Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vidím, ale na týden zpoždění hodně slabý. Tak držím palce aby to vyšlo
![]()
Na týden zpoždění je to opravdu hodně slabé… Ještě počkej může to být i biochemko a MS může klidně dorazit.. Testuj ještě za dva dny ráno a uvidíš..
No na takové zpoždění, je duch strašně slabý, držím palce. A příště piš do nějaké už založené diskuze, je jich tu mraky, zakládat novou je opravdu zbytečné.
V klidu, já měla takovýho slabýho ducha 10 dní po vynechání MS a dnes je duchovi 7 let
Prostě byla posunutá ovulace a termín dle PM a UZ se mi pak lišil o 14 dní ![]()
@jezurka7 píše:
V klidu, já měla takovýho slabýho ducha 10 dní po vynechání MS a dnes je duchovi 7 let![]()
Prostě byla posunutá ovulace a termín dle PM a UZ se mi pak lišil o 14 dní
A jak můžeš vědět, že to má ona stejně a není to třeba mimodelozni, neprosperujici?
Já se opravdu nekontroluji, takže vůbec netuším, kdy byla přesně ovulace. Počkám teda ještě, jestli čárka zesílí. Vy ste měli hned po MS krásné 2 čárky?
@Anonymní píše:
Já se opravdu nekontroluji, takže vůbec netuším, kdy byla přesně ovulace. Počkám teda ještě, jestli čárka zesílí. Vy ste měli hned po MS krásné 2 čárky?
Tohle ma kazdej jinak, ja jaem carku jako mas ty mela uz tydn pred MS. Dulezity je, kdy byla ovulace a podle toho pak lze soudit sila carky…takhle musis vydrzet a ob den by mela zesilit
Ahoj holky vidíte tam něco nebo to je ryska, čárka se objevila v limitu
@Anonymní píše:
Ahoj holky vidíte tam něco nebo to je ryska, čárka se objevila v limitu
Na první fotce vidím pidi ducha
Ahoj holky, omlouvám se za anonymní dotaz, ale mám tady hodně známých.
Včera i dnes jsem se rano testovala a test mi vyšel takhle (foto). MS už jsem měla dostat minulý tyden, nevím přesně den, mívám občas zpoždění. Psra mě bolí. Můžu se radovat? Děkuju
Včerejší test je na bílém pozadí a dnešní na černém pozadí.