Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojte holky, řešili jste někdo odstraňování metliček (popraskaných žilek)? Mě se začali dělat po porodu. Máma má úplně modré nohy, tak jsem chtěla začít dělat něco dřív a šla jsem k doktorce, jestli s tím nemůžu na sklerotizaci. Řekla mi, že v případě jemných metliček to chirurgové hrozně neradi dělají a že mám jít buď na odstranění laesrem (děsný prachy
) Nebo zkusit právě ViaTromb. Mám už druhou lahvičku a zlepšení teda moc nevidím. Je fakt, že to asi flákám a vzpomenu si vždycky až večer, takže mažu 1krát denně. Ale chtěla bych se zeptat jestli s tím máte někdo zkušenosti, jestli mám vydržet a neflákat to, nebo to se na to rovnou vybodnout a koupit si černý punčochy
Jedna lahvička stojí totiž 200 a když jsem ji použila jednou denně vyšla mi tak na týden ![]()
Děkuju za rady M.
ahoj,
raději laser nebo klasická sklerotizace, Via tromb nepomůže od již vytvořených metliček. Nos kompresivní punčochy, ahoj, píďa
ahoj,
raději laser nebo klasická sklerotizace, Via tromb nepomůže od již vytvořených metliček. Nos kompresivní punčochy, ahoj, píďa
Šípky obsahují moc prospěšných látek a vit.. Pojídejte je nejlépe v jedlém stavu /odstraňte jen chloupky…/, nebo alespoň marmeláda, čaj…Dále pak Rutin v gelu ale i nitřeně - pohanka. Tepelně upravená rajčata, hroznová semínka a vařte s kurkumou;-)
Le