Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtela bych poprosit, jestli vidite na ultrazvuku jedno, nebo dve mimca? Byla jsem na ultrazvuku v 5tt na potvrzeni tehotenstvi a lekarka mi dala fotecku. Porad na ni koukam a pripada mi, ze tam vidim dve
Moc dekuji ![]()
Myslim, ze by ti rekla, ze si mysli dve, ale je dost brzy
ale ja vidim bublinku jednu
jinak u me to vypadalo na fotce z utz na dve, ale dr mi rekla, ze jedno je miminko a jedno zloutkovy vacek
kdyz ale moji a manzela rodice fotku videli, ptali se hned, jestli to jsou dve ![]()
No ukazala mi na ultrazvuku jen jednu dutinku…ona se mi mozna uz boji i cokoliv rict, protoze jsem uz 2 potratila a jedno jsem rodila v 6 mesici postizene
Na tom ultrazvuku vidim 2 flicky, tak me to jen zajimalo, jestli to nemel nekdo podobne ![]()
Příspěvek upraven 25.01.18 v 18:20
@NatalieSofie píše:
No ukazala mi na ultrazvuku jen jednu dutinku…ona se mi mozna uz boji i cokoliv rict, protoze jsem uz 3 potratila a jedno jsem rodila v 6 mesici postizeneNa tom ultrazvuku vidim 2 flicky, tak me to jen zajimalo, jestli to nemel nekdo podobne
Omlouvam se za svuj trapny komentar. Ja mam obecne problem poznat na utz cokoli.
Ted to urcite vyjde a dockate se prdolky! ![]()
Ja vidim 2× vacky. pred 6 mesici jsem porodila dvojcatka. a taky mela jen 1× gestacni vacek az do 7 tydne.ale ja jsem videla na fotce 2×
doktorka tvrdila ze je tam 1× vacek ![]()
Od 7 tt uz bylo hezky videt.jsou to kluk a holka ![]()
Jeeee, tak mam sanci
Moc bych si je prala. Pristi tyden ve ctvrtek jdu k na ultrazvuk, tak dam vedet ![]()
Taky bych v tom videla dve:) Jsou prirozene? Drzim palce at je vse v poradku:) Taky bych brala dve ![]()
Urcite dam vedet
uz aby to bylo. Brala jsem clostilbegyt a ted ho mam 3 mesice vysazeny, tak asi prirozene
Jeste jsem brala gynex a ten moc doporucuji…po 3 mesicich brani jsem po roce a pul konecne otehotnela ![]()
Já vidím jednu bublinku, nehlede na to, že doktorka by ti jiste rekla, že tam jsou dve.
@NatalieSofie držím palečky
co vím, tak clostík často dělá dvojčata a více
taky vidím spíše dvě, tak se necháme překvapit a ještě jednou držím palce ![]()