Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Inaris píše:
Líbí se mi, jak jsi popřel vlastní slova.
Ty tím odfrknutím, že Tě nějaká nedostane, sice bojuješ sám se sebou, jako že TY, king, se nedáš. Ale sám dopisuješ „Tím samozřejmě nemyslím, že by nemohl zahnout“ (a o čem se tu asi bavíme???)a já dodávám, že jde o situaci a - když to ta ženská neudělá tak, že kývne, ale správně to navleče, tak zahneš. Sám jsi to vlastně napsal.
Když si z toho uděláme legrácku, tak: von může samozřejmě zahnout, aniž by si na ten zadek sedl, to je přece taky pravda
Příspěvek upraven 28.05.17 v 12:29.
Tohle je pohyb na tenkém ledu. Samozřejmě, že každý chlap zaregistruje hezkou tvářičku (nebo zadeček, pohled, tón hlasu)…
Ale co dál? mám se usmát, nebo se tvářit jako tupec? A pak? Pokecat si, nebo ne? Pozvat na kafe, nebo ne? No, dyť o nic nejde… A dál? Zasloužím si nějaký ten úlet, nebo snad nemám?…
Někde tady je to jak na ledu nad proudem vody. Můžete se vrátit. Nebo jít dál a nic se nestane. Anebo se utopíte. Ale jaký bude výsledek to dopředu nikdo neví. ![]()
Bane, kecám…Je skupina mužů, co se vždycky vrátí. Někdy si říkáte, že jste zbabělec. A taky skupina, která má ten led zmáknutý a umí plavat snad i pod ním… ![]()
A koho oceníte vy?
![]()
@Venetia píše:
A tím si chtěl sdělit, že k prostitutkám se chodí kvůli projíždění análu?
Přesněji řečeno, je skupina, která tam půjde radši, než aby si vyhověla sama.
A skupina, která je schopná ze stejného důvodu měnit…(chtěl jsem napsat partnerky, ale nevím, jestli je tak berou
) ženy jak ponožky.
„Přece si ho nebudu honit sám NE!“ ![]()
P. S. Znám někoho, kdo je v letech a písemně doktorovi odmítl rektální vyšetření prostaty, ačkoliv má zcela jasné příznaky! - viz dtto.
![]()
@bozska-mrcha píše:
tak hardcore to snad![]()
![]()
i když
![]()
![]()
možné je všechno
možná to bude taková ta "milenka " co nejdřív dostane kytičku, pak kino…a jak je háček zaseknut, tak ona platí tu víkend, tu košili, tu hodinky…a on doma, že vyhrál na team buldingu skákání v pytli a proto má nový golfový svetr z merina
Opravdu hard je zaplatit, nejen pracovnici jednu, ale dvě a gigola, aby k tomu byla i live show…Přeháním, samozřejmě.
![]()
@vonajebohyne píše:
Nejhorsi verze ovsem je, kdyz to ta kujva dela jako zajmovou cinnost zadarmo, ze…
To se asi jedná pouze o amatérskou úroveň, profi to už je jiná liga… ![]()
@Gnaar píše:
To se asi jedná pouze o amatérskou úroveň, profi to už je jiná liga…
Vsak se rika, ze prostitutka je zamestnani a to druhe charakter. Bohuzel se to neomezuje pouze na zeny (ty lidske kujvicky).
Absolutně věrný muž je divnej…protože jenom doma souloží pouze cikáni…
@ontar píše:
Absolutně věrný muž je divnej…protože jenom doma souloží pouze cikáni…
Navíc přece nebude tak zvrhlý, aby takové prasečiny prováděl matce svých vlastních dětí? ![]()
@Gnaar píše:
Navíc přece nebude tak zvrhlý, aby takové prasečiny prováděl matce svých vlastních dětí?
Tak teď budu zase ten A.Dia. (advocatus diaboli).:
Je docela legrace, že čím inteligentnější tvor, tím větší divočiny. Platí o i u lidí. ![]()
Teď trochu ošklivěji: A pokud manželka nehraje šachy, znamená to, že nesmím hrát s někým jiným? ![]()
@M_Vladim píše:
Je docela legrace, že čím inteligentnější tvor, tím větší divočiny. Platí o i u lidí.
Teď trochu ošklivěji: A pokud manželka nehraje šachy, znamená to, že nesmím hrát s někým jiným?
šachy a sex ve vztahu přeci není to samé..nebo ty to tak chápeš?
@Venetia píše: šachy a sex ve vztahu přeci není to samé..nebo ty to tak chápeš?
U šachů se musí myslet…
@M_Vladim píše:
Je docela legrace, že čím inteligentnější tvor, tím větší divočiny. Platí o i u lidí.
Teď trochu ošklivěji: A pokud manželka nehraje šachy, znamená to, že nesmím hrát s někým jiným?
Ale to nemuzes srovnavat. To je na podobne urovni, jako kdyby ti manzelka rekla, ze nechape, proc proboha delas takovou tragu z toho, ze syn je souseda
. Vzdyt to je jen jedno striknuti a otec je preci ten, ktery ho vychoval.
Ale jasně, že máte pravdu, dyť už jsem to tak napsal.
Ale jsou lidi, kteří to tak mají. ![]()
Asi jsem to neměl vše psát do jednoho příspěvku najednou, teď je to guláž.
.. Někdy je ale vztah jako šachy. je nutné i myslet. ![]()
@Aenne No vidis a treba ja ti to verim a rada to ctu (stejne tak i @takymanzel). Byt sama jsem se take parkrat zklamala. Ale i tak verim, ze jsou krasne a naplnene vztahy, kde se partneri nepodvadi a nepristupuji k sexu jako k rychloobratkovemu spotrebnimu zbozi.
Jinak by ten zivot byl smutny. Mozna jsem naivni, nevim.
Opet (obavam se) elaboratne dlouhe resume (zavitam sem jen obcas, tak to musim vzit vse najednou):
@sirikit píše:
Vždyť taky psal, že jeho výpady za mimomanzelskym sexem bohužel nejsou tak časté, jak si možná myslíme a jak on by si zřejmě přál. Nasporovat na společnici na jakes takes úrovni par let trvá.
Nikoli finance, ale cas! Jak znamo “time is money” a ja tvrdim, ze “time is more than money”. Jsem muz s praci, rodinou, detmi, prateli a dokonce i s cetnymi hobby (verte nebo ne, krome sportu jsou nektera z nich i pomerne intelektualniho charakteru). Vikendy a vetsinu volneho casu travim s rodinou a travim je s nimi rad. Coz znamena, ze se se svymi zalety musim trefovat do toho minima casu, ktery mi zbyva. Navic – asi se tomu podivite, ale ja jsem pomerne vybiravy! Jak jsem rekl drive, paleta placeneho sexu je velice rozmanita a ta spodni patra mne skutecne nelakaji. Nejakemu tomu memu sexualnimu dobrodruzstvi casto predchazi tu delsi, tu kratsi obdobi hledani a casto i emailove komunikace.
Financni aspekt: zdaleka ne tak jednoduche, jak by se zdalo. A vubec nejde dat rovnitko mezi neplaceny sex = sex dobry / placeny sex = sex spatny. Jeden z mych nejdrazsich sexu byl paradoxne ten, kde sex sam o sobe byl zcela gratis a s naprostou neprofesionalkou, jenze hotel, jidlo, piti…atd. mne staly opravdu hodne. Bylo to v cizine. (Ten sex byl v tomto pripade hezky, ale ne spickovy.) A vezmu-li to z druhe strany – zazil jsem sex, ktery byl sice z ranku tech placenych, ale ta suma byl pomerne smesna a z kvality toho sexu jsem skutecne ZASL! No a pak je tu spousta sexu zadarmo a velice mizerneho, ale i spousta sexu zadarmo, ktery byl vynikajici. Shodou okolnosti nejlepsi sex meho zivota, byl zaroven i tim uplne nejdrazsim sexem, ktery jsem kdy mel. Ale to je opravdu jen shoda okolnosti, zadny zaver z toho vyvozovat nelze. A tech penez ani trochu nelituji! Lepsi investici jsem za cely svuj zivot neudelal.
“Za sex plati ubozaci, kteri normalni cestou zadnou babu nesbali”: velice casta vytka. Mile damy, jak jsem jiz psal vyse, volneho casu nemam nazbyt. A baleni zen je cinnost casove nesmirne narocna (navic s velice pofidernim vysledkem). Ne, ja skutecne nechci vymetat podniky, kde se za normalnich okolnosti muzi s zenami seznamuji. A pokud uz je vymetam, tak vetsinou spolecne s mou vlastni zenou. Navic – jak zde mnoho z vas pise – zenam jde v drtive vetsine pripadu primarne o VZTAH, nikoli o sex. Ja mam vztahu spousty (s manzelkou, s detmi, s prateli) a po zadnem dalsim netouzim. Nota bene po vztahu s zenou. Dalsim prostredim, ktere k seznamovani doslova vybizi je prace. No a tam je to pro mne naproste tabu: nejrychlejsi cesta do pekel (a k rozvodu), je nabrnknout si kolegyni z prace.
Najit vhodnou sexualni partnerku v kategorii neprofesionalek je tedy bud skoro nemozne, anebo je to spojeno s neprimerenym usilim a s neprimerenymi riziky. Jedinym protejskem, ktery si dokazu predstavit je prirozene promiskuitni (nejlepe vdana) zena, s jaksi “muzskym” pristupem k sexu. Ne, ze by takove neexistovaly, par jsem jich poznal, ovsem je jich jako safranu a navic se se svym zamerenim velice casto ostychaji vyjit na svetlo bozi (konvencni spolecnost by je smahem oznacila za k*rvy). No a navic tyto obdivuhodne zeny (opravdu si jich velmi vazim) jsou vetsinou natolik chytre, ze si uvedomily, ze svou promiskuitu mohou bez nejmensich obtizi vyuzit ke sbaleni muzu mladych, krasnych, atraktivnich. Mnohem mladsich, krasnejsich a atraktivnejsich, nez jsou ony samy (…a nalijme se cisteho vina: nez jsem ve svem veku ja). A ja jim to vubec nemam za zle, v jejich kuzi bych tak cinil rovnez.
Trochu jsem sice odbocil, ale budiz. Pripijim na promiskuitni zeny! Asi k tomu budu muset zalozit samostatne tema. Zensky nazor na vec by mne moc zajimal.