Věrní muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106404
1.6.17 12:24
@CaraCara píše:
ok, tak někdo podvádí, když má problémy ve vztahu a někdo ze sportu… ale pořád je to :nevim: nevěra.

To ano…Ale není. to stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.17 12:32

@Venetia Ale většinou když to člověk vidí tak se podvádí proto, že to někoho baví a vzrušuje ho to. I když má doma milující ženu která mu pere jeho trenky a stará se o jeho děti. A sex mu taky neupírá..Tak kde je pak důvod k něvěrám???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
1.6.17 12:34
@Světlušky píše:
@Venetia Ale většinou když to člověk vidí tak se podvádí proto, že to někoho baví a vzrušuje ho to. I když má doma milující ženu která mu pere jeho trenky a stará se o jeho děti. A sex mu taky neupírá..Tak kde je pak důvod k něvěrám???

Prostě vzrůšo a změna, to je celé. I kdyby měl doma miss universe a kuchařku number one. Někdo je prostě takový. To je to co mě na tom nejvíc s…! Takový člověk to o sobě musí vědět už relativně od mládí…měl by si ji najít partnera, kdo je s tím ok nebo to má podobně nastavené. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.17 12:36

@CaraCara Nebo at si zůstane sám a neotravuje život jiným. Šu..t si pak může o stošest…Třba s deseti najednou :-( :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106404
1.6.17 12:46
@Světlušky píše:

Já nevím, podle mne je to hodně závislé od toho vztahu doma…kromě těch sexuálních sportovců, ti ani neumí mít někoho rádi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
1.6.17 13:09

Já znám verné muze.Sem to i já :lol:. A beztak se tu najdou takové, které věrné nebyly, nejsou, nebudou a tady řeší chlapy co se pizdí jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
1.6.17 19:28
@Venetia píše:
Já nevím, podle mne je to hodně závislé od toho vztahu doma…kromě těch sexuálních sportovců, ti ani neumí mít někoho rádi

no já jsem si to taky myslela, ale jak už jsem psala, znám kupu ženáčů, kteří fakt žádný (zásadní) problém doma nemají…mají ženu rádi, neopustili by jí, ale prostě ani to nestačí…ale tady se jedná o úlety na jednu noc, asi čistě z přitažlivosti a touhy zkusit něco jinýho… u dlouhodobé nevěry asi ten důvod třeba může být spíš, že doma něco neklape..

na druhou stranu se důvod k nevěře najde vždycky, nikdo nám nebude nikdy vyhovovat na 100 procent, nikdo není perfektní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
1.6.17 19:33
@Světlušky píše:
@CaraCara Nebo at si zůstane sám a neotravuje život jiným. Šu..t si pak může o stošest…Třba s deseti najednou :-( :pocitac: :pocitac:

jenže ono to je pohodlnější být s někým, kdo ti uvaří, vypere, vyžehlí, než si to dělat všechno sám))
a pravda je, že najít holku, která je pro otevřený vztah asi zas tak lehké nebude, jsou sice takové ženy, ale přeci jenom to bude spíš menšina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
2.6.17 09:37
@teerax píše:
jenže ono to je pohodlnější být s někým, kdo ti uvaří, vypere, vyžehlí, než si to dělat všechno sám))
a pravda je, že najít holku, která je pro otevřený vztah asi zas tak lehké nebude, jsou sice takové ženy, ale přeci jenom to bude spíš menšina…

Já osobně znám vic holek pro otevř. vztah než chlapů… Nebo být prostě single než se vybouří, ale nelze spoléhat na to že „to“ nepraskne. Já prostě něvěru nesnáším. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.17 09:40

Otevřený vztah-to je moda dnešní doby a pak samé rozvody…Nikdy bych na takové věci nepřistoupila i když mi to bývalí nabízel, tak jsem se radši sebrala a odešla. Rozhodně se nikdy nechci dělit o svého chlapa kterého miluji. Volný vztah nemá nic společného s láskou. To nemůže nikdy vydržet. JEN MŮJ NÁZOR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
2.6.17 10:18
@Světlušky píše:
Otevřený vztah-to je moda dnešní doby a pak samé rozvody…Nikdy bych na takové věci nepřistoupila i když mi to bývalí nabízel, tak jsem se radši sebrala a odešla. Rozhodně se nikdy nechci dělit o svého chlapa kterého miluji. Volný vztah nemá nic společného s láskou. To nemůže nikdy vydržet. JEN MŮJ NÁZOR [/citace :nevim:

Chápu, já bych to taky nechtěla, ale obecně mi to přijde přijatelnější než lhát atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí