Velmi silná menstruace a kousky sliznice

Anonymní
16.10.20 09:06

Velmi silná menstruace a kousky sliznice

Ahoj děvčata.
Od pondělí mám celkem silnou menstruaci (přišla v termínu). Druhý a třetí den byl úplně nejhorší, část dne jsem musela proležet, protože když jsem se zvedla, teklo to ze mě proudem. Když jsem šla na WC a zatlačila, „padaly“ ze mě krvavé kusy, dneska také, ale není to už tak hrozné, jako ze začátku. Bolesti podbřišku byly taky silné. Takovou menstruaci jsem ještě nikdy neměla. Je to normální? Má to některá z vás taky tak? Mám z toho docela strach, aby se z toho nevyklubalo něco horšího.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
16.10.20 09:08

Kolik je Ti? Ja to mam cca od 35…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.20 09:09

@Tarjei 21.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.20 09:10

Dnes už to mám pátý den a to už by měla MS trochu slábnout. Nezdá se mi, že by slábla.

• Citovat
  • Upravit
9148
16.10.20 09:11

Mozna rozhazeny hormony..zkus cinknout na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.20 09:12

@Tarjei dobře, zavolám tam. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.20 09:37

Dej vědět co ti řeknou. Také to občas mívám, ale nenapadlo mě to řešit.

• Citovat
  • Upravit
19984
16.10.20 09:45

Vysoká sliznice a proto odcházejí ty kusy. Doktor v tom nikdy problém neviděl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
16.10.20 10:08

Já mám někdy slaboučkou a někdy po hodině nestíhám měnit tampon. Kousky sliznice mám taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
16.10.20 10:23
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata.
Od pondělí mám celkem silnou menstruaci (přišla v termínu). Druhý a třetí den byl úplně nejhorší, část dne jsem musela proležet, protože když jsem se zvedla, teklo to ze mě proudem. Když jsem šla na WC a zatlačila, „padaly“ ze mě krvavé kusy, dneska také, ale není to už tak hrozné, jako ze začátku. Bolesti podbřišku byly taky silné. Takovou menstruaci jsem ještě nikdy neměla. Je to normální? Má to některá z vás taky tak? Mám z toho docela strach, aby se z toho nevyklubalo něco horšího.

Měla jsem takhle silnou kdysi..do hodiny po výměně vložky jsem musela jít měnit znova..já brala tehdá Fertility Blend a ten mi rozhasil sílu menstruace..nebralas nějaký doplněk stravy, nebo nepila čaje z maliníku, kontryhelu a podobně? Pokud ne, může jít jen o hormonální vykyv, počkala bych do další menstruace a pak bych si skočila na gyndu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.20 10:45

Ahoj taky ji mám často hodně silnou že musím používat dvě vložky na jednou nebo i inkontinenční kalhotky na gyndě mě odbyli že to tak některé ženy mají. :zed:

• Citovat
  • Upravit
4731
16.10.20 14:57

Ja zacala mit hrozne silnou ms, nakonec bylo zjisteno, ze to zpusobuje cysta, co se behem cyklu naplni a pri ms odkrvaci..urcite bych sla na gyndu, extremne silna ms muze neco znacit, navic, kdyby se to treba opakovalo…da se to resit antikoncepci, nebo mi taky doktorka napsala lek dicynone

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.10.20 09:13

Ahoj, asi to sem nepstří, ale ráda bych se zeptala, co znamená hnědý hustý výtok/ špinění?
S přítelem máme styk celkem pravidelně. Mám menstruační kalendář a tam si zapisuju náš styk.
Podle kalendáře jsme styk měli v den nejsilnější ovulace a bojím se, že jsem “v tom”.
Do menstruace mám týden až 10 dní (většinou mám 2-3 dny zpoždění) a mám už 2. den hnědé špinění, přidala se bolest prsou a večerní nevolnost. Test si budu dělat, až když se hodně opozdí menstruace.

Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.20 13:20

Silna menstruace po porodu

Ahoj holky,

Tohle tema mi prislo dost podobny. Muj problem je, ze mam strasne silnou menstruaci. Silene se to zhorsilo po porodu. Vzdycky jsem mela silnejsi menstruaci, ale taky delsi cykly. Pak jsem 10 let brala antikoncepci a menstruace byla vcelku v pohode. Nebyla slaba, ale ani moc silna. Ted jsem uz rok a pul po porodu a menstruaci mam za 26-28 dni, takze jak hodinky…ale brutalne silnou, vcetne kousku sliznice v prvnich az 4 dnech a celkove mi trva 6 dni a pak jeste i spineni 2 dny. Prijdu si, ze snad vykrvacim. Je to extremne neprijemne, byvala jsem chudokrevna a asi i stale jsem. A jeste me vytaci kdyz slysim reklamy typu kupte si menstruacni kalhotky…nebo zkuste volnou menstruaci. Ja mam tampon, vlozku a i tak jsem v noci po 4h v pr… a vse menim. Doktor mi rekl, ze kdyz jsem po cisari, ze se deloha hur cisti a ze max mi muze dat antikoncepci…coz nechci. No a ze dokud nekolabuju, tak je to normalni. :cert: Mela jste to nektera po porodu taky tak? Verila jsem, ze se to srovna, ale uz je to dlouho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.20 13:29
@Anonymní píše:
Ahoj holky,Tohle tema mi prislo dost podobny. Muj problem je, ze mam strasne silnou menstruaci. Silene se to zhorsilo po porodu. Vzdycky jsem mela silnejsi menstruaci, ale taky delsi cykly. Pak jsem 10 let brala antikoncepci a menstruace byla vcelku v pohode. Nebyla slaba, ale ani moc silna. Ted jsem uz rok a pul po porodu a menstruaci mam za 26-28 dni, takze jak hodinky…ale brutalne silnou, vcetne kousku sliznice v prvnich az 4 dnech a celkove mi trva 6 dni a pak jeste i spineni 2 dny. Prijdu si, ze snad vykrvacim. Je to extremne neprijemne, byvala jsem chudokrevna a asi i stale jsem. A jeste me vytaci kdyz slysim reklamy typu kupte si menstruacni kalhotky…nebo zkuste volnou menstruaci. Ja mam tampon, vlozku a i tak jsem v noci po 4h v pr… a vse menim. Doktor mi rekl, ze kdyz jsem po cisari, ze se deloha hur cisti a ze max mi muze dat antikoncepci…coz nechci. No a ze dokud nekolabuju, tak je to normalni. :cert: Mela jste to nektera po porodu taky tak? Verila jsem, ze se to srovna, ale uz je to dlouho.

Podle meho gynekologa to neni normalni, silna menstruace je vice nez 7silnych vlozek za den a to uz se resi..ze se nabizi i odneti delohy ale rozhodne to neni normalni, ja mela vysokou sliznici a prave take silnou ms a dr.me hnal hysteroskopii..kde vtmzal vzorky z delogy

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa