ViaTromb na metličky

253
26.11.07 15:41

ViaTromb na metličky

Ahojte holky, řešili jste někdo odstraňování metliček (popraskaných žilek)? Mě se začali dělat po porodu. Máma má úplně modré nohy, tak jsem chtěla začít dělat něco dřív a šla jsem k doktorce, jestli s tím nemůžu na sklerotizaci. Řekla mi, že v případě jemných metliček to chirurgové hrozně neradi dělají a že mám jít buď na odstranění laesrem (děsný prachy :? ) Nebo zkusit právě ViaTromb. Mám už druhou lahvičku a zlepšení teda moc nevidím. Je fakt, že to asi flákám a vzpomenu si vždycky až večer, takže mažu 1krát denně. Ale chtěla bych se zeptat jestli s tím máte někdo zkušenosti, jestli mám vydržet a neflákat to, nebo to se na to rovnou vybodnout a koupit si černý punčochy :) Jedna lahvička stojí totiž 200 a když jsem ji použila jednou denně vyšla mi tak na týden :cry:
Děkuju za rady M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
27.2.08 16:58

ahoj,
raději laser nebo klasická sklerotizace, Via tromb nepomůže od již vytvořených metliček. Nos kompresivní punčochy, ahoj, píďa

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.2.08 16:58

ahoj,
raději laser nebo klasická sklerotizace, Via tromb nepomůže od již vytvořených metliček. Nos kompresivní punčochy, ahoj, píďa

• Citovat
  • Upravit
magdalena_9
5.12.11 22:29

žilky atd.

Šípky obsahují moc prospěšných látek a vit.. Pojídejte je nejlépe v jedlém stavu /odstraňte jen chloupky…/, nebo alespoň marmeláda, čaj…Dále pak Rutin v gelu ale i nitřeně - pohanka. Tepelně upravená rajčata, hroznová semínka a vařte s kurkumou;-)
 Le

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková