Věrní muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1757
1.6.17 08:25
@Aenne píše:
Teerax :
A já zas vidím kolem sebe, v práci, že se podvádejí majoritne takové ty pruměrné ženské, které využíjí každou příležitost, berou všechno, co se v žovote naskytne, protože moc možností na výběr nemají. Na takovou mrkne chlap, o kterého by si normální ženská ani neoprela kolo a ona je celá roztajená z teho, te chlap má o ní zájem. A zase jsme u toho sebevědomi a komplexech..
A ty ženské co souloží se ženatými jsou zoufalkyne, naprosté zoufalkyne, protože nemít v sobě empatii, nechápat, že své štestí si nemužeme stavět na neštestí jiných lidi, je čistým zoufalstvím.

no nevím, jak je to majoritně, zas takový přehled nemám..ale nemyslím si, že nevěra je doména jen těch, co nemají jinak na výběr a moc krásy nepobraly…
kolik je modelek, hereček atd., co si něco začaly s ženatýma…sebevědomí podle mě moc nesouvisí s průměrností nebo podprůměrností, ale spíš s povahou, výchovou, zážitkama…hezká holka může být zakomplexovaná, ošklivá mlže mít sebevědomí až na půdu…

a upřímně, toho chlapa teda nechápu už vůbec, že mu stojí za to riskovat manželství, pokud se mu nabízí holka, která nemůže nabídnout nic jiného, než ženské pohlaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
1.6.17 09:21
@Aenne píše:
Nemluvím jen čiste o kráse, ale souhrnne o kráse, o inteligenci, o šarme, o osobnosti, která fyzickou krásu jaksi oživuje…ono co se týče krásy, tak ta se už dá v dnešné době do značné míry koupit, takže kto hezký chce být a má peníze, tak muže být relativne hezký, pokud nemá nejaké výrazné telesné deformace, ale stejne si myslím, že žena, která nemá v očích jiskru, světlo, tak pro mě, i když jsem estét, anebo právě proto, že jsem estét, tak krásna není…já jsem si všimla, že po 3O se lidem začína do črt tváře vpisovat charakter a po 40 to už nikto neschová, jaký je…ale ne všichni tohle umí dešifrovat, třeba já to tam vidím.
Celebrity žijí v takové bubline, odtržené od reality, že to není podle mě zrovna dobrý príklad. Rozmazanani, narcističti, exaltovaní hystrionici a taky ty jejich komplexy, jinak by nestrávili pulku života na plastické chirurgii… i když se sem tam najde mezi nimi osobnost a přesne ti většinou žijí v oneco perspektivnejších a dlouhodobějších vztazích.

Jj, ja říkám (není to ovšem z mé hlavy), že po 40 už má člověk takový ksicht, jaký si zaslouží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106442
1.6.17 09:33
@robínek píše:
Jj, ja říkám (není to ovšem z mé hlavy), že po 40 už má člověk takový ksicht, jaký si zaslouží :mrgreen:

Tak to.jsem na tom byla vzhledem. k seznamování po 45.asi dost dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
1.6.17 09:45
@Venetia píše:
Tak to.jsem na tom byla vzhledem. k seznamování po 45.asi dost dobře :D
:pankac: Nepochybne ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
1.6.17 09:49

Nezapominejte ale, ze někdy se proste lidi do sebe zamiluji a nemohou si pomoct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
1.6.17 11:06
@Aenne píše:
nejsi naivní. žijeme v dualizme. Když je noc, tak na druhé strane musí být den, když existuje černá barva, tak musí být i bíla barva a když existují polygamni vztahy, existují taky monogamní. A když existují partnerstvi bez lásky, tak existují taky vztahy, ve kterých láska je.

Znám víc mužu, kterí proste neumí souložit s prostitutkou, je to akt totálního zoufalství a sexuálniho amaterizmu ( možná v extremní situaci jo, já nevím, extrémní situace jako je třeba vězení, anebo vojna, kde je člověk pod takovým tlakem a stresem, že se mu mění psychika a vyleze na všechno, co má dvě ruky a dvě nohy )
Tady se už dostávame do polohy, kdy chlap " takymanžel", který prohlási, že miluje svojí ženu a proto jí nepodvádí, se pomali ospravedlňuje, zda to nepřipadá ostatním divné, protože mu stejne nikto nebude věřit, že to myslí upřimne.
A když řeknu, že nepodvádím a že miluji mého chlapa a muj chlap říká to samé, tak je to zpochybňováno…Proč? Veci mužou být i jinak, jak jsme zvyklí a jak to vidíme my…a nepíšu proto, abych se chlubila, panebože čím se už člověk muže chlubit? Vím, že každý si neseme na zádech svuj batoh problému, já ho mám taky, život umí být sakramentsky težký a bolavý, ale taky vím, že mužeme milovat a být milování a to není nic, za co by se měl člověk stydet, přestože je to spochybnováno temi, kterí žijí vztahy jiným

Příspěvek upraven 28.05.17 v 16:14

Krásně si to napsala :) Díky.
Mě jen hrozně fascinuje jak v „dnešní době“ se lidé ohánějí polygamií a že monogamii odzvonilo, ale nechtějí vyjít na světlo. Rozhodně nemám nic proti polygamnímu páru nebo otevřenému vztahu, ale to je tehdy, kdy oba to o sobě ví, mají daná pravidla a netrápí se tím. Pokud ale š… prostitutky (nebo cokoliv jiného :D ) za zády partnera, který má dojem, že žije v monogamním svazku už není ani tak o sex. libidu, ale o tom, že ten člověk je pro mě bezcharakterní hyena. Já bych o jednom úletu po x letech vědět nechtěla, ale možná MOŽNA (teď ne, ale kdo ví co bude za 20let) bych raději přistoupila na otevřený vztah, i kdyby krátkodobě, než aby mi člověk dělal tohle. Ale ne, radši všechno pěkně za zády..sobecky a ještě se tím pomalu chlubit. 8o 8o z toho mi je teda :poblion: Nechápu, že pokud někdo o sobě ví, že neumí být věrný (nebavme se prosím o jednom uklouznutí po 20 letech) a to člověk o sobě většinou ví, nasouká do vztahu člověka, který chce být jen pro toho jednoho/jednu, lže mu, dělá z něho idi.ta a přijde mu to normální..a nenajde si k sobě někoho komu to buď nevadí, nebo to chce provozovat též. :zed: :zed: :pocitac: A pak lidi co chtějí žít monogamně se pomalu musí stydět to říct, protože „lžou sami sobě“ „určitě ten jejich to děla..“ „je to proti přírodě“ apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
1.6.17 11:16
@Aenne píše:
otázka asi taková jako „jestli slunce svíti a dážd prší“

zoufalec, který si musí za sex plaitit, má jistý profil, snad si nemyslíš, že platí prostitutkám za city. Takový člověk bere sex jako použití hajzlové mísy, použiješ, spláchneš a jedeš o dum dál.
Manželka je jen inventár v jeho živote, systematicky ji celá léta podvádí, lže, vystavuje ji zdravotnímu riziku :poblion:, vystavuje ji riziku traumy při případním odhalení nevěry, nemiluje ji, muž, který ženu miluje, tohle nedelá…tak o jakých oddelených citech mluvíš? tam není co oddelit.

Příspěvek upraven 28.05.17 v 16:46
:andel: :pankac: :pankac: :pankac: přesně. Věřím, že někteří lidi umí lásku a sex oddělit, v tom případě at má otevřený vztah. To je fér a tam asi dokážu připustit, že láska být může ( já bych to nechtěla, ale dokážu to pobrat).Tohle není láska (viz výše)je to o tom mít všechno, pohodlnost doma, a vzrůšo za zády. To je láska jak stehno.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.17 11:42

Ahoj děvčata, nikdy bych přes srdce nepřenesla nevěru. První přítel mě podvedl s holkou mého bratra těsně před mým porodem…Odešla jsem, ale těžce to nesla až jsem se psychicky zhroutila.Pak si našla muže a toho si vzala. Bývalí manžel tomu neříkal nevěra, ale jeho soukromý. Je to sadomasochista a chodil si za dominama a já to vydržela 8 let a pak utekla. Už toho bylo moc.Taky psychika v hajzlu..A pak konečně bum našel se chlap co nemyslí jen tím dole..Po zkušenostech kdy ženská odhalí nevěry, jsem si na 100% jistá, že tento by v životě nepodvedl. Chování jiné, nepotřebuje neustále telefon, internet. Samozřejmě jsem se setkala s tím, že ženy by ho chtěli, ale umí pěkně odpálkovat. I když jsem hodně přibrala jelikož jsem mu pod srdcem nosila syna tak mi nikdy nevičet, že bych s tím měla něco dělat, DĚLÁM TO KVŮLI SOBĚ. Je to můj božský manžel..A takového přeji každé. :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106442
1.6.17 11:48
@Shaari90 píše:
Přesně :palec: Když si někdo potřebuje odskočit jinde, ještě nemusí kvůli tomu dělat z partnera idiota, lhát mu. Můžou se domluvit do trojky, do čtyřky,… a je to pořád férové, ne nějaká přetvářka, divadýlko. Prostě pokrytectví světem vládne. Nechápu, jak se někdo na jedné straně může chlubit svým dlouholetým nerozvedeným manželstvím a na druhé straně podvádět :zed: vždyť to jeho manželství je prachsprostá fraška.

tak ono se to vetsinou deje v partnerstvich, kde neco nefunguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
1.6.17 11:56
@Venetia píše:
tak ono se to vetsinou deje v partnerstvich, kde neco nefunguje

Myslím, že spousta lidí podvádí, protože může a nepotřebuje k tomu extra důvod. Hlavně pokud se jedná o letité zálety… : /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
1.6.17 11:59
@Světlušky píše:
Ahoj děvčata, nikdy bych přes srdce nepřenesla nevěru. První přítel mě podvedl s holkou mého bratra těsně před mým porodem…Odešla jsem, ale těžce to nesla až jsem se psychicky zhroutila.Pak si našla muže a toho si vzala. Bývalí manžel tomu neříkal nevěra, ale jeho soukromý. Je to sadomasochista a chodil si za dominama a já to vydržela 8 let a pak utekla. Už toho bylo moc.Taky psychika v hajzlu..A pak konečně bum našel se chlap co nemyslí jen tím dole..Po zkušenostech kdy ženská odhalí nevěry, jsem si na 100% jistá, že tento by v životě nepodvedl. Chování jiné, nepotřebuje neustále telefon, internet. Samozřejmě jsem se setkala s tím, že ženy by ho chtěli, ale umí pěkně odpálkovat. I když jsem hodně přibrala jelikož jsem mu pod srdcem nosila syna tak mi nikdy nevičet, že bych s tím měla něco dělat, DĚLÁM TO KVŮLI SOBĚ. Je to můj božský manžel..A takového přeji každé. :srdce: :lol:

To je pěkné :), já si tím taky prošla, upřímně jsem se i zkoušela „přemodifikovat“ sebe sama, aby mi polygamní život nevadil. Ale přišla sem si jak postupně otrávená jedem. Nechci to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106442
1.6.17 12:07
@CaraCara píše:
Myslím, že spousta lidí podvádí, protože může a nepotřebuje k tomu extra důvod. Hlavně pokud se jedná o letité zálety… : /

ja rozdeluji neveru podle typu vztahu… neda se na to koukat jen z jednoho uhlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
1.6.17 12:14
@Venetia píše:
ja rozdeluji neveru podle typu vztahu… neda se na to koukat jen z jednoho uhlu

ok, tak někdo podvádí, když má problémy ve vztahu a někdo ze sportu… ale pořád je to :nevim: nevěra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
1.6.17 12:17

Znam par vernych muzu - ale vetsinou jejich protejsek neni az tak nevinny :think:

Příspěvek upraven 01.06.17 v 13:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.17 12:18

@CaraCara Taky jsem to zkoušela, ale bohužel jsem to nedala. Nejde se změnit i kdyby si to člověk přál. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí