Mám více problémů s dětmi

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3781
2.11.19 10:15
@elinka90 píše:
Povinnosti kazdeho rodice je pravidelne kontrolovat svemu diteti zakovskou knizku. Takze neprominu kort kdyz je v 9. tride a cekaji ji prijmacky. To by me prospech zajimal nejvice. Dale se do zakovske pisou i ruzne informace pro rodice. Az Vam bude dcera tvrdit, ze nekouri a vy z ni budete citit cigarety, tak ji budete take bezhlave verit? Duveruj, ale proveruj

Tak ty cigara bych zase jako extra problem nevidel. Kazdej to v tomhle veku zkousel a pripadalo mu to dospelacky. Takze bych to vubec s ditetem neresil. Stejne vetsino dospeje k tomu ze je to o nicem a ten zbytek bude kourit stejne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
2.11.19 10:21
@summersun píše:
Nějak nevěřím, že nemají Bakaláře…vždyť i moje dítě na prvním stupni ho má…stačí si pak dát aplikaci do telefonu a třeba jednou denně kliknout na ikonku :nevim:

Bakalar je podle me vyhazovani penez na skolstvi oknem. Aplikace je podle me fizlovina. Dalsi fizlovina jsou aplikace v telefonech na hlidani polohy deti. To uz neni normalni kam se detstvi dostalo. Vzdyt kazdy dite chce zatajit znamky nebo alespon to zkusit a pak ty bervy az se rodice vrati ze schuzek a bude doma italie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
2.11.19 11:54
@Komsomol píše:
Bakalar je podle me vyhazovani penez na skolstvi oknem. Aplikace je podle me fizlovina. Dalsi fizlovina jsou aplikace v telefonech na hlidani polohy deti. To uz neni normalni kam se detstvi dostalo. Vzdyt kazdy dite chce zatajit znamky nebo alespon to zkusit a pak ty bervy az se rodice vrati ze schuzek a bude doma italie

No já nevím, já zrovna na návrat mojí mámy z rodičáku nijak ve špatném nevzpomínám, i když občas nervozita byla :-)
Já Bakaláře neodsuzujj. V klidu s potomkem jednou týdně projdu známky a další záznamy…a když by se rýsoval problém, tak máme prostor na tom zapracovat. Svá dětská tajemství má, a já mu je ráda nechám…ale o škole jsem ráda informovaná, a nemáme s tím doma problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
2.11.19 11:58
@_.Emilyyy píše:
Zakladatelka by se vubec nikam nekoukla, kdyby jí to nerekla pani ucitelka ;).A my snad zname vice jeji deti nez ona? Asi těžko ze…Snad vi, co maji deti rady, co je bavi atd..Navic pochybuji, ze to 4-lete a 7-milete dite, ze si i k Vanocum nic nepřeje..
Ja s Vánocemi nebojojuji, vim, co mojí dceři udela radost..Nemyslim si, ze toho ma malo…Vim to i za předpokladu, ze nedostane novy mobil :nevim:
Myslis, ze jí nekdo anonymne, kdo vubec nezna jeji deti dokaze poradit?
Diskuzni forum na internetu není to same, jako kdyz si povidas s kamaradkou u kafe :nevim:

je tu x diskuzí, poraďte, co k Vánocům, nebo co kupujete k Vánocům, běžná věc. Jen ty zase máš potřebu pindů, jak snad nezná své dítě a nezajímá se, jako vždycky, dokonalá panička a matinka, co dokola píše jedno a to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13997
2.11.19 13:22
@Šáruší píše:
je tu x diskuzí, poraďte, co k Vánocům, nebo co kupujete k Vánocům, běžná věc. Jen ty zase máš potřebu pindů, jak snad nezná své dítě a nezajímá se, jako vždycky, dokonalá panička a matinka, co dokola píše jedno a to samé.

Tak kdyz to slouží jako inspirace :nevim:
Dokonala nejsem, to tu není nikdo z nas, ani nejsem nici panicka ;).(Maximalne našich rybiček, které mame doma v akvarku ;) :mrgreen: )
Ale prosimte o tomhle jsem ru jeste nepsala ;).

Pindu :lol: to je tak krasny slovo! :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
3.11.19 20:01
@Mámanekolikadeti píše:
Mám tady toho víc zejména 14.leta dcera a i nějakého další věci. Dnes mi volala dcery třídní učitelka že už 3.tydny nemá podepsanou žákovskou knížkou. A ať podepíšu že tam jsou důležité věci ohledně dcery. Tak jsem si zašla za dcerou byla na mobilu a když jsem přišla k ní do pokoje tak mi řekla že jde ven tak jsem ji na to řekla že teď určitě ne a ať mi dá žákovskou knížku a jde na gauč. Dala mi žákovskou byla otrávená.. V žákovské bylo napsáno že neustále neplní referáty, projekty a ani domácí úkoly zejména z matematiky a fyziky. Dále mi tam napsala učitelka ať ji podepíšu sešit na pravopisi a diktát. Tam měla tři 5 za sebou potom jedna 2 a jedna 4 já jenom koukala. Dcera tvrdila úplně jiné známky. Dále si nevím rady co dát dětem k vánocům 14.lete dceri 16.letemu synovi 4.lete a 7.lete dceři. Co byste jim dali k vánocům aby to bylo užitečné a zábavné a měli z toho radost

Nečtu celé, jen u úvodního příspěvku mě zaujalo „pravopisi“? Tak to ty tři pětky chápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76241
3.11.19 20:06

@Komsomol no právě, když rodiče sledují pravidelně prospěch na Bakaláři nebo jinde, tak se dítě nemusí třást, co bude po rodičáku, protože to rodiče řeší a sledují průběžně, takže za mě dobrý
a jaká fízlovina? rodiče snad mají povinnost se zajímat o své dítě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
3.11.19 20:16

@Mámanekolikadeti ty jo, co diskuze to perla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
3.11.19 20:17
@stinga píše:
@Komsomol no právě, když rodiče sledují pravidelně prospěch na Bakaláři nebo jinde, tak se dítě nemusí třást, co bude po rodičáku, protože to rodiče řeší a sledují průběžně, takže za mě dobrý
a jaká fízlovina? rodiče snad mají povinnost se zajímat o své dítě :nevim:

Kdyz jsem byl dite, tak to bylo alespon napeti nez prisli s rodicaku. Ted to muze sjizdet kazdy den. Zapalit zakovskou se uz nedela nebo tridni knihu kvuli absenci atd. Digitalizace zemekoule kazdy chce vedet o vsem jak fizl i kdy se dite vysra.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76241
3.11.19 20:20

@Komsomol no jiná doba ať se nám to líbí nebo ne, a to jestli se dítě vy.ralo je také důležité :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katchulina
3.11.19 20:41

Já rozhodně děti nekontroluji na každém kroku, ani nekoukám každý den do žákovských nebo bakaláře. Já ty na ty bakaláře ani nemám heslo, má ho syn, hlavně on si to musí kontrolovat, je už na střední. Ale řekne mi když tam jsou nové známky a zatím sám ochotně ukazuje. Kdyby ne, zajímala bych se sama, ne denně, ale čas od času ano, tři týdny už jsou dlouho, kord na základce, tam koukám každou neděli, je to už u nás tak zažité. A třeba právě proto, aby se děti nemuseli bát přijít domů s vysvědčením nebo se klepat v době třídních schůzek. Takhle vím průběžně, kdyby bylo potřeba včas to řeším a nemusí se děti ničeho bát. Já taky pálila žákovskou, schovávala, ale strašně jsem se bála, stejně se na to přišlo a ten strach nepotřebuji, aby moje děti zažívali. Já zrovna na to ráda nevzpomínám. Ví, že je nikdo nebude nijak za známky trestat, při nejhorším se na to více koukneme no, to je nezabije. Hlavně nelhat, to nesnáším. Když jdu na třídní schůzky ještě se vždycky ptám, jestli je něco, co bych měla vědět, ať jsem připravená. A naši miláčci moc dobře ví, že je lepší to říct, takže u nás to je bez stresu.

• Citovat
  • Upravit
13997
3.11.19 20:44
@Komsomol píše:
Kdyz jsem byl dite, tak to bylo alespon napeti nez prisli s rodicaku. Ted to muze sjizdet kazdy den. Zapalit zakovskou se uz nedela nebo tridni knihu kvuli absenci atd. Digitalizace zemekoule kazdy chce vedet o vsem jak fizl i kdy se dite vysra.. :nevim:

Kazdy den?
Tve dite snad dostava spatne znamky kazdy den? To ne, ze? ;)
Bakalari jsou super, je to skvela komunikace mezi rodičem a ucitelem a mezi ucitelem a studentem ;).
Ucitele tam pisou, kdy a z ceho budou psat test, posilají tam zápisky..
Tohle za nas nebylo a je to skoda :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katchulina
3.11.19 20:59
@_.Emilyyy píše:
Kazdy den?
Bakalari jsou super, je to skvela komunikace mezi rodičem a ucitelem a mezi ucitelem a studentem ;).
Tohle za nas nebylo a je to skoda :lol:.

Tak asi jak kde, u syna jsou rádi, že tam občas napíšou známky. Jediné sdělení je termín třídních schůzek. Mě se tam líbí ten vypočítaný průměr, ale klasické žákovské mají taky něco do sebe. Už jen třeba to, že je můžu na konci školního roku schovat na památku. Nedávno jsem dělala pořádek v papírech a narazila jsem na žákovskou nejstaršího z páté třídy. Je to hezké si to tak prolistovat, zavzpomínat a ještě jsme se všichni nasmáli. Nejvíc poznámce: Po třídě se pohybuje rychle a tím ohrožuje vystavený betlém :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
13997
3.11.19 21:35
@Katchulina píše:
Tak asi jak kde, u syna jsou rádi, že tam občas napíšou známky. Jediné sdělení je termín třídních schůzek. Mě se tam líbí ten vypočítaný průměr, ale klasické žákovské mají taky něco do sebe. Už jen třeba to, že je můžu na konci školního roku schovat na památku. Nedávno jsem dělala pořádek v papírech a narazila jsem na žákovskou nejstaršího z páté třídy. Je to hezké si to tak prolistovat, zavzpomínat a ještě jsme se všichni nasmáli. Nejvíc poznámce: Po třídě se pohybuje rychle a tím ohrožuje vystavený betlém :mrgreen:.

Tak u nas ty ucitele tam pisou znamku vetsinou hned, i veškeré info.
Tak ma dcera asi nikdy nedostala poznámku a znamky vzdy mela pěkný, takze jsem rada za bakalare :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
4.11.19 14:53
@_.Emilyyy píše:
Kazdy den?
Tohle za nas nebylo a je to skoda :lol:.

Pro ucitele to je hovadina navic s kterou ma praci a pro me naprosto nepotrebna blbost. Jsem rad, ze takova kravina za nas nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí