Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Shaari90 píše:
@Venetia Prostě chápeš, někteří lidi jsou škodolibí a baví se na cizím neštěstí a nebaví je na druhou stranu sledovat happy endy v podobě věrných dlouhodobých vztahů. A škodolibost velmi často pramení z rivality, kdy já na tom prostě chcu být líp než ti druzí. Lepší když chlap se mnou někoho podvádí, než být podváděná ženská, ne?
Ale uznávám, že jsem už dost držkatá a crazy, už aby MS dorazila
to je spíš o zkušenostech, prostě to ovlivní natolik, že už na tohle nevěříš
@Klopotkova píše:
Pan Ontario se miluje.
A co je na tom blbe?
Ja se tedy take radeji miluji, nez sukam.
@vonajebohyne píše:
A co je na tom blbe?
Ja se tedy take radeji miluji, nez sukam.
Nic na tom není blbě, já jen konstatuji a odpovídala
@ontario
@Venetia píše:
to je spíš o zkušenostech, prostě to ovlivní natolik, že už na tohle nevěříš
Zamlada jsem taky myslela, že chlap je mi věrný, že bych nevěru neodpustila, ale život je dlouhý a nikdo neví, jak se přeformuje.
Dneska si myslím, že věrnost nesouvisí se zásadovostí, ale nedostatkem příležitostí, okolnostmi, strachem, aj…
@Klopotkova píše:
Já používám slovo š. kat normálně, asi je to tím, jak už tady bylo řečeno, v jakém prostředí zvráceném se pohybuji…![]()
když ti to nevadí, tak je to v pořádku ![]()
@4ever píše:
Zamlada jsem taky myslela, že chlap je mi věrný, že bych nevěru neodpustila, ale život je dlouhý a nikdo neví, jak se přeformuje.
Dneska si myslím, že věrnost nesouvisí se zásadovostí, ale nedostatkem příležitostí, okolnostmi, strachem, aj…
neska si myslím, že věrnost nesouvisí se zásadovostí, ale nedostatkem příležitostí, okolnostmi, strachem, aj…
myslím si to samé, ale neodpustila bych ani ted v pokročilém věku
@Klopotkova píše:
Já používám slovo š. kat normálně, asi je to tím, jak už tady bylo řečeno, v jakém prostředí zvráceném se pohybuji…![]()
Já myslel, že původní význam dlova š. kat je provádění drobných domácích prací v kuchyni nebo uklízení atp.? Takže se pohybuješ ve zvráceném kuchyňském prostředí? ![]()
@Klopotkova píše:
@Gnaar jj, babička Barunky Panklové taky pořád šu.ka.la v kuchyni
Z nové verze Babičky už údajně to slovo vyřadili ![]()
@vonajebohyne píše:
Buco, ja ti myslim, ze nikoho ani moc netoci, ze Cosmopol chodi do bordelu. A ani to neni v oddelovani sexu od lasky, to podle meho zvlada vic lidi, i zeny.
Myslim, ze ty negativni reakce na nej jsou vyvolane jeho pokrytectvim. On muze byt neverny (a jak psal, zdaleka ne jen sex za penize), ale jeho zena rozhodne ne. A pokud uz by nekoho na sex mela, vyzadoval by byt informovany. V tom je pro me k pousmani. Neodsuzuji volne vztahy, to je ciste na domluve tech dvou konkretnich lidi. Ale oba partneri by meli mit stejne podminky i moznosti.
tak to si myslim taky, ja cetla jen neco. nevedela jsem, ze jeho nemuze a kdyz uz, chtel by o vsem vedet. to pokrytectvi asi bude ![]()
@Aenne píše:
otázka asi taková jako „jestli slunce svíti a dážd prší“zoufalec, který si musí za sex plaitit, má jistý profil, snad si nemyslíš, že platí prostitutkám za city. Takový člověk bere sex jako použití hajzlové mísy, použiješ, spláchneš a jedeš o dum dál.
Příspěvek upraven 28.05.17 v 16:46
Manželka je jen inventár v jeho živote, systematicky ji celá léta podvádí, lže, vystavuje ji zdravotnímu riziku, vystavuje ji riziku traumy při případním odhalení nevěry, nemiluje ji, muž, který ženu miluje, tohle nedelá…tak o jakých oddelených citech mluvíš? tam není co oddelit.
muze ji milovat, jako manzelku. jen je proste devkar a nemuze si pomoct. sama si to tady psala. ze nekdo dokaze byt monogamni a nekdo osuka vse co nezdrhne ![]()
@Bůča píše:
tak to si myslim taky, ja cetla jen neco. nevedela jsem, ze jeho nemuze a kdyz uz, chtel by o vsem vedet. to pokrytectvi asi bude
Manžel se ptá manželky: Hele, mě by zajímalo jako co bys dělala kdybys mě našla tady nahýho v posteli s cizí nahou ženskou?“ „Počkej, co je to za otázky. Co bys dělal ty kdybys přišel a našel mě tu nahou s nahým chlapem?.“ „Sorry jako, nepleť si náhodu s kurvením!“
@Aenne píše:
osobne bych člověku, který systematicky roky lže své žene, nevěřila ani nos mezi očami. A beru s rezervou i jeho spovědi v tehle diskuzi, ve které se snaží obkecat neobkecatelné.
to bys o tom musela vědet