Věrní muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106624
28.5.17 17:00
@vonajebohyne píše:
Buco, ja ti myslim, ze nikoho ani moc netoci, ze Cosmopol chodi do bordelu. A ani to neni v oddelovani sexu od lasky, to podle meho zvlada vic lidi, i zeny.
Myslim, ze ty negativni reakce na nej jsou vyvolane jeho pokrytectvim. On muze byt neverny (a jak psal, zdaleka ne jen sex za penize), ale jeho zena rozhodne ne. A pokud uz by nekoho na sex mela, vyzadoval by byt informovany. V tom je pro me k pousmani. Neodsuzuji volne vztahy, to je ciste na domluve tech dvou konkretnich lidi. Ale oba partneri by meli mit stejne podminky i moznosti.

Myslím, že nenapsal, že nemůže, jen že to nechce vědět, stejně jako to neví ona o něm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
28.5.17 17:03
@Venetia píše:
Myslím, že nenapsal, že nemůže, jen že to nechce vědět, stejně jako to neví ona o něm

To prave ne, psal (viz ta citace), ze by chtel, aby mu o tom vzdy rekla.
v cemz ja vidim pokrytectvi. Volny vztah? Klidne, pokud jim to vyhovuje, ale za stejnych podminek pro oba partnery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
28.5.17 17:05
@4ever píše:
Sorry, to jsem nečetla.
…bohyne sice citovala presne, ale zapomnela pomerne dulezitou vec: pripojit otazku na kterou jsem tam odpovidal.

A ta znela (hledat to neminim, pokusim se vzpomenout si alespon na podstatu), zda by mi vadilo, pokud by ma zena udrzovala "dlouhodoby VZTAH s jinym muzem za ucelem sexu

Na te odpovedi si trvam. A pokud byste hledaly dale, tak jsem tam nekde napsal i neco v tom smyslu, ze bych sve zene nejake to sexualni dobrodruzstvi klidne dopral. Uplne nejlepe, pokud bych o tom nemel ani tuseni.

A muzete to klidne i ted oznacit za pokrytectvi: ano, pokud by ani ona nebyla bez viny, nezdala by se mozna ani vina ma az tak velikou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
28.5.17 17:08

@Cosmopol Pockej, ale ja jsem mluvila o te posledni vete, kdy jasne pises, ze bys i o jednorazove nevere atp. chtel byt informovan.
Coz bylo to hlavni, o cem jsem mluvila a proc je pro me tve jednani pokrytecke (moralni aspekty ted nechejme stranou). Ty bys rad byl informovan, ale sam ji cisteho vina, aby se mohla rozhodnout, nenalijes.
Uz si rozumime?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
28.5.17 17:13
@Cosmopol píše: …bohyne sice citovala presne, ale zapomnela pomerne dulezitou vec: pripojit otazku na kterou jsem tam odpovidal.

A ta znela (hledat to neminim, pokusim se vzpomenout si alespon na podstatu), zda by mi vadilo, pokud by ma zena udrzovala "dlouhodoby VZTAH s jinym muzem za ucelem sexu

Na te odpovedi si trvam. A pokud byste hledaly dale, tak jsem tam nekde napsal i neco v tom smyslu, ze bych sve zene nejake to sexualni dobrodruzstvi klidne dopral. Uplne nejlepe, pokud bych o tom nemel ani tuseni.

A muzete to klidne i ted oznacit za pokrytectvi: ano, pokud by ani ona nebyla bez viny, nezdala by se mozna ani vina ma az tak velikou ;)

A stojí ti ty zálety za to? Riziko, vina vs. ego

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
28.5.17 17:20
@Aenne píše:
A teď váš guru napíše další analytický rozbor…

To je náš guru asi tak jako Guru Jára :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
28.5.17 17:23
@Cosmopol píše: …
A muzete to klidne i ted oznacit za pokrytectvi: ano, pokud by ani ona nebyla bez viny, nezdala by se mozna ani vina ma az tak velikou ;)

Tak nejhorší fopa by asi bylo přijít někam na privát a zjistit, že si člověk objednal vlastní manželku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106624
28.5.17 17:28
@Gnaar píše:
Tak nejhorší fopa by asi bylo přijít někam na privát a zjistit, že si člověk objednal vlastní manželku? :mrgreen:

I to se může stát…koukám na nebezpečné vztahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
28.5.17 17:35
@Venetia píše:
I to se může stát…koukám na nebezpečné vztahy?

Tento pořad bohužel nesleduji, mě to stačí tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
28.5.17 17:38

Aby bylo jasno: pokud by ma zena provozovala to same, co nyni provozuji ja, nebylo by to pro mne duvodem k rozchodu. Nemel bych ani sebemensi moralni pravo ji cokoli vycitat. Pro mne by to mozna dokonce bylo pomerne prijemne zjisteni jejiho sexualniho coming-outu.

Pokud by mela paralelni VZTAH, bylo by to pro mne tezsi a problem by to byl. A je tezke rict, jak bych v konkretni situaci reagoval. Ale neni to tak, ze by to AUTOMATICKY pro me byl duvod k rozvodu. Ale to uz by dost zaviselo i na ni, co by si od toho jejiho paralelniho vztahu slibovala ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
28.5.17 19:24
@free333 píše:
Já myslím, že to by byl víc než dobrý skutek.
Na Ontariovi je už dlouho strašně poznat, že si roky pořádně nezašukal, chudák :D

a jakpak jsi na tohle přišla? ;) apropo šukají veverky a králíci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
28.5.17 19:25
@Cosmopol píše:
Aby bylo jasno: pokud by ma zena provozovala to same, co nyni provozuji ja, nebylo by to pro mne duvodem k rozchodu. Nemel bych ani sebemensi moralni pravo ji cokoli vycitat. Pro mne by to mozna dokonce bylo pomerne prijemne zjisteni jejiho sexualniho coming-outu.

Osobně ti toto prohlášení nevěřím. Zvlášť ne tu větu s příjemným zjištěním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
28.5.17 19:26
@ontario7 píše:
a jakpak jsi na tohle přišla? ;) apropo šukají veverky a králíci ;)

Pan Ontario se miluje. :D

• Citovat
  • Upravit
11981
28.5.17 19:29
@Klopotkova píše:
Pan Ontario se miluje. :D

no aspoň takhle sprostě o sexu nemluvím, nemyslím, že to je špatně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
28.5.17 19:30
@ontario7 píše:
no aspoň takhle sprostě o sexu nemluvím, nemyslím, že to je špatně ;)

Já používám slovo š. kat normálně, asi je to tím, jak už tady bylo řečeno, v jakém prostředí zvráceném se pohybuji… :jazyk: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky