Vestavěný panel od myčky
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vestavěný panel od myčky
Ahoj milé dámy,
chci kupovat myčku. Váhám nad dvěma. Ta první má některé věci lepší, ale má ovládací dotykový panel nahoře (takže dvířka se musí vyklopit). Displej ale má i zvenku zepředu, takže čas je vidět. Ta druhá má některé věci horší, ale má ovládání klasicky přes tlačítka zepředu.
Hledám někoho, kdo mě přesvědčí, že je dotykový panel nahoře použitelný bez nadávání, že někdy musíte otevřít myčku, abyste zastavili program; nebo že když se vám něco vyleje na lince a steče to a musíte to utírat a přitom nastavíte nesmysl; nebo že je tam mastnota a dělá to bordel (jak kapka vody na displeji mobilu); nebo že je to elektronika navíc, která když se pokazí, je dražší ji opravit…
Máte s tím někdo prosím zkušenost, ať už negativní či pozitivní?
Nejde mi o vzhled či děti, jde mi primárně o zkušenost s tím dotykovým panelem nahoře.
Pro představu, protože jsem viděl i krytější panely, kde byla dotyková tlačítka dále od přední části myčky, přidávám i obrázek.
Jinak nevím, jak vy, ale my míváme, když program neběží, myčku na pár cm otevřenou.
Díky moc!
Příspěvek upraven 22.08.22 v 22:36
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Minulá myčka byla s panelem zpředu, současná má ovládání shora z hrany a rozdíl v komfortu nevidím. Krom toho, že to druhé je estetičtější, ale nemám zvenku vůbec žádný panel, zbývající čas mi myčka promítá světelně na podlahu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme horní a takové problémy co popisuješ se nám teda nikdy nestaly ![]()
Prostě zmáčknu, který chci program, zavřu a když domyje, tak se sama pootevře ![]()
Mastnota ani voda se tam běžně nedostanou. Nejde teda zastavit, aniž by si myčku otevřel, ale to se mi stalo snad 2× za 10 let, že jsem ji potřebovala otevřít, když běžela. Normálně jsem ji trošku pootevřela a ona se sama zastavila, po zavření zase jela dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame z vrchu dvierok, ak náhodou potrebujem, po otvorení dvierok umývačka vypne program, po zatvorení pokračuje. Žiaden z problémov čo popisuješ nepoznám. A vlastne rozdiel vidím, keď je panel z predu, musím sa zohnúť aby som zapla program. Pri panele zvrchu, naťukam pohodlnejšie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame dotykovy panel nahoře, nechala jsem ji vestavet, takže čas během mytí vidět není, ale k ničemu to nepotřebuji. S klidným svědomím muzu říci, ze jsem ji za ta léta omylem nenastavila na nic podivného ani nemusela řešit reakce displeje kvůli necistote. Marně vzpomínám, kdy jsem ji musela otevřít během cyklu. Popravdě asi nikdy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám také myčku s ovládáním nahoře a nikdy nebyl žádný problém. Myčku v průběhu mytí otvírám dost často a také v tom není problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji všem za rady a zkušenosti
Ještě se zeptám: a máte opravdu dotykový displej? Kamarád mi tvrdil něco podobného, jako vy, ale pak jsem se ho zeptal a vylezlo z něj, že ne, že ten by nechtěl, že má nahoře klasická tlačítka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám zcela dotykový. Zatím teda jen rok a půl, ale bez problémů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit