Víkend bez půlročního?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
zichisek
31.5.13 19:46

Osobně jsem asi divná, ale raději bych jela od mimika než pak třeba tříleťáka.
Půlročnímu dítěti je to ještě v celku jedno a když bude ve svém prostředí, tak to určitě hravě zvládne.

• Citovat
  • Upravit
5052
31.5.13 19:49

Já byla ze starší v nemocnici na operaci čtyři dny mněla jsem být jen přes noc a nastala komplikace. Mlatší byla s mojí mámou a přes noc s manželem. Já přišla o mlíko a mlatší žádné trauma neutrpěla. Já to nesla hrozně a volala 100× denně domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.13 19:49

Jéžiš…já nevim že tady v čr je furt zvykem, když nejsi 24 hodin dítěti u zadku, tak jsi špatná matka… :roll:

co byste dělaly, kdybyste musely po 10 týdnech do práce na 8 hodin denně jako to je všude mimo čr? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
31.5.13 19:54

Já jsem z matek, co bych nejela, malá má skoro dva a nebyla jsem sama nikde, nelituju, nevadí mi to, dokud je malá, chci být s ní a užít si to s ní, mě by to totiž ani nebavilo, jsem štastná, když je se mnou, i v noci se těším, když spolu hajáme atd. prostě si jí užívám a nemohu nabažit, ale dle mě je půlroční ještě dost malinkatá, moje babička vždy říkává, miminko potřebuje mámu a domov, ostatní je mu šumafuk..a je to tak, dle mě mimi potřebuje ještě být s maminkou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
31.5.13 19:54

Jela bych. Dítě je strašně moc důležité, ale dle mého je důležitý i vztah s mužem, udělat si ten čas i jen pro sebe.Bude se ti stýskat, ale i si to užiješ. A když je dítě takhle zajištěné prarodiči a ve svém prostředí…na trauma to fakt nevidím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.5.13 19:55

Jeď a užij si to. Pokud bude mladá zabezpečená a ve svém, tak bych se toho vůbec nebála… vždyť tam nebudete týden ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
31.5.13 19:57
@emiliasofi píše:
Jéžiš…já nevim že tady v čr je furt zvykem, když nejsi 24 hodin dítěti u zadku, tak jsi špatná matka… :roll:co byste dělaly, kdybyste musely po 10 týdnech do práce na 8 hodin denně jako to je všude mimo čr? :nevim:

moje řeč :potlesk: :potlesk: mě je vždycky z toho do smíchu jak jsou témata typu můžu dát dvouletého na hlídání apod. to si děláte srandu? dítě není váš ocásek, nemusí být furt s váma, v cizině matky valí do práce hnedka, pokud mají práci náročnou tak třeba nejsou doma několik dnů a děcka to zvládají, i my jako děcka byli s maminama doma kratší dobu než teď a trauma z toho teda nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
31.5.13 20:00
@madrianova píše:
Já jsem z matek, co bych nejela, malá má skoro dva a nebyla jsem sama nikde, nelituju, nevadí mi to, dokud je malá, chci být s ní a užít si to s ní, mě by to totiž ani nebavilo, jsem štastná, když je se mnou, i v noci se těším, když spolu hajáme atd. prostě si jí užívám a nemohu nabažit, ale dle mě je půlroční ještě dost malinkatá, moje babička vždy říkává, miminko potřebuje mámu a domov, ostatní je mu šumafuk..a je to tak, dle mě mimi potřebuje ještě být s maminkou..

no tak pokud jsi šťastná a pohodová tak super, ale já teda neustále s prckem za zadkem jsem spíš po delším čase vynervovaná utahaná troska a to pak sama cítím že malá má ze mě velký prd, takže radši fičí na den k babičce, já si v klidu uklidím, uvařím a zajdu na nehty a když se vrátí tak je to super, ona spokjoená protože babička se jí věnovala (ne jako matka u sporáku) a já klidná usměvavá, doma vše uděláno takže pak jsem pro malou k dispozici na 100% ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
31.5.13 20:01

Pokud je zvykla byt s nimi pres noc, jela bych.

• Citovat
  • Upravit
315
31.5.13 20:01

Já bych jela ;-) dítě je na prvním místě to je bez debat, ale vztah je taky důležitý..Když nejsou spokojení rodiče a nenajdou si chvilku na sebe ovlivní to i dítě ;-) myslím, že půlroční to zvládne daleko líp než starší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
31.5.13 20:08

Nejela bych, protože trauma bych měla já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
31.5.13 20:10

Je na ně zvyklá, tak není co řešit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
31.5.13 20:12

Myslim, ze odejit za praci a odejit za zabavou je celkem rozdil. Za praci jsem od malyho odesla jeste v sestinedeli, za zabavou v jeho osmi mesicich, a to jsem byla pryc dve hodiny. Dite neni muj ocasek, ale porad je mimino v prvni rade moje a mela bych se prizpusobit jeho potrebam. Na rafty, more a podobny akce bez ditete bude do konce zivota casu dost, az bude dite treba na tabore. Muj nazor.

• Citovat
  • Upravit
9090
31.5.13 20:23

Pokud nekojíš, malá je na prarodiče zvyklá, tak proč ne :) Nevidím důvod, proč by malá měla mít trauma, to ho spíš budeš mít ty :D

Já osobně bych nejela, mám celkem problém dát dceru někomu na dýl jak 2 hodiny, posledně jsem byla 3 hodiny u kadeřnice a s nervama jsem byla solidně v háji a to ji hlídal přítel ale já jsem magor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
31.5.13 20:29

Mít tu možnost, tak bych jela hned. Dcera byla na víkend na hlídání poprvé ve 2,5letech, kluk má 3 a ještě nikdy nebyl, ale už taky pojede. Mít možnost, tak je dávám hlídat klidně i dřív, ale není komu, mí rodiče je jako mimča hlídat nechtěli a nikoho jiného nemám. Ono na pár dní vypnout a zrelaxovat se občas není na škodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí