měsíce klid a od té doby peklo......no, opět mi dnes začíná další cyklus…
Po 19ti dnech…asi se za ní budu muset stavit, tohle není možný
![]()
@miru29 je to hnus! Já dostala první MS po porodu po 5týdnech, ale bylo to v pohodě. Tak dej pak vědět, jak jsi dopadla a určitě chtěj UTZ. Jestli to ze mě do pondělí poteče jak z kohoutku, tak si tam taky musím dojít. ![]()
@klara123 píše:
@miru29 je to hnus! Já dostala první MS po porodu po 5týdnech, ale bylo to v pohodě. Tak dej pak vědět, jak jsi dopadla a určitě chtěj UTZ. Jestli to ze mě do pondělí poteče jak z kohoutku, tak si tam taky musím dojít.
Jj, jen mě štve, že budu muset vlakem… ![]()
Mam dceru 13 let a ma menzes kratce ale tenhle mesic krvaci uz potreti. tak ji necham udelat test na tu štitnou zlazu dekuji za tip.
Ahoj chtela bych se zeptat co by to mohlo znamenat doktorka mi uz zjistila cistu tak mi nasadila antikoncepci a cista mi zmyzela a po styku s pritelem jsem zacala krvacet a od te doby krvacim uz ani tyden. A porad citym v podbrisku jako kdybych tam mela nejakou bublynu se vzduchem a pak je to treba strasne sylna bolest a to mivam i cele dny a noci. Dekuji za radu
Příspěvek je sice starší ale chtěla jsem se zeptat jak jste dopadly protože jsme ve stejné situaci dceři je 13 a menzes dostává po 14 dnech už nevím co dělat
Dobrý den, je mi 14 let a mám často menstruace. Před týdnem mi skončila menstruace a za týden jsem ji dostala opět. Už se mi to nestalo poprvé. Předem děkuji.
Markéto asi máš málo hormonu léčí se to tabletami ne antikoncepcí ale ty ti předepíše jen lékař po prohlídce, taky to máme za sebou prohlídka nebolí vezme se stěr a za týden jsou výsledky.
@kamilakr píše:
Příspěvek je sice starší ale chtěla jsem se zeptat jak jste dopadly protože jsme ve stejné situaci dceři je 13 a menzes dostává po 14 dnech už nevím co dělat
Na dětské gynekologii vzaly dceři bezbolestně stěr z dělohy a zjistily málo hormonu bude brát 5 tablet každý měsíc asi půl roku než se hormon upraví. ![]()