Věříte v Luďka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
3.5.24 17:26

Vždyť už jsem to tady psala, Luďan není žádný extra krasavec, z něj vyzařuje klid a taková pohoda, jistota, to je pro vztahového kouče důležité.
Jeho vlasy jsou delší, světle hnědé, má je stažené do culíku, je subtilní typ.

• Citovat
  • Upravit
3.5.24 22:43
@Klopotkova píše: Více

Fuj, teď jsi mi úplně zbořila mé představy, mé vzdušné zámky, celý můj svět se právě rozpadl, žádné techtle mechtle, žádná nevěra nebude.
Nejvíc antisexy na světě je pro mne klidný chlap s culíkem. To bych prostě nedala, absolutně me to nepřitahuje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.24 22:46
@Magical-eyes píše: Více

Vona přece není žena.
Chlapy bez IQ má rád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.24 19:30

@Klopotkova Fascinujě mě, když někdo napíše v MÉM ZALOŽENÉM TÉMATU, jak je mu z mých keců zle, ale na otázku, proč do mých diskusí leze, neodpoví, já většimou chodím jen do mých diskusí, jiné mi přijdou suché a nudné až tedy na výjimky.
Takže proč ty osoby moje diskuse vyhledávají a hlavně moje příspěvky čtou, vždyť je tady celá škála různých diskusních kategorií, z nichž si vybere každý, nemusí participovat v mých diskusích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
6.5.24 19:36

Krást moje příspěvky z jiné diskuse a vydávat je za své může jen zloděěěěěěějjjjjjjjjj. Fuj. :poblion: Tak tomu je právě teď. Níže kopíruji z mojí diskuse s názvem Chybí vám Luděk? Vytvořený dnes v 18:10. příspěvek, který mi byl tady zlodějkou odcizen.

dnes v 18:10

Fascinujě mě, když někdo napíše v MĚM ZALOŽENÉM TÉMATU, jak je mu z mých keců zle, ale na otázku, proč do mých diskusí leze, neodpoví, já většimou chodím jen do mých diskusí, jiné mi přijdou suché a nudné až tedy na výjimky.
Takže proč ty osoby moje diskuse vyhledávají a hlavně moje příspěvky čtou, vždyť je tady celá škála různých diskusních kategorií, z nichž si vybere každý, nemusí participovat v mých diskusích.

:srdce: Hektor Klopotek 1.12.1980 :srdce: Jáchym Klopotek 23.11.2023

• Citovat
  • Upravit
35751
6.5.24 19:40
Že by jedna zlodějka a druhá lhářka? :think:

Ale spíše tě chtěla jenom popíchnout, ovšem se smyslem pro humor to u tebe pokulhává! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.24 12:28
@jege píše: Více

Klopotku popíchnout? Nikdy :mrgreen:
Tu pichují jen Urozený, Luděk, traktorista by rád…a jiní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
27.5.24 18:03

Tato diskuse koukám, že má dnes jeden měsíc. Přeji jí hodně nadiskutovaných stran :kytka:. Doposud se jí moc nedařilo. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Janli
27.5.24 18:27

A co? Holt sem zakladatelka nepíše telenovelu na pokračování….. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21255
27.5.24 18:28

Logika cinskych trznic?
Cim vic stran, tim vic Adidas? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
27.5.24 18:34
@Janli píše: Více
No nic. To bylo pouhé konstatování. :P :pankac: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
21255
27.5.24 18:37

Ocividne ti diskuze lezela v zaludku, kdyz sis vzpomnela. Takze splnila ucel 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.5.24 19:25

To máš fakt potřebu si honit ego na čtenosti diskuze?
Já ti nevím, ale to je jak porovnávat hodnotu díla podle počtu shlédnutí na youtube. Čím větší pí. čovina, tím víc shlédnutí. Zatímco koncert klavírního virtuoza tam má pár desítek tisíc, žvanící de.bil jich má pár milionů, protože se mu lidi smějí…..
v tvým případě je to stejný….

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
27.5.24 21:08

… ale houby, neležela, mám výbornou paměť na data a čísla, tak jsem holt datum této diskuse měla v hlavě. :P :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
27.5.24 21:09
@Janli píše: Více

Vždyť to tak neprožívej, máš mnohem, mnohem navíc, než se tady hrabat v hnoji, kdo co napsal nebo nenapsal. :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat