Vidíte na ultrazvuku jedno, nebo dvě mimča?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36327
3.12.23 20:46
@Anonymní píše:
Ahoj holky, oživuji diskuzi. Byla jsem na kontrole 7+0. Dr. říkala, že mám vedle hematom, když mi ale vytiskla tu fotku, doma jsem na ni koukala a místo hematomu tam jasně vidím hlavičku a strukturu tělíčka - i když menšího. Říkám si, že to může být tím, že je to jakoby focené z pohledu na to bližší mimi. Vidíte 2 mimi taky?
Taky jsem slyšela, že kolikrát na dvojčátka přišli i později… a že mohly být i s rozdílem velikostí…
Myslela jsem si, že lovení duchů je za mnou :lol: ale koukám, že teď lovím jiné duchy :)
Omlouvám se za anonym… Na kontrolu jdu až za týden a půl - asi zešílím :lol:

Je tam jen jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69125
3.12.23 20:55

Situace, kdy dvojče odhalili až později, bylo tehdy, když bylo jedno v zákrytu za druhým, nikoliv když by se to druhé pěkně vyvalovalo hned vedle a blbej doktor ho, na rozdíl od půlky emimina, neviděl. V 7+0 ještě žádnou strukturu těla moc nehledej. A taky na ultrazvuk nekoukej jako na obrázek s perspektivou, tady máme jedno větší dítě a támhle v dálce se nám zobrazuje druhé, tak je menší… takhle to zobrazení nefunguje. Věř, že doktorka takovýchhle obrázků viděla mnohonásobně více, než my tady, aby rozeznala embryo od hematomu. Takže já bych klidně spala. Ale jako chápu tě, my nechtěli znát pohlaví, ale stejně bylo v tom 20.tt tak zřetelné, že jsem měla až do porodu zcela jasno, protože jsem to tam krásně viděla. No, kdo ví, co jsem vlastně viděla, protože se narodilo přesně to druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
3.12.23 20:55

Podívej se na net na fotky 7+0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.23 22:04

@ugluk Jasně, že nehledám strukturu těla. Ale stejně jako v té větší bublině je hlavička a tělíčko, což vidět jde, tak to právě vidím i v té druhé bublině, a proto jsem se na to ptala. No nic, pardon za dotaz. Počkám do kontroly :))

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.23 22:05
  • Citovat
  • Upravit
9296
3.12.23 22:52

Žádné druhé tělíčko tam není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.23 00:00

To kulate je žloutkovéj váček to k tomu embriu patří. Ale nejsme doktoři tady. Mě to alespoň Dr tak říkal.

• Citovat
  • Upravit
670
4.12.23 00:04

Tohle vypda spis jak hematom, je to cele sede. Druhy gestacni vacek by byl na utz uplne cerny, pripadne s malym bilosedym flekem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí