Věříte v Luďka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@aiwwa píše: Více
Já hloupá, asi čtu zadnicí. Děkuji, přepočítávám… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klopotkova píše: Více
Třeba tím „věříte v Ludka“ bylo myšleno něco jako v Boha?
Každý má víru svou, jež ho drží při životě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@free333 píše: Více
Luďan je konkrétně pro mě tak trochu Bůh. Ty jeho přednášky, to je prostě perla. Žáci ani nedutají a poslouchají ho tak, jak třeba Igora Hnízda v Obecné škole. On dokáže zaujmout, má příjemný hlas, je sympatický, příjemný vzhled, psala jsem, že já ho za nějakého extra krasavce nepovažuji, je na můj vkus dost subtilní, vlasy stažené do culíku, vyzařuje z něj klid a pohoda.
On je takový křišťálově čistý člověk, i proto ode mě na druhé přednášce nedostal růžové řůže, ale bílé růže, symbolizovaly mi v květinářství jeho čistotu. Původně jsem tam šla pro gerbery nebo kosatce (miluji kosatce).
- Citovat
- Upravit
Ty kosatce mě u Klopči vůbec nepřekvapují…
Prezervativ Iris vlhký 6 ks…
Momentálně nedostupný, ale jinak na Dr Max v nabídce…
Nejspíš konkurují těm s banánovou příchutí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelka od této diskuse čekala jistě daleko víc. Zatím se jen ztrapnila. Moje diskuse mají vždy minimálně několik set příspěvků, většinou tisíců, tady to není ani ubohých pade. Propadák jak hrom. Na mě holt nemá.
- Citovat
- Upravit
To máš pravdu, na tebe nemá… V jejím případě to je ovšem velmi, velmi pozitivní…
- Citovat
- Upravit
@Janli píše: Více
Taky si myslím, každá není tak veselá v rozkroku, aby mohla psát takový romány jak Klopča. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamule42 píše: Více
Zakladatelka píše o Luďkovi. Ona by ho asi chtěla, píše o něm, zda V něj místo NA něj někdo věří, Aso ho strašně moc chce. Luďan ovšem nejde s každou. Vybítá si.
- Citovat
- Upravit
Jeee, ty mi udrzujes pozornost i tady? Opravdu musíš psát do MOJÍ diskuse, aby se Ti někdo ozval? Ouu, to zabolí, co? ![]()
Ale děkuju za reakce, skrze svůj pěkný život v reálném světě jsem teď pár dnů nestíhala pročítat tady ten tvůj imaginární. Pro mě je to jen internetova zábava na zkrácení občasného čekání, pro Tebe je to celý svět, a to bude ten hlavní rozdíl mezi náma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím Tě, ještě si to uprav. Už to nedává smysl. Držme se té první linky, kdy byl Luďan gay a nosila jsi mu kytky na přednášky. Ku*evnik je tvůj manžel uhozený, už se Ti to plete ![]()
Dej si svou dnešní dávku z krabičky ( bacha, nepopleť to, na lékovce otevři okynko pátek, ta volná středa v tom udělala hrozny nepořádek) a až to zaúčinkuje, napiš, budeme se všichni těšit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CernaKocka PresCest píše: Více
Už by měla přestat blábolit.
Nikdo už jí tu nevěří a měla by skončit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dej už pokoj s tím trollením. Vždyť ty pohádky už ti nikdo nežere.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio píše: Více
Já jsem tuhle trapnou diskusi, od které zakladatelka čekala daleko víc a jen se ztrapnila, nezaložila.
- Citovat
- Upravit
Přesně. Já třeba nečtu Zdeňka IV (tak nějak ten nick je). Když vidím, že diskusi založil on, ani ji nerozklikávám, pro mě je ten člověk nudný. Jeho nadpisy diskusí mi dříve přišly vtipné a vlastně přijdou i doposud, ale samotná diskuse vždy byla o ničem. Proti tomu člověku nic nemám, nezajímá mě a myslím si o něm pouze to, že je podivín, pro mě dost nudný a dál ho neřeším.
Vůbec si nedokážu představit se tady zabývat něčím, co mě nezajímá a nebaví, nevím, proč bych to měla dělat, jaký by to pro mě mělo mít přínos.
Tím chci říct, že nechápu někoho, koho moje diskuse rozčilují a nezajímají, nejen, že se nimi zabývá, ale ještě o těch samotných dikusích zakladá diskuse.
Ať si každý samozřejmě dělá co chce, za mě ztráta času o ničem.
Co se týče samotného nadpisu tématu, určitě bych nepoužila Věříte v Luďka, použila bych Věříte na Luďka?