Velmi častá menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.4.18 11:25

Ahoj,
prosím o názor. Jsem 15 měsíců po porodu, stále kojím. První ms dorazila 11 měsíců po porodu, od té doby je nepravidelná. Ovšem teď si fakt nevím rady… První 3 měsíčky po více než měsíci, klasický průběh - cca týden krvácení, nejdříve silná, potom slábla. Další cyklus trval jen 18 dní, 9 dní spíš slabšího krvácení, červenou barvou. 5 dní jsem měla klid, potom jsem 2 dny červeně jednorázově zašpinila a nato 2 dny opět červeně krvácím. Nějak nevím, jak to rozeznat a nejsem si jistá, jestli to je menstruace a nebo jiné krvácení. Říkám si, že problém může být hormonální. Poslední měsíce mě trápí i akné. Dalo by se to v tomhle případě nějak řešit, aniž bych musela končit s kojením? Vyloženě antiko taky nechci. Potom mě napadá, co když je to krvácení z nějaké cysty nebo hematomu? Jak takové krvácení rozeznat? Nemám hlídání, proto se mi moc nechce na prohlídku, ale nějak bych to musela vymyslet, kdyby se to takhle dělo dál. Počkaly byste v mém případě na to, až by krvácení přestalo? Nebo bych měla jít i s krvácením? Zase se nechci ztrapnit, že tam jdu při měsíčkách, snad chápete. :oops:

• Citovat
  • Upravit
3265
25.4.18 11:56

Zavolala bych k Dr. a probrala to buď s ním nebo se sestrou. Moje děti se mnou chodily ke všem doktorům - nejčastěji jsem jim během prohlídky pustila pohádku na tabletu nebo spaly nebo je tu chvilku pohlídala sestra - zkus se zeptat, zda by to bylo možné i u Vás, že bohužel nemáš hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.19 07:33

Zdravím.. Ráda bych se zeptala na zkušenosti maminek.. Jsem 15 měsíců po porodu, 4 měsíce nekojím.. Mám strašně častou menstruaci, v podstatě mám pocit, že ji mám prakticky nepřetržitě :zed: Naposled jsem s tím byla u Dr v dubnu a říkala, že je vše ok, že je to hormonama po porodu a pomůže přestat kojit. Přestala jsem a problémy jsou neustále :( Měly jste někdo taky takové problémy? Za jak dlouho se vám po ukončení kojení srovnal cyklus? Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa